Şimdi Ara

NOTEBOOK DONMA VE HOPARLÖR SES GELMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Arkadaşlar Toshiba 650 1HR notebook tamamen donuyor ve hoparlarden dıttttttttt sesi geliyor sürekli kesilme yok yani açma tuşuna basıp kapatabiliyorum format attım windows 7 kurdum aynı 8 kurdum aynı 8.1 kurdum aynı bunun sebebi donanımsal galiba ? neden böyle bir şey yapmış olabilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeinBlue

Arkadaşlar Toshiba 650 1HR notebook tamamen donuyor ve hoparlarden dıttttttttt sesi geliyor sürekli kesilme yok yani açma tuşuna basıp kapatabiliyorum format attım windows 7 kurdum aynı 8 kurdum aynı 8.1 kurdum aynı bunun sebebi donanımsal galiba ? neden böyle bir şey yapmış olabilir ?

Donanımlardan biri birşeyi tetikliyor ve bilgisayarı donduruyor. Servise götürüp baktırmanızda fayda var, chipsetlerden veya anakart donanımından olabilir.
  • Xilence kullanıcısına yanıt
    Bir sene önce kablolu notebook mouse kullanıyordum mavi ekran ve restart sorunu yapmıştı sorunu kablosuz mouse klavye seti ile çözdüm acaba notebook soğutucu bozuldu notebook etki ediyor olabilir mi?
  • quote:

Bir sene önce kablolu notebook mouse kullanıyordum mavi ekran ve restart sorunu yapmıştı sorunu kablosuz mouse klavye seti ile çözdüm acaba notebook soğutucu bozuldu notebook etki ediyor olabilir mi?

Şöyle birşey diyeyim, notebook a bağlı şeyleri sökün fare klavye v.s tek notebook u açın kullanın birde biraz böyle deneyin yine aynı sorunu verirse notebook içindeki donanımda birşeyler tetikleme yapıyordur.
    Soğutucu kablosunu çıkartım biraz öyle deneyeceğim Kablosuz fare klavye böyle bir sorun yaratmaz diye düşünüyorum sonuçta bluetooth üzerinden çalışıyor
  • quote:

Soğutucu kablosunu çıkartım biraz öyle deneyeceğim Kablosuz fare klavye böyle bir sorun yaratmaz diye düşünüyorum sonuçta bluetooth üzerinden çalışıyor

Siz yinede usb bağlantılarını sökün sadece adaptör takılı kalsın kullanıyorsanız.

Bi açın bakın, biraz kullanın bakalım tekrar arıza yapıcak mı.
    Birde öyle deneyelim bakalım
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.