Şimdi Ara

NOVA Tercüme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2007 yılında Ankara'da kurulan NOVA, hem yazılı (tıbbi, hukuki, ticari, akademik tercüme) hem de sözlü (ardıl ve simultane çeviri) alanda; hızlı, güvenilir ve ekonomik tercüme hizmeti vermektedir.

    Şirketimiz başta İngilizce, Almanca, Rusça ve Arapça olmak üzere tüm yaygın dillerde yeminli tercüme hizmeti ile simultane ekipman kiralama, konferans tercümanlığı, deşifre konularında dil çözümleri sunmaktadır.

    Eskişehir Yolundaki Tepe Prime İş ve Yaşam Merkezinde yer alanda ofisinde çalışmalarını sürdüren NOVA, Türkiye geneline hizmet sunmaktadır.

    Çevirisini istediğiniz belgeleri ofisimizi ziyaret ederek teslim edebileceğiniz gibi e-posta, kargo, kurye, WhatsApp veya diğer teknoloji kanalları aracılığıyla ile ulaştırabilir; çevirisi tamamlanan belgelerinizi tercihimiz doğrultusunda teslim alabilirsiniz.

    NOVA Tercüme Bürosu, simultane çeviri ile akademik ve medikal çeviri alanlarında sektörünün öncü firmaları arasında yer almakta; bu alanlardaki çalışmaları öğretim üyesi veya tıp doktoru çevirmenler ve "native speaker" editörlerle gerçekleştirmektedir. NOVA, akademik camianın tercüme ihtiyaçlarını güvenle karşılamakta, uygun fiyat politikası ve koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışıyla hizmet sunmaktadır.

    Şirketimiz, hızlı teknolojik gelişmelerin yaşandığı ve taleplerinin her geçen gün çeşitlendiği günümüzde, müşterilerinin ihtiyaçlarını zaman ve mekan sınırlaması olmadan karşılamaya çalışmakta; aynı zamanda yeni teknolojilerin sektöre girmesine de öncülük etmektedir, bu kapsamda müşterilerine daha hızlı ve daha doğru çeviri teslimini hedeflemektedir.

    NOVA, "Türkiye'nin inovatif dili" olma fikrini bir iddia olmaktan çıkarıp, hayata geçirmiştir.

    NOVA Tercüme

    NOVA Tercüme
    0312 428 04 84



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vizyonum -- 12 Mayıs 2018; 2:27:13 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.