Şimdi Ara

Note 5 Hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle iyi akşamlar Hepinize. Yazin 6s almayi dusunuyordum fakat maddi durumlardan dolayi note5 e dogru kaydim fakat samsungun olusturdugu bir önyargı var touchwizz şişiyor telefon kasiyor diye. Sorum su note5te tw nin yenilendigini biliyorum hala arayuz sismesi devam ediyor mu ? Eger devam ediyorsa hard format attigimiz zaman sismeyle beraber kasma da duzeliyor mu ?

Note 5 kullanan arkadaslar kac aydir kullandiginida yazarak cevap verirse cok memnun olurum. Simdiden tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam o sorun note 4 den oncesindeydi samsung cag atladi note1den note ,5 kadar kullandim bir cok markayi denedim samsung disinda yalan gerisi hele note 5 yerine 6s alirsaniz buyuk hata yaparsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: enes1516

hocam o sorun note 4 den oncesindeydi samsung cag atladi note1den note ,5 kadar kullandim bir cok markayi denedim samsung disinda yalan gerisi hele note 5 yerine 6s alirsaniz buyuk hata yaparsiniz.

6s alamiyorum maddi durumumdan dolayi birde almaya kalktigimda ayni hafizaya sahip telefonu 1000 1500 tl gibi bir farkla alirken 7-9 saat ekran suresindende oluyorum. Tesekkur ederim yorumunuz icin

Orijinalden alıntı: Master_Evil

4-5 aydır var kardeşimde, hiç de özenli kullanmıyor içi dopdolu ama yavaşlama şikayetini duymadım olsa söylerdi

Teşekkür ederim hocam yardiminiz icin cidden icime su serptiniz tek korktugum nokta buydu. Bir sorum daha olacak kac saat ekran suresi kac saat kullanım aliyor kardesiniz ? Bu konuda cok merak ettigim noktalardan birisi

• Beyler iphone se de cok dikkatimi cekti gayet performansli olacak gibi duruyor

XİAOMİ REDMİ SERİSİ....
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.