Şimdi Ara

Notebook Soğutucu Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bende bir laptop var ve aşırı şekilde ısınıyor sorunun ekran kartı olduğuna yüzde yüz eminim. Çünkü dahili ekran kartı ile çalışınca hiçbir şekilde ısınma yapmıyor ama ne zaman nvidia nın o güzel ısınan ekran kartına geçse laptop sıcaklıkları tavan. Sizden isteyeceğim şey şu bana dandik soğutucular önermeyin fiyatı da önemli değil laptop ı soğuk tutan birşey bazıları 0 derecelerden bile bahsediyor. Sadece şuna bi çözüm bulmak istiyorum fiyat önemli olmadığı için sizden ürün önerileri bekliyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Ben de evdeki notebook için almayı düşünüyorum. A101'de bu hafta satılan bir üründen (Adisson marka) bahsedildi fakat olumlu olarak geri dönen olmadı. Hatta üründen sıkıntılı olarak bahsedildi. Bunun üzerine ben de almaktan vazgeçtim. Geçen haftasonu Vatan'dan ve Teknosa'dan baktım. Çok fazla ürün var, fiyatlar da 20 - 140 TL arasında değişiyor. Bugün de biraz internetten araştırdım. Inca markasının ürünleri hakkında olumlu yazılar okudum. Hem de fiyatı da çok pahalı değil, (30 - 35 TL civarında) araştırmaya devam ediyorum.
  • İnca soğutucu traktör motoru gibi çalışır. Benden size tavsiye kendimde kullanıyorum Zalman alın. Süper sessiz, sessiz ortamda bile hafif bir ses duyarsınız çalışırken. Fiyatı 80 TL falan 1 kere alın kafanız rahat olsun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.