Şimdi Ara

Note 8'de Microsoft Office yerine Hancom Office S ön yüklü gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Note 8'de Microsoft Office yerine Hancom Office S ön yüklü gelebilir

    Samsung ve Microsoft arasındaki anlaşmayla Güney Koreli telefon üreticisi Galaxy S8 ve S8+ modellerinde Skype, OneNote ve Office gibi bazı uygulamaları ön yüklü olarak sunmaya başlamıştı. Ancak şirketin Note 8 için bloatware (ön yüklü uygulama) konusunda farklı bir strateji benimsediği ortaya çıktı.

     

    Samsung görünüşe bakılırsa ABD'de satılacak akıllı telefonlar için Microsoft'un Office paketinden vazgeçmiş durumda. Yayınlanan rapora göre 6.3 inçlik phablette Hancom Office S yazılımı ön yüklü şekilde gelecek. Türkiye'ye gönderilecek modellerde Microsoft Office paketinin ön yüklü gelip gelmeceği ise henüz bilinmiyor.

     

    Ayrıca Bkz.Android Oreo, Wi-Fi aktif olsa bile mobil veriyi tüketiyor
    Güney Koreli yazılım geliştiricisi Hancom'un Office S verimlilik paketinde Word, Excel ve PowerPoint ile oluşturulanlar dahil olmak üzere belgelerle çalışılabilmesi için gerekli tüm araçlar mevcut. Ayrıca PDF dosyalarını da açıp düzenleyebiliyor.

     

    Note 8'de Microsoft Office yerine Hancom Office S ön yüklü gelebilir

    DeX desteği ile geliyor


    Hancom Office S yazılımı, Samsung'un yeni nesil amiral gemilerine sahip olan kullanıcıların cihazlarını daha büyük ekrana bağlayıp normal bir PC'deki gibi klavye ve fare kullanabilmelerine izin veren DeX aksesuarı için de optimize edilmiş durumda.

     

    Şu an için kullanıcıların Office S uygulamalarını kaldırmasına izin verilip verilmeyeceği bilinmiyor. Ayrıca Microsoft kanadından da henüz anlaşmanın neden bozulduğuna dair resmi bir açıklama yok.

     

    Öte yandan yazılım devi, Samsung ile birlikte ortak çalışmalar yürütmeye devam ediyor. Şirket Galaxy S8'i kendi mağazalarına satmasının yanı sıra Samsung akıllı TV'leri yeni Xbox One X konsolunun resmi partneri olarak seçti.







  • note özel bir cihaz olduğu için, kendine özel kişiselleştirilmiş uygulamayı seçmesi gayet yerinde.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu çöpleri silebilsek çok iyi olacak hele facebok tam işkence silinebilmesi lazım.

  • Bloatware kısmında bence Google uygulamaları özellik bakımından çok sade ve yetersizler ancak bulut tabanlı olmaları ve sürekli senkronize olmaları ellerini güçlendiriyor bir de sürekli günceller. Samsung cihazlarında güzel ek paketler sunuyor, örneğin Gear VR ancak Gear VR, Oculus tabanlı ve Oculus da Facebook'un... Doğal olarak Facebook zorunlu.

  • Microsoft'a para vermemek için Office paketini yüklüyordu.
    Microsoft yine patent ücreti isteyecektir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.