Şimdi Ara

note 3 satıp 5s almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
3
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    AirDrop donanımsal diye biliyordum

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88341411&p=1#

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88341481&p=1#

Apple ile Samsung u bir tutmayınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    &#63743;
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erıs

quote:

Orijinalden alıntı: Portley

quote:

Mantıklı ve değer

Ne gibi mantıklı açıklar misiniz lütfen.

Note 3 de sıkıntı yaşadın Samsung u arayıp ilgilenin diyemezsin
    Android stabil bir yazılım değildir
    Samsung note 4 ü tanıttığı zaman yeni andorid sürümünü baya geç alırsın alsan dahi note 4 deki yazılımsal özelliklerin bazıları verilmiyor
    Mesela note 3 de kullanılan s-pen menüsü note 2 ye verilmedi vs birkaç özellik daha işte
    Ayrıca güncellemeyi çok geç alıyorsun
    Ve bir süreden sonra Samsung açıklama yapıyor yeni android sürümünü alamayacağına dair
    Örnek olarak s3 de 4.4 desteği verilmeyecek sanırım ram işlemci vs bir bahane ile

Apple a gelirsek aslında say say bitmez ama özet geçelim
    Hepsinden önemlisi stabil bir yazılıdır iOS
    Bir sıkıntı çıktı desteğe ihtiyacın var Apple sitesinde cep numaranı yaz 1-2 dk içinde seni arıyorlar ve yardımcı oluyorlar
    Şuanda iPhone 4 cihazı bile 2010 da tanıtılmasına rağmen 4 yıl geçmiş ve gelecek olan iOS 7.1 sürümünü alıacaktır
    Ve şimdi dahi sağlam cihazdır
    Apple güncelleme verdiği zaman ayırt etmiyor ne özellik var ise tüm cihazlara geliyor
    iPhone 4 de AirDrop diyenler olur şimdi ( donanımsal olarak destekleniyorsa özellik gelmiyor )
    iPhone bul özelliği gibi güzel bir özellik var
    Ayrıca AppStore vürüslü uygulama barındırmıyor playstore gibi

Vs vs....
    birazda başka arkadaşlar yazsın

tamamda kardeşim alınmış bi kere bunlar almadan düşünülecek şeyler, 5s mi alayım note 3 mü alayım diye sormamış arkadaş, hiç samsung kullanmamış ve yıllardır ıphone kullanan biri olarak mantıklı bulmuyorum, para israfı ve gereksiz olarak görüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ErKaN-23

quote:

quote:

quote:

Mantıklı ve değer

Samsung note 4 ü tanıttığı zaman yeni andorid sürümünü baya geç alırsın alsan dahi note 4 deki yazılımsal özelliklerin bazıları verilmiyor
    Mesela note 3 de kullanılan s-pen menüsü note 2 ye verilmedi vs birkaç özellik daha işte
    Ve bir süreden sonra Samsung açıklama yapıyor yeni android sürümünü alamayacağına dair
    Örnek olarak s3 de 4.4 desteği verilmeyecek sanırım ram işlemci vs bir bahane ile

Bir sıkıntı çıktı desteğe ihtiyacın var Apple sitesinde cep numaranı yaz 1-2 dk içinde seni arıyorlar ve yardımcı oluyorlar
    Şuanda iPhone 4 cihazı bile 2010 da tanıtılmasına rağmen 4 yıl geçmiş ve gelecek olan iOS 7.1 sürümünü alıacaktır
    Apple güncelleme verdiği zaman ayırt etmiyor ne özellik var ise tüm cihazlara geliyor
    iPhone 4 de AirDrop diyenler olur şimdi ( donanımsal olarak destekleniyorsa özellik gelmiyor )

Vs vs....

tamamda kardeşim alınmış bi kere bunlar almadan düşünülecek şeyler, 5s mi alayım note 3 mü alayım diye sormamış arkadaş, hiç samsung kullanmamış ve yıllardır ıphone kullanan biri olarak mantıklı bulmuyorum, para israfı ve gereksiz olarak görüyorum.

Yorum icin teşekkür ler 5s alacağım ve yorumlarınızı bekliyorum.

• Bence 6 yı bekleyin sonuçta elinizdeki telefonda gayet güzel.note 3 ten 5s e geçersen şarj konusunda çok problem yaşayabilirsin birde üstüne para vereceğini düşünerek gereksiz diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcskn -- 1 Mart 2014; 17:50:50 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: melihcskn

Bence 6 yı bekleyin sonuçta elinizdeki telefonda gayet güzel.note 3 ten 5s e geçersen şarj konusunda çok problem yaşayabilirsin birde üstüne para vereceğini düşünerek gereksiz diyorum

6 çıkınca 7'i bekle 7 çıkınca 8'i bekle dostum ben karar verdim ama yorumun için teşekkürler, başka arkadaşlardanda yorum bekliyorumm.
  • seneye geçeyim dersen note 3 ölü fiyattan satarsın daha çok para vermek zorunda kalıcaksın şimdi satarsan daha uyguna satarsın ve 5s alırsın kullanırsın 6 beğenirsen onuda satar 6 alırsın çok değer kaybetceğini sanmıyorum

iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue | İletişim için iMessage : gopgop7@gmail.com | ★★ Steam ★★ ★★ Twitch ★★
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

Bence 6 yı bekleyin sonuçta elinizdeki telefonda gayet güzel.note 3 ten 5s e geçersen şarj konusunda çok problem yaşayabilirsin birde üstüne para vereceğini düşünerek gereksiz diyorum

6 çıkınca 7'i bekle 7 çıkınca 8'i bekle dostum ben karar verdim ama yorumun için teşekkürler, başka arkadaşlardanda yorum bekliyorumm.

