Şimdi Ara

note 2 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben şimdi Almanya için olan 4.3 sürümünü yüklersem bana bundan sonra hiç mi güncelleme gelmez yoksa Almanya için olan güncellemeler gelir mi? Kesin emin olan biri cevaplarsa sevinirim.

Ve de garanti dışı kalmayacağım bir yükleme yolunun linkini yollar mısınız. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya arkadaşlar yardımcı olmak bu kadar zor mu 1 haftadır bunu soruyorun bir allahın kulu cevap vermiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mon

Ya arkadaşlar yardımcı olmak bu kadar zor mu 1 haftadır bunu soruyorun bir allahın kulu cevap vermiyor.

Guzel kardesim israrla ayni soruyu sormaktansa google yazsan cevabi alirdin ama ben sana anlatiyim bildigim kadariyla.Eger Almanya stock romu yuklersen telefonun Turkiye garantili ise garantiye elveda dersin.Knox denen 4.3 ile samsungun basa bela ettigi bir yazilim var ve bu telefona illegal yazilim yuklendigi zaman artan bir sayac hic bir sekilde sifirlanamiyor henuz.Yani bu demek oluyorki eger 4.3 yüklemek istiyorsan custom romlara yonelmen gerek bu romlarda samsungun knox yazilimi ayiklanmis ve aktif degil.Bh yazilimlarda cihazin custom sayacinin artmasina sebep olur ama bunun caresi var.Daha fazla ayrinti icin note2 ana sayfasinin ilk mesajini okumani tavsiye ederim gayet aciklayici ve doyurucu bilgiler mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rcp.y

quote:

Orijinalden alıntı: Mon

Ya arkadaşlar yardımcı olmak bu kadar zor mu 1 haftadır bunu soruyorun bir allahın kulu cevap vermiyor.

Guzel kardesim israrla ayni soruyu sormaktansa google yazsan cevabi alirdin ama ben sana anlatiyim bildigim kadariyla.Eger Almanya stock romu yuklersen telefonun Turkiye garantili ise garantiye elveda dersin.Knox denen 4.3 ile samsungun basa bela ettigi bir yazilim var ve bu telefona illegal yazilim yuklendigi zaman artan bir sayac hic bir sekilde sifirlanamiyor henuz.Yani bu demek oluyorki eger 4.3 yüklemek istiyorsan custom romlara yonelmen gerek bu romlarda samsungun knox yazilimi ayiklanmis ve aktif degil.Bh yazilimlarda cihazin custom sayacinin artmasina sebep olur ama bunun caresi var.Daha fazla ayrinti icin note2 ana sayfasinin ilk mesajini okumani tavsiye ederim gayet aciklayici ve doyurucu bilgiler mevcut.

Kardeş yaz googlea istersen bulamadım yani yoksa neden çırpınıp durayım aynı soru için tek zeki sen değilsin.

Sağol bilgin için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.