Şimdi Ara

Note 7 deki sorun neden çözülemedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung en sonunda Note 7 üretimini durdurduğunu duyurdu. Sebep gerçekten batarya mı? yada bu bir sorunun sonucu olarak mı batarya patlıyor. Burada aslında geçen süre içinde sağlıklı bir bilgi bulunamayıp açıklama yapılamamasının altındaki nedenler nedir ve cevabın bu kadar basit olmadığı mı çıkmakta. Akıllı telefonlar artık donanım seviyelerini neredeyse bir notebook seviyesine çıkardılar.
    1. CPU seviyeleri donanım seviyeleri notebook seviyelerine ulaştı.
    2. Telefonlar artık soğutma sistemleri istiyorlar mı? Kullanıcılardan artık sürekli ısınma problemlerine dair şikayetler gelmeye başlamış olup bu durum tasarım için sınırlara ulaşıldığının bir göstergesi mi?
    3. Aşırı güç çeken cihazların ve sıcaklık değerlerinin bataryalar üzerindeki etkisine
    4. Batarya teknolojisi gelişmelere ayak uyduramadı mı?
    5. İnsanlar akıllı telefonları ihtiyaçları doğrultusunda mı alıyor. Telefonun sahip oldukları özellikleri tam anlamı ile kullanıyorlar mı? Cep telefonları ile bu işlerin hepsi yapılabiliyor ise tabletlere neden ihtiyacımız var?
    6. Yazılımların telefonların arıza yapmasında ya da tehlikeli bir cihaz halini almasında rolleri var mı?

    Muhtemelen sorun çözüldüğü zaman bile Note 7 lerin sorunları hakkında tam olarak bilgi alamayacağız. Her türlü firmanın ismini kurtarmaya yönelik detaylar içerisinde yer alacaktır. Piyasa şartları içinde doğal bir durum

    Yeni rekabet acaba Samsung'un gardını düşürmeye çalışan iPhone nun erken çıkması 8 ler savaşı olarak karşımıza çıkacak. Sanırım bekleyip göreceğiz. Apple da bir erken üretim hatasına yer verecek mi? Bu sefer çok daha farklı bir strateji ile mi karşımıza çıkacak sonuçta olacak olan pamuk eller cebe gibi görünüyor.

    Tags: gia xe toyota altis 2016, xe tải hyundai hd72, giá xe toyota yaris 2017



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcats1212 -- 27 Ekim 2016; 19:54:13 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.