Dostum öyle bakma o işe 6 da ekranın büyüme olasılığı neredeyse kesin ve bununla birlikte şarjında büyümesine kesin gözüyle bakılıyor yani iphone türlerinde olan en büyük eksiği kapatacaklar sanırım.Açıkcası 5s kullanıyorum telefon her yönden iyi bana göre özellikle ekranının küçük olmasını ben seviyorum ama şarj çok sıkıntı eğer şarj ve ekran konusunda kafanda soru işareti yoksa değiştir ama 6yı bekle 7 yi bekle vs. Olarak bakma bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

seneye geçeyim dersen note 3 ölü fiyattan satarsın daha çok para vermek zorunda kalıcaksın şimdi satarsan daha uyguna satarsın ve 5s alırsın kullanırsın 6 beğenirsen onuda satar 6 alırsın çok değer kaybetceğini sanmıyorum

Aynı senin düşündüğün gibi düşünüyorum dostum teşekkür ederimm.

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

1 ay kadar bekle 25 mart ta xperia z2 geliyor onu al daha iyi

Teşekkü ederim dostum yorumun için düşünmüyorum.

Orijinalden alıntı: prisonerofazkaban

hocam note3 satıp 5s almak daha mantıklı. en basiti iphone hemen değer kaybetmez. memnun kalmazsanız aldığınız fiyata yakın satarsınız.

Teşekkürler dostum bende öyle düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: Recharged

Yakın zamanda iPhone 6 tanıtılacak ve çıkacak. Bir süre daha Note 3 ile devam etmeni öneririm. Fakat sıkıldıysan ve çokta fazla zarar etmek istemiyorsan ilerde iPhone 5S alabilirsin.

Yakin zamanda derken? Eylul ayinda tanitilacaktir, kasimdan once turkiyeye gelmez applestore olmasa aralik derdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: semih_avcı

quote:

Yakın zamanda iPhone 6 tanıtılacak ve çıkacak. Bir süre daha Note 3 ile devam etmeni öneririm. Fakat sıkıldıysan ve çokta fazla zarar etmek istemiyorsan ilerde iPhone 5S alabilirsin.

Yakin zamanda derken? Eylul ayinda tanitilacaktir, kasimdan once turkiyeye gelmez applestore olmasa aralik derdim.

Bazıları donanımı daha iyi diyor ve beni düşündürüyor sizce ne yapmalıyım baylar?

Orijinalden alıntı: semih_avcı

quote:

Haziran'da tanıtalacağı konuşuluyor.

quote:

quote:

Mantıklı ve değer

Vs vs....

Hocam bunlar maalesef belirleyici faktor degil. iPhone 4'e iOS 7.1 gelecek ama 6'da kalmasi cok daha iyi olurdu. Planli eskitme uyguluyor resmen Apple. Sonraki cihazi almaya mahkum ediyor da diyebiliriz kismen. (7.1b5 iP4 icin de durum ayni, 4S'e gore cok ciddi hiz sorunu var, cekilmiyor) Demiyorum ki iPhone 4 kotu telefon, iOS 5'te, hatta 6da bile cok daha iyiydi ama 7'ydi almamasi gerekiyordu bence. Yoksa 4 yillik bir telefondan iOS6da verdigi performanstan fazlazini beklemek yanlis olur zaten. Ama saglamligina lafim yok RR3'u iOS 7.0.4te bile kasmadan oynayabiliyorum.

Samsung'un guncelleme politikasi da maalesef dediginiz sekilde. Mevcut cihaz biraz satmadan onceki nesile guncelleme vermiyor. Genel anlamda verdigi guncelleme ile son nesile yakin bir yazilim veriyor ama dediginiz gibi kirpmalar oluyor. S3'e aksine 4.4 guncellemesinin gelmesi bekleniyor, 4.4'teki donanimsal kaynak kullanimina dair iyilestirmelerden dolayi. Ama gelip gelmeyecegi muamma, zaman gosterecek. Bu durumlara ragmen Samsung, en hizli guncelleme veren firma diye geciyor bir de, bu yonden Apple toz yutturuyor herkese(bkz.Galaxy Nexus'un 4.4 almamasi) Donanimsal dediginiz, Siri'yi iP4 desteklemiyor muydu donanimsal olarak? Hayir. Jailbreak ile bircogumuz cihazimiza kurduk, hevesimizi aldik kaldirdik. Ayni sekilde iPad 2de de donanimsal olarak yeterli olmasina ragmen Siri gelmedi.

Viruslu uygulama meselesini yillardir anlayamadim, anlayamiyorum. Normal bir kullanici, kafasi guzel bir sekilde uygulama magazazina girmiyorsa kesinlikle viruslu bir sey indirmez, indiremez. 4 yildir Android kullaniyorum, play storeda belli basli uygulamalardan baska uygulamalar pek ragbet gormuyor bile, arama yapmadan kullanicinin haberi olmuyor. App Store'da da zamaninda "flash player" diye uygulama gordugumu de bilirim. Altina "calismiyor beyler virus" gibi yorum atan arkadaslarimizi da. Uzun lafin kisasi, bu virustur sacma sapan islevsiz uygulamalarla karsilasmadir bunlarin bilincli hicbir kullanicinin hicbir platformda basina gelmeyecegini dusunuyorum.

• Bence değiştirme note'un ekranından sonra 5s sana eski mp3 ekranlar gibi gelecek.

Orijinalden alıntı: Neeceeeeeep ▲

Bence değiştirme note'un ekranından sonra 5s sana eski mp3 ekranlar gibi gelecek.

Aldığım karar iphone 5s alacağım yönde dostum ama teşekkürler artık büyük ekranlı telefonları kullanmayacağım. Bu arada, yorumlarınızı bekliyorum.
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.