Şimdi Ara

Notebook Soğutucum Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknosa'dan az önce alıp geldim. Markası : Logitech. Usb'ye taktım ama tık yok. Donanımsal bir ayar çekmek gerekir mi ? Bildiğim kadarı ile direk çalışması gerekiyor. Yardım lütfen

• Geri götür ver...
  • Şimdi geri götüreceğim
  • wındows aygıt yüklemesini bekledin mi aynısı bende olduda :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: king_adam

wındows aygıt yüklemesini bekledin mi aynısı bende olduda :D

Eğer ki ilk soğutucun ise bende aldım ve alt köşede on/off düğmesi varmış araştır bi

• Yok direk bozuktu bu. Değiştirdim daha kaliteli birşey aldım. Yerli esnaf en iyisi arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikos Kazancakis

Yok direk bozuktu bu. Değiştirdim daha kaliteli birşey aldım. Yerli esnaf en iyisi arkadaş.

Değiştirdiğin iyi olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: king_adam

quote:

Yok direk bozuktu bu. Değiştirdim daha kaliteli birşey aldım. Yerli esnaf en iyisi arkadaş.

Değiştirdiğin iyi olmuş

Daha doğrusu iade ettim. Başka bir yerden aldım. Laga luga yaptı teknosadakiler yok servismiş falan. Dedim daha dün aldığım ürünü servise mi göndereceğim. Aldım parayı geri.
  • alırken yerinde kontrol etmek lazım sürprizlerle karşılaşılabiliyor bazen, gerçi değişen birşey olmuyor belli bir süre zarfında müşteri beğenmeyip iade edebilir yasal hak bu. geçmişolsun tekrar
  • Teşekkürler hocam. Ne bileyim Logitech ve Teknosa markalarına güvenip aldık.
  • Hocam geçmiş olsun.
    Yeni aldığınız ürünün resmini vs.çekip koyabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Hocam geçmiş olsun.

Tabii ki. Ama bulabileceğinizi sanmıyorum. Underrated bir ürün açıkçası. Marka falan kofti. Oturduğum yerdeki çok eski 20 yıllık bir elektronikçiden aldım. Yıllardır uğramam. Bugün Teknosa'ya tepem attı, sonra Electro World'e gittim. 2 çeşit ürün var ellerinde biri 19.90 diğeri 79.90 ! Fiyat aralığına bak. İfrit oldum ; dedim bari gideyim yerli esnafa sorayım. Pazar olmasına rağmen açıktı ve girdim aldım. Alet tek kelime ile bomba. Logitech falan hikaye. Aldığım Logitech ürün resmen naylondu. 2 gün sonra dökülür yani. Bütün modelleri de öyle. İyi marka iyi kalite istiyorsanız Vatan Bilgisayar'da çok güzel Cool Master ürünler var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Hocam geçmiş olsun.

Tabii ki. Ama bulabileceğinizi sanmıyorum. Underrated bir ürün açıkçası. Marka falan kofti. Oturduğum yerdeki çok eski 20 yıllık bir elektronikçiden aldım. Yıllardır uğramam. Bugün Teknosa'ya tepem attı, sonra Electro World'e gittim. 2 çeşit ürün var ellerinde biri 19.90 diğeri 79.90 ! Fiyat aralığına bak. İfrit oldum ; dedim bari gideyim yerli esnafa sorayım. Pazar olmasına rağmen açıktı ve girdim aldım. Alet tek kelime ile bomba. Logitech falan hikaye. Aldığım Logitech ürün resmen naylondu. 2 gün sonra dökülür yani. Bütün modelleri de öyle. İyi marka iyi kalite istiyorsanız Vatan Bilgisayar'da çok güzel Cool Master ürünler var.

Hocam rica etsem fotosunu ekleyebilir misin?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.