Şimdi Ara

Notebook bataryaları stok temizliği sebebi ile 63 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.618
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Liste aşağıdaki linkte. Belirtilen adet kadar mevcuttur.

Stok temizliği sebebi ile çok uygun fiyat.

Devamı yok.

http://www.elektrodepo.com/?urun-34359-MUHTELiF-NOTEBOOK-BATARYALARI.html

• sony vaio f-fx-fxa serilerine uyan batarya fw serisine de uyar mı?
  • 5739g içinhttp://www.aliexpress.com/item/Laptop-Battery-For-Acer-Aspire-5220-5235-5310-5315-5330-5520G-5530-5530G-5710-5715-5720/494482409.html aldım. Yaklaşık 3 saate yakın dayanıyor. İndirim kuponu bulunursa 5-10 dolar daha ucuza bile gelebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    www.mhbilisim.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldhand35

5739g içinhttp://www.aliexpress.com/item/Laptop-Battery-For-Acer-Aspire-5220-5235-5310-5315-5330-5520G-5530-5530G-5710-5715-5720/494482409.html aldım. Yaklaşık 3 saate yakın dayanıyor. İndirim kuponu bulunursa 5-10 dolar daha ucuza bile gelebilir.

Bendeki 5920g ile aynı bataryadan fakat bu 6 hücreli sanırım. 8 hücrelisi yok mu acaba bunun
    Faiz yiyenler ancak şeytan çarpmış olanın kalkışı gibi kalkarlar. Bu onların: "Alım satım da ancak faiz gibidir." demelerinden dolayıdır. Oysa Allah alış verişi helal, faizi haram kılmıştır. Kime Rabbinden bir öğüt gelir de faize bir son verirse, artık geçmişi kendisine, işi de Allah'a aittir. Kim faize geri dönerse artık onlar ateşin halkıdır, orada sürekli kalacaklardır. Allah, faizi yok eder de, sadakaları artırır. Allah, günahkâr kafirlerin hiç birini sevmez. (Bakara 2/275-276).

• asus n61ja için de var mı varsa hemen almayı düşünüyorum extra bir bataryaya ihtiyacım varda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Mevcut bataryam bu:
    http://www.laptoppartsexpert.com/i-6290913-battery-6-cell-li-ion-silver.html
    KALBİMİZDESİN PİLOT ALPER

GALATASA|RA|Y
  • Li-ion pillerin bir raf ömrü var diye biliyorum.Son kullanma tarihleri ve imal tarihleri nedir?

Orijinalden alıntı: emekli56

Li-ion pillerin bir raf ömrü var diye biliyorum.Son kullanma tarihleri ve imal tarihleri nedir?

Bu önemli
    Kapitalistlerin genel kuralıdır, bir sistem işlerine gelmiyorsa, sistemi tıkayıp halka acı çektirip, sistemden şikayet ettirirler. Sonra da sizin için sistemi değiştirdik deyip, hem halkı kazıklarlar hem de alkış alırlar.
  • Orjinali bu fiyata satacaklarını sanmam.
    Muadil bataryayı Çin' den 50 liraya almıştım.

Orijinalden alıntı: Hypericum

quote:

Orijinalden alıntı: emekli56

Li-ion pillerin bir raf ömrü var diye biliyorum.Son kullanma tarihleri ve imal tarihleri nedir?

Bu önemli

Katılıyorum.

Ayrıca, hp'nin dv2290'nına listerdeki "HP PAV DV2000 - DV6000 - V3000 - V6000 DALH-017" uygun mu?
    Ek olarak pillerde garanti durumları nasıl oluyor bilgi verebilirmisiniz. Aldık 1 ay sonra yarım saat dayanmaya başlarsa ne olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Orjinali bu fiyata satacaklarını sanmam.
    Muadil bataryayı Çin' den 50 liraya almıştım.

Peki performansı nasıldı ?
    Faiz yiyenler ancak şeytan çarpmış olanın kalkışı gibi kalkarlar. Bu onların: "Alım satım da ancak faiz gibidir." demelerinden dolayıdır. Oysa Allah alış verişi helal, faizi haram kılmıştır. Kime Rabbinden bir öğüt gelir de faize bir son verirse, artık geçmişi kendisine, işi de Allah'a aittir. Kim faize geri dönerse artık onlar ateşin halkıdır, orada sürekli kalacaklardır. Allah, faizi yok eder de, sadakaları artırır. Allah, günahkâr kafirlerin hiç birini sevmez. (Bakara 2/275-276).
  • Casper TW8-EAA89 modeline göre bir batarya var mı marka önemli değil. 20-30 dk anca gidiyor artık şarjı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkozi -- 14 Eylül 2012; 12:36:42 >

1) Bu ürünün yanında orijinal yazmıyor!! Uyduruk dandik bir mal mı yoksa üreticiticisi belli mi, belli ise kim?

2) Ayrıca HP dv6 2135et modeli bilgisayar için uyumlu mu?

3) Üretim tarihleri nedir?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.