|
Nothing Phone (4a), yeni 'Glyph Bar' ışık sistemine sahip olacak
-
-
Nothing Phone 1 kullandım. Bir hevesle aldım ama birkaç gün sonra ışıklar sıkıcı geliyor. Kapattım ayarını. Sattığım kişi de hevesle almış sonra satmış hemen :) eski rgb led ışık dönemi çok güzeldi.
-
Çinli kafasıyla bi halt olmaz bu markadan...Büyük simetri den bi haber saçma sapan telefonlar, birde çok tercih edilirmis pazarı varmış gibi adaptör kılıf falan da extra ücrete...Halbuki sektörün tersine büyük değil ufak,tek kamerayla üst seviye performans vs..vs farklilaşsa bir şansı olabilirdi,zira fırıncı küreğini hepsi yapıyor iki LED koyunca ciks olmuyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Adamlar reklamsız, bloatwaresiz ve farklı tasarımda cihaz çıkarıyor. Eleştirmek için eleştirmeye gerek yok. 5000 bataryasıyla 3a 6000 batarya performansı veriyor. Çünkü saf android sade reklamsız yazılımı var. Kılıf adaptör olayını çok firma kaldırdı kaldırmayanlarda telefona reklam koyuyor :) Adaptörü ben alırım yeterki cihaz güzel olsun. Nothing 3a aklımdaydı bir ara. Nothing 4a şöyle daha güçlü işlemci ve yüksek batarya ile gelse düşünürdüm.
Arkasındaki yanıp sönen ışıklarla öne çıkmaya çalışan bir telefon markasını ciddiye alamıyorum valla gülme geliyor. Işık mışık bomboş işler. Çocuk musunuz kardeşim
Aynisini apple yapsa yemin ederim devrim diyip millet kuyruklari uzatir.adamlar iphone 11 den beri ayni yelefonu satiyor fark ya kamera genisliyor ya flash.bumudur yani konsept ve yenilik?donanim noktasinda zaten 5 yil geriden geliyorlar elde sadece yazilimlari var oda kisitlama istemeyenler icin tamamen copten ibaret nokia 6610 dan farki yok dicemde symbianda bile kisitlama yoktu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Nothing kullanıyorum Android optimizasyonu şüphesiz en iyi olan telefonlardan bir tanesi. Yorumdaki arkadaşlar markaya geçiştirmişler çok takılmayın hele bide indirimli fiyata alabilirseniz hayatta kaçırmayın derim sizi kolay kolay üzmeyecek cihazlar bunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutbrm -- 22 Şubat 2026; 6:37:10 >
_____________________________ -
Phone 3 aklımı kurcalıyordu ama çok geri kalıyor maalesef. Daha dolu dolu bir Phone 4 görürüz umarım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
np1 kullandım evet çok hızlıydı ama hep bug çıktı bi yerlerde babama verdim honora geçtim
-
kılfı yanında geliyor? çin markaları gibi de leş kılıf vermiyor sapasağlam? neyeden bahsettiğini anlamadım ne kılıfı ne adaptör n ekestra ücreti?
-
Eğer doğruysa yeni başladılar demektir nothing 1 kullanmıştım cihaz ve kablo vardı sadece şuanda bazılarına adaptör de gönderiyorlarmis olması gereken de o zaten...ilk modeli soluk ekranı netleme sıkıntısı olan kamerası yüzünden satmıştım ki o tipini en beğendiğim modeldi, sonra boyutu büyüttü de büyüttüler halbuki 150mm civarında ürünleri de olmalıydı bence.
kılıf hepsinde çıkıyor. kablo zaten çıkıyor. adaptör sadece bazen 3ün yanında veriyorlardı o da sadece evofone sitesinden alırsan. öyle hatırlıyorum. ama kılıf her zaman çıktı. ayrıca en iyi kılıf androidler arasında çok sağlam. çinli markaların kılıfı berbat hiçbiryerini korumuyor sadece kenarları.
-
yeni başlamadı yani ben de 1 almıştım şimdi babam kullanıyor.
-
ilk resmi görseli yayınlandın

Ben çok beğendim. Zaten tasarımı müthişti, ufak dokunuşlar sayesinde kusursuz olmuş.
Nothing phone kullandım. Bence kullanımı çok keyifli bir telefon. Uygun fiyatlı bir model gelirse tekrar deneyebilirim.
Kılıf benden çıkmamıştı ilk alanlardanim baya oldu, sonra sonra eklemişler demekki yakında ful kutu da olur
Redmi Note 15 Pro Plus 5G de de 7s Gen 3 var. Xiaomi 32999 dan cıkarttı 8+256gb olanını.
Nothing de bu fiyatın bir tık üstü çıkartabilir. Sonucta Xiaominin üretim adeti belli, nothing o maliyetleri şimdilik yakalayamaz.
ben onu anlamamıştım.bize gelince hep var sanıyordum
-
daha 1 ay öncesine kadar reklamlar vardı arayüzünde ne çabuk unuttun da bir de övüyorsun
En Beğenilen Yanıtlar
|
Adamlar reklamsız, bloatwaresiz ve farklı tasarımda cihaz çıkarıyor. Eleştirmek için eleştirmeye gerek yok. 5000 bataryasıyla 3a 6000 batarya performansı veriyor. Çünkü saf android sade reklamsız yazılımı var. Kılıf adaptör olayını çok firma kaldırdı kaldırmayanlarda telefona reklam koyuyor :) Adaptörü ben alırım yeterki cihaz güzel olsun. Nothing 3a aklımdaydı bir ara. Nothing 4a şöyle daha güçlü işlemci ve yüksek batarya ile gelse düşünürdüm. |
|
Aynisini apple yapsa yemin ederim devrim diyip millet kuyruklari uzatir.adamlar iphone 11 den beri ayni yelefonu satiyor fark ya kamera genisliyor ya flash.bumudur yani konsept ve yenilik?donanim noktasinda zaten 5 yil geriden geliyorlar elde sadece yazilimlari var oda kisitlama istemeyenler icin tamamen copten ibaret nokia 6610 dan farki yok dicemde symbianda bile kisitlama yoktu
|
|
Nothing kullanıyorum Android optimizasyonu şüphesiz en iyi olan telefonlardan bir tanesi. Yorumdaki arkadaşlar markaya geçiştirmişler çok takılmayın hele bide indirimli fiyata alabilirseniz hayatta kaçırmayın derim sizi kolay kolay üzmeyecek cihazlar bunlar
|
Benzer içerikler
- instagram şifremi unuttum
- whatsapp durum müzik süresi uzatma
- twitter kullanıcı adı değiştirme
- apk nedir
- tiktok hesap kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt