Şimdi Ara

notebook boyama yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar notebook umda klavyenin ön tarafında boya atmaları var, kasayı boyatabileceğim bir yer, yada nasıl yapılabileceğini bilen varmı. yardımcı olursanız sevinirim. Eskişehirden ben bu işi yaparım diyen olursa para konusunda anlaşırız.



  • Benimde böyle bir düşüncem olduğu için UP
  • Laptopu kimse boyamaz. Öyle bir yer yok. Sprey boyayla kendin yapabilirsin. Sprey olarak istediğin renkte metalik bir boya olabilir. Sakın parlak krom-nikelaj efektli boya alma. Bu boyalar el değmesine dayanıklı değildir.

    Kısmi boya yapacaksan boyayacığın yeri iyice temizleyip etrafını ızole bandıyla kaplayıp spreyle boyarsın. Komple boyayacaksan laptopun kasasını komple sökmen gerekir ki bu da tavsiye edilmez. Kasanın bir taraflarını kırma ihtimalin çok yüksek. Sadece vidaları sökmekle kasa açılmıyor. İç tarafta incik boncuk bir sürü geçme yeri ve tırnaklar var. Teknik servisler laptopları özel aparatlarla söküyorlar.



    Masaüstü bilgisayar kasası daha önce boyadım bir kaç kez. Yanlış bir şey yapsam da temizleyip yeniden yapabiliyordum. Ama laptopu boyarken mahvedebilirsin. Bir hata durumunda normal kasa gibi kazıyamazsın, zımpara süremezsin. Ayrıca boyarken toz yapışma ihtimali var. Hatasız boyasan bile gerçek anlamda kuruması 2-3 haftayı bulur. Tamam, boyadıktan itibaren boyasına göre 20 dakika-3 saat içinde elle tutulacak kadar sertleşir ama en ufak bir şeyde boya çizilir. Kemikleşmesi için bir kaç hafta lazım dediğim gibi.


    Senin yerinde olsam laptopu boyamaya kalkmam. Ama ben güzelce sökerim, temiz de boyarım dersen onu bilmem..




  • arkadasın dedıgı gıbı sokup yaparsan daha temız bı ıs cıkarmıs olursun uzerınde atarsan tuslara ekrana vs bulasır ve gerı cıkarman ıcınde tınerle temızlemen gerekır oda berbat eder bı kere yap temız yap derım
  • carbon sticker en iyisi bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.