Şimdi Ara

Notebook geçiş süreci ve sorular;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Yillardir masaustu ve mackintosh sistem kullandigimdan dolayi ve artik biraz daha bilesenleri kucultmek istememden dolayi notebook'a gecis dusunuyorum.. Suanda elimde Mac Mini Mevcut, isim geregi studyoda kullaniyordum ancak windows tabanlida calisabilirim benim icin ciddi bir fark olmayacak cunku video editleme islerini ben yapmiyorum. Velhasil, bir notebook alacagim elimdeki mac miniyi satip veya takaslayip.. Ekrani asiri buyuk olsun istemiyorum ve intel tabanli dusunuyorum minimum i5 dusunuyorum yani.. Bana 1500 tl ye kadar tavsiye verebilir misiniz ? Markalar konusunda pek bir takintim yok bilesenler daha on sirada benim icin yani. Eger takas yapmak isteyen olursada bana mesaj atabilirler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DİKKAT: Yasal Uyarı ve Sorumluluk Reddi: Mesajımda ve profilimde yer alan bu içerikteki bilgiler yalnızca genel bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle hiçbir tavsiye içermez. Bilgilerin her türlü kullanımı ve uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar, yalnızca bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 30 Nisan 2013; 13:38:18 >
  • Adam gibi soyledigimi dusunuyorum zaten dostum video editleme yapmayacagim evet ses kayit ve making programlari kullanacagim cubasr , reason , fl , logic pro gibi. Notebook piyasasini ve markalarin kronik problemlerini bilmedigimden konuyu actim zaten..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DİKKAT: Yasal Uyarı ve Sorumluluk Reddi: Mesajımda ve profilimde yer alan bu içerikteki bilgiler yalnızca genel bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle hiçbir tavsiye içermez. Bilgilerin her türlü kullanımı ve uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar, yalnızca bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.