Şimdi Ara

Note 2 ülkemizdeki çikiş tarihi bellimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle açildimi açilmadimi araştirdim bulamadim açildiysa yonlendirin ve konuyu kapatin lütfen...Türkiyeye nezman gelir ilk oparetor vodomu olur yine?
    3 senedir iphone kullaniyorum ve 4sim war ama artik tak etti bu son iphone 5 ten sonra tmm dedim iphone bitmiştir benim için.....

• ekim ortaları diyorlar geliş tarihine.. Tabi öncesinde yurt dışından getirenler olur elbet tahmini eylül sonu piyasada görmeye başlarız diye düşünüyorum.. Ancak 3.5'' ekrandan 5.5'' ekrana geçmek biraz enteresan bir deneyim olacak sizin için..
    ||Aerocool Xpredator||Intel i5 2500K||Msi Z68a Gd65(g3)||Corsair 120Gb Force GT|| ||Corsair Hydro H80||WD Caviar Black||Corsair Vengeance 8 Gb 1600 Mhz CL9|| ||Sapphire 7870 O.C. Edition||Dell U2312HM||Seasonic X-Series 760W 80 Gold|| N-Gage QD>>Iphone 3G-3GS>>Galaxy S2>>HTC One X>>Galaxy S3>>Note 2 || PS3 Slim 160GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealth213

ekim ortaları diyorlar geliş tarihine.. Tabi öncesinde yurt dışından getirenler olur elbet tahmini eylül sonu piyasada görmeye başlarız diye düşünüyorum.. Ancak 3.5'' ekrandan 5.5'' ekrana geçmek biraz enteresan bir deneyim olacak sizin için..

bi ara note kullandim cok güzeldi ekrani ama o iphone akişkanligi yoktu cok kotuydu....ama android s3 we sonrasinda çitayi çok yukarlara çekmiş 4.1 ile akiyor resmen tabi incelemeler yapildiktan sonra bakicam...andoridlerde arkada uygulamalar fazla ise kasilmalar oluyordu belli bir süre sonra geçişlerde kasma oluyor... bunu ortadan kaldirildiysa 2gb ramle süper olmuştur...çnkü s3 tede bu kasma war...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.