Bildirim
Note 4 alayım mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Su anki kullandigin telefon ne ? Bence al pisman olmazsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
1 aylık kullanıcıyım.
Pil 1 günü çıkartıyor. Wifi mve mobil veri devamli açık. Sosyal ağlar kullanımda.
Stabillikte şu ana kadar bi sıkıntı yaşamadım. Donma kasma olmadı.
Kamera konusunda da başarılı buluyorum. LG kullanıyordum daha öncede.
Büyük olması dışında gayet memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
teşekkürler arkadaşlar inşalllah yarın alacağım. _____________________________ -
alma krdş _____________________________ -
neden kardeşim? _____________________________ -
Aklın varsa note 4 ü geçtim samsung'un hiçbir cihazını alma git nexus veya iphone al ciddiyim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved -
daha dün birtane A5 aldim bugün öylesine karistirdim telefonu samsung kendini bayagi bir asmis ame ben olsam note 4 almazdim cok asiri büyük birtelefon zamanla insan sogur o büyüklükten en idaal 5 inc ona göre bak bence _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler