Arkadaşlar Toshiba 650 1HR notebook tamamen donuyor ve hoparlarden dıttttttttt sesi geliyor sürekli kesilme yok yani açma tuşuna basıp kapatabiliyorum format attım windows 7 kurdum aynı 8 kurdum aynı 8.1 kurdum aynı bunun sebebi donanımsal galiba ? neden böyle bir şey yapmış olabilir ?
quote:
Orijinalden alıntı: LifeinBlue
Arkadaşlar Toshiba 650 1HR notebook tamamen donuyor ve hoparlarden dıttttttttt sesi geliyor sürekli kesilme yok yani açma tuşuna basıp kapatabiliyorum format attım windows 7 kurdum aynı 8 kurdum aynı 8.1 kurdum aynı bunun sebebi donanımsal galiba ? neden böyle bir şey yapmış olabilir ?
Donanımlardan biri birşeyi tetikliyor ve bilgisayarı donduruyor. Servise götürüp baktırmanızda fayda var, chipsetlerden veya anakart donanımından olabilir.
Xilence
kullanıcısına yanıt
Bir sene önce kablolu notebook mouse kullanıyordum mavi ekran ve restart sorunu yapmıştı sorunu kablosuz mouse klavye seti ile çözdüm acaba notebook soğutucu bozuldu notebook etki ediyor olabilir mi?
quote:
Bir sene önce kablolu notebook mouse kullanıyordum mavi ekran ve restart sorunu yapmıştı sorunu kablosuz mouse klavye seti ile çözdüm acaba notebook soğutucu bozuldu notebook etki ediyor olabilir mi?
Şöyle birşey diyeyim, notebook a bağlı şeyleri sökün fare klavye v.s tek notebook u açın kullanın birde biraz böyle deneyin yine aynı sorunu verirse notebook içindeki donanımda birşeyler tetikleme yapıyordur.
Xilence
kullanıcısına yanıt
Soğutucu kablosunu çıkartım biraz öyle deneyeceğim Kablosuz fare klavye böyle bir sorun yaratmaz diye düşünüyorum sonuçta bluetooth üzerinden çalışıyor
quote:
Soğutucu kablosunu çıkartım biraz öyle deneyeceğim Kablosuz fare klavye böyle bir sorun yaratmaz diye düşünüyorum sonuçta bluetooth üzerinden çalışıyor
Siz yinede usb bağlantılarını sökün sadece adaptör takılı kalsın kullanıyorsanız.
Bi açın bakın, biraz kullanın bakalım tekrar arıza yapıcak mı.
Xilence
kullanıcısına yanıt
Birde öyle deneyelim bakalım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme