Şimdi Ara

Note 3 Servis YOK İmei Null/Null Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba..

    NOTE 3 SN9000Q Model telefonum aniden SERVİS YOK hatası almaya başladım. Ara ara telefonuma hat gelse de uzun süre SERVİS YOK uyarısı almaktayım. Bir telefoncuya danışayım dedim ve götürdüm. ilk önce İmei çakışması varmı diye E devletten baktı. Temiz çıktı. Sonra İçini açtı etti bazı şeyler değiştirmiş hat geldi dedi verdi ve 15 dk sonra SERVİS YOK demeye yine başladı.Tekrar götürdüm telefondan İmei sorgulaması yaptığında NULL/NULL deyince donanımsalmış abi birak dedi yazılım attı ama yine olmadı malesef ve yapamadı teli iade etti.

    Öncelikle telefonumdan çok memnun olduğum için yapma çabasına girdim. Az çok da bilgim olduğu için yapmaya uğraşıyorum. Araştırma yaptığımda ise bu sorunun baya olduğunu ama çözülemediğini gördüm. bunun ile ilgili bilgi sahibi arkadaşlar var ise yardımcı olabilirmisiniz. bence telefonda yazılım sorunu var ama nasıl çözebiliriz bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.



  • Aynı problemden bende muzdaribim tek çözüm anakart değiştirmek diyorlar fakat anakart fiyatı telefon fiyatına geliyor ve güvenilir parça bulmak sıkıntı mmc değişmesi lazım falan dedi bi bikaç yere götürdüm onlarda çözemedi bu işi bilen biri olsa güzel olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.