Şimdi Ara

note 3 satıp 5s almak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
3
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • apple kalitesi farklidir kardesim aldigin android telefon zamaninin en iyisi olsa da bir seneye cok fena kasmalar basliyor ve android surumu de guncellenemeyebiliyor s3 vardi kuzenimin aldiginda en iyiydi simdi cok kotu yani andoride para verilmez tereddut etmeden apple veya xperia dusunmelisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Psycho40

apple kalitesi farklidir kardesim aldigin android telefon zamaninin en iyisi olsa da bir seneye cok fena kasmalar basliyor ve android surumu de guncellenemeyebiliyor s3 vardi kuzenimin aldiginda en iyiydi simdi cok kotu yani andoride para verilmez tereddut etmeden apple veya xperia dusunmelisin

Teşekkür ederim yorumlar için hafta içi kısmetse alacağım ama şarj konusunda pek iyi şeyler gelmedi kulağıma pişman olursun gibi çok yorum aldım birazda kararsız kaldım gibi ama büyük ihtimal alacağım şu soru işaretlerini kaldırmak için yorumlarınızı bekliyorum.

andoride para verilmez tereddut etmeden apple veya xperia dusunmelisin

Bu ne yaman çelişki böyle? :)

Orijinalden alıntı: IOS7

quote:

ya cdden bak andorid bi sure sonunda seni tel kullanmaktan bezdiriyor xperia da andorid ama cok iyi ya nedenini tam bilmiyorum ama sonucta sony teknoloji devi yillardir

Orijinalden alıntı: Portley

Yorumlarınzı bekliyorum.

quote:

Yorumlarınzı bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhtiyaçlara göre... Eğer telefonla sadece nette takılıp mesaj yazıp face e giriyorsan Apple, saatlerce oyun oynayıp film dizi izlerim ve az öncekilerin aynısını yaparım dersen Android. Note 3 gayet güzel telefon, gerek pili olsun gerek kalemi olsun... Leğen diye tabir edilen S4ü kullanıyorum ısınma dışında hiçbir sorunum yok. Ha imkanım olsa iPhone alır mıyım? Evet alırım çünkü iTunes ve AppStore hesabımda yüklüce uygulama var. Sorununuzun kaynağını bilmiyorum fakat ben olsam değiştirmezdim, atardım rootu keyfime bakardım.

Ve lütfen artık şu Samsung ve Touchwiz önyargısını atın kafanızdan, TW kadar muhteşem ve düzenli bir arayüz görmedim (Androidde). Ayrıca plastikse nolmuş? Gayet de "premium" hissiyatı var. Pilin değiştirilebilmesi ve microSD de cabası.

İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpesifikBrush -- 3 Mart 2014; 19:56:48 >

quote:

Orijinalden alıntı: IOS7

quote:

ya cdden bak andorid bi sure sonunda seni tel kullanmaktan bezdiriyor xperia da andorid ama cok iyi ya nedenini tam bilmiyorum ama sonucta sony teknoloji devi yillardir

Alıntıları Göster
    quote:

Ben tam aksini duydum ama...

Çok yavaş ve kasan bir telefon demişti bir arkadaşım bana...

• quote:

Sizce mantıklı mi telefonum 2 aylık fakat ben iphone 5s almak istiyorum telefonun çok sorunu var mı satıp almaya değer mi

Bence iki telefonunda sournu yok.
    Sen büyük ekran istiyorsan şarjzı daha çok gitsin diyorsan note 3'le devam et.
    Daha küçük ekran tek elle kullanım istiyorsan 5s geç.
    Bana sorarsan note 3'ü almışken kullan eskiyince artık iphone 6'ya geçersin.

Yorumlarınızı bekliyorum.

İkiside arkadaşlarımda var , inceledim karıştırdım sonuç olarak note 3 hala rehber e 3 saniye civarı giriyor üstelik kulağa götürülünce bi acayip oluyor , kocaman üstüne bide deri kılıf falan bildiğin şirket ceo su gibi geziyorsun...Bana hiç hitap etmiyor acıkcası oyun ve büyük ekran takıntısı yoksa her türlü 5s derim ...
    touchwiz ara yüz kalkarsa sorun biter...

• iPhone 4'ü 2,5 sene, iPhone 5'i 1 sene kullandım. 4'ten memnundum. Menun olduğum içinde 5'i aldım. Ancak şarj konusu çok sıkıntı yarattı bende. Zaten iPadim de olduğu için satıp Note 3 aldım. Şimdi Note 3 den çok memnunum. Şarj konusunda kesinlikle çok daha iyi. Ancak IOS bambaşka bir dünya. O dünyaya özlemimi iPad den gideriyorum. Ben olsam kesinlikle Note 3 satıp 5S'e geçmezdim.
  • Eğer ekran boyutu çok önemli değilse tabiki iPhone 5S daha iyi bir seçim olacaktır. Uygulama çeşitliliği/kalitesi, stabilite, kamera, kullanım kolaylığı, ergonomi ve tasarım olarak iPhone Note 3'ten çok daha verimlidir. Kaldı ki IPhone 5S Ana konusunda Note 3'ten 5S'e geçen bir çok kullanıcı bulunmakta.
    Tabi yukarıda söylediklerim Note 3'ün kötü bir telefon olduğu anlamına gelmiyor, Phablet konusunda şu an kullanılabilecek en iyi cihazdır kendisi.
    Ben kullandığım telefonda en basitinden ergonomiye çok dikkat ederim yani hibrit telefonlar bu yüzden bana hiç iyi gelmiyor. Ya tablet olacak ya telefon ortası yok benim için.
    Şarj konusunda 6-7 saat kullanım sunuyor 5S fakat işin güzel tarafı neredeyse 30 dk.'da tam dolum yapabiliyor bataryası.Yani çok hızlı şarj oluyor.Bende ilk defa şarj sorunu yaşamadığım bir IPhone kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 4 Mart 2014; 14:23:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: OBOZDEN

iPhone 4'ü 2,5 sene, iPhone 5'i 1 sene kullandım. 4'ten memnundum. Menun olduğum içinde 5'i aldım. Ancak şarj konusu çok sıkıntı yarattı bende. Zaten iPadim de olduğu için satıp Note 3 aldım. Şimdi Note 3 den çok memnunum. Şarj konusunda kesinlikle çok daha iyi. Ancak IOS bambaşka bir dünya. O dünyaya özlemimi iPad den gideriyorum. Ben olsam kesinlikle Note 3 satıp 5S'e geçmezdim.

Sarj konusu benide düşündürüyor, fakat karar verdim gibi.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.