Bildirim
Norveç'te eğitim dili nedir ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bölüme göre değişir bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çince -
Lihtenştaynça
kürtçedir hewal boşka dilmi kulleneceklerdi yow foşik töcede körtçe eöğitim vörmelidir ha volloğa lo
quote:
Orijinalden alıntı: Nükerbüker
kürtçedir hewal boşka dilmi kulleneceklerdi yow foşik töcede körtçe eöğitim vörmelidir ha volloğa lo
Yav birinizde ciddi cevap verin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Uppp
norveçceceececcccecececececececececececececececece -
Hem Ing hemde yerel dