Şimdi Ara

Nothing Phone (4a), yeni 'Glyph Bar' ışık sistemine sahip olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nothing Phone (4a), yeni 'Glyph Bar' ışık sistemine sahip olacak
    Nothing yakında yeni Phone (4a) serisini tanıtmaya hazırlanıyor. Londra merkezli şirket, kısa süre önce gönderdiği davetiyelerle lansmanın 5 Mart tarihinde gerçekleşeceğini doğruladı. Nothing ayrıca, Glyph isimli aydınlatma sisteminin yeni versiyonu Glyph Bar'ı da duyurdu.

Şirket yeni blog yazısında, bu ışık sisteminin yıllar içinde nasıl evrim geçirdiğini ve temel amacını koruyarak nasıl geliştirildiğini anlattı. Nothing Phone (3) ile birlikte tasarımda büyük bir değişiklik yapılmış, klasik ışık şeritleri kaldırılarak yerlerine Glyph Matrix adı verilen dairesel mini LED ekran getirilmişti.

Sızıntılara göre Phone (4a) serisi Glyph Matrix yerine şirketin Glyph Bar adını verdiği yeni bir sistem tercih edilecek. Nothing, paylaştığı kısa video ile bu yeni tasarımın ilk görüntüsünü ve bazı teknik detaylarını da gösterdi.

Yeni Glyph Bar, 6 adet kare ışıktan ve kontrol edilebilen 9 mini LED’den oluşacak. Şirkete göre bu yeni ışık sistemi, A serisinin önceki modellerine kıyasla %40 daha parlak olacak. Ancak artan parlaklığa rağmen, tasarımın önceki Glyph arayüzlerine göre daha az dikkat dağıtacak şekilde geliştirildiği belirtiliyor.

Tanıtım görselleri ve ilk görüntüler, aydınlatma şeridinin cihazın kenarına daha yakın, muhtemelen dikey olarak hizalanmış bir kamera modülünün etrafında yer alabileceğini gösteriyor, ancak kesin yerleşim henüz net değil.

Ayrıca Bkz.Samsung One UI 9.0'dan ilk görüntüler paylaşıldı

Nothing Phone (4a) serisi beklenen özellikler

Sızıntılar, standart Nothing Phone (4a) modelinin Snapdragon 7s Gen 4 yonga setiyle desteklenen, 120Hz yenileme hızına sahip 6,78 inç büyüklüğünde AMOLED ekrana sahip olabileceğini gösteriyor. Kamera detayları, 8 megapiksel ultra geniş açılı lensle eşleştirilmiş 50 megapiksel ana sensörün yanı sıra 32 megapiksel ön kamerayı işaret ediyor. Pro varyantının ise periskop telefoto lens ve biraz daha büyük ekranda daha hızlı 144Hz ekran gibi ek yükseltmeler sunması bekleniyor.

Her iki modelin de 50W şarj desteğiyle birlikte 5200 mAh civarında daha büyük batarya ve yükseltilmiş UFS 3.1 depolama içereceği tahmin ediliyor. Standart versiyon için Siyah, Mavi, Pembe ve Beyaz renk seçeneklerinin sunulacağı belirtilirken, sektör genelindeki bileşen maliyetlerindeki artış nedeniyle fiyatlarda hafif bir artış görülebileceği ifade ediliyor.

• Adamlar reklamsız, bloatwaresiz ve farklı tasarımda cihaz çıkarıyor. Eleştirmek için eleştirmeye gerek yok. 5000 bataryasıyla 3a 6000 batarya performansı veriyor. Çünkü saf android sade reklamsız yazılımı var. Kılıf adaptör olayını çok firma kaldırdı kaldırmayanlarda telefona reklam koyuyor :) Adaptörü ben alırım yeterki cihaz güzel olsun. Nothing 3a aklımdaydı bir ara. Nothing 4a şöyle daha güçlü işlemci ve yüksek batarya ile gelse düşünürdüm.

Aynisini apple yapsa yemin ederim devrim diyip millet kuyruklari uzatir.adamlar iphone 11 den beri ayni yelefonu satiyor fark ya kamera genisliyor ya flash.bumudur yani konsept ve yenilik?donanim noktasinda zaten 5 yil geriden geliyorlar elde sadece yazilimlari var oda kisitlama istemeyenler icin tamamen copten ibaret nokia 6610 dan farki yok dicemde symbianda bile kisitlama yoktu
  • Nothing Phone 1 kullandım. Bir hevesle aldım ama birkaç gün sonra ışıklar sıkıcı geliyor. Kapattım ayarını. Sattığım kişi de hevesle almış sonra satmış hemen :) eski rgb led ışık dönemi çok güzeldi.

• Çinli kafasıyla bi halt olmaz bu markadan...Büyük simetri den bi haber saçma sapan telefonlar, birde çok tercih edilirmis pazarı varmış gibi adaptör kılıf falan da extra ücrete...Halbuki sektörün tersine büyük değil ufak,tek kamerayla üst seviye performans vs..vs farklilaşsa bir şansı olabilirdi,zira fırıncı küreğini hepsi yapıyor iki LED koyunca ciks olmuyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Adamlar reklamsız, bloatwaresiz ve farklı tasarımda cihaz çıkarıyor. Eleştirmek için eleştirmeye gerek yok. 5000 bataryasıyla 3a 6000 batarya performansı veriyor. Çünkü saf android sade reklamsız yazılımı var. Kılıf adaptör olayını çok firma kaldırdı kaldırmayanlarda telefona reklam koyuyor :) Adaptörü ben alırım yeterki cihaz güzel olsun. Nothing 3a aklımdaydı bir ara. Nothing 4a şöyle daha güçlü işlemci ve yüksek batarya ile gelse düşünürdüm.

Aynisini apple yapsa yemin ederim devrim diyip millet kuyruklari uzatir.adamlar iphone 11 den beri ayni yelefonu satiyor fark ya kamera genisliyor ya flash.bumudur yani konsept ve yenilik?donanim noktasinda zaten 5 yil geriden geliyorlar elde sadece yazilimlari var oda kisitlama istemeyenler icin tamamen copten ibaret nokia 6610 dan farki yok dicemde symbianda bile kisitlama yoktu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nothing kullanıyorum Android optimizasyonu şüphesiz en iyi olan telefonlardan bir tanesi. Yorumdaki arkadaşlar markaya geçiştirmişler çok takılmayın hele bide indirimli fiyata alabilirseniz hayatta kaçırmayın derim sizi kolay kolay üzmeyecek cihazlar bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutbrm -- 22 Şubat 2026; 6:37:10 >
    Phone 3 aklımı kurcalıyordu ama çok geri kalıyor maalesef. Daha dolu dolu bir Phone 4 görürüz umarım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • umutbrm U kullanıcısına yanıt
    np1 kullandım evet çok hızlıydı ama hep bug çıktı bi yerlerde babama verdim honora geçtim

• mcebi001 kullanıcısına yanıt
    kılfı yanında geliyor? çin markaları gibi de leş kılıf vermiyor sapasağlam? neyeden bahsettiğini anlamadım ne kılıfı ne adaptör n ekestra ücreti?

• Conduran kullanıcısına yanıt

Eğer doğruysa yeni başladılar demektir nothing 1 kullanmıştım cihaz ve kablo vardı sadece şuanda bazılarına adaptör de gönderiyorlarmis olması gereken de o zaten...ilk modeli soluk ekranı netleme sıkıntısı olan kamerası yüzünden satmıştım ki o tipini en beğendiğim modeldi, sonra boyutu büyüttü de büyüttüler halbuki 150mm civarında ürünleri de olmalıydı bence.

kılıf hepsinde çıkıyor. kablo zaten çıkıyor. adaptör sadece bazen 3ün yanında veriyorlardı o da sadece evofone sitesinden alırsan. öyle hatırlıyorum. ama kılıf her zaman çıktı. ayrıca en iyi kılıf androidler arasında çok sağlam. çinli markaların kılıfı berbat hiçbiryerini korumuyor sadece kenarları.

• mcebi001 kullanıcısına yanıt
    yeni başlamadı yani ben de 1 almıştım şimdi babam kullanıyor.

• ilk resmi görseli yayınlandın

Nothing Phone (4a), yeni 'Glyph Bar' ışık sistemine sahip olacak

Ben çok beğendim. Zaten tasarımı müthişti, ufak dokunuşlar sayesinde kusursuz olmuş.

Kılıf benden çıkmamıştı ilk alanlardanim baya oldu, sonra sonra eklemişler demekki yakında ful kutu da olur Nothing Phone (4a), yeni 'Glyph Bar' ışık sistemine sahip olacak 

Redmi Note 15 Pro Plus 5G de de 7s Gen 3 var. Xiaomi 32999 dan cıkarttı 8+256gb olanını.

Nothing de bu fiyatın bir tık üstü çıkartabilir. Sonucta Xiaominin üretim adeti belli, nothing o maliyetleri şimdilik yakalayamaz.

• daha 1 ay öncesine kadar reklamlar vardı arayüzünde ne çabuk unuttun da bir de övüyorsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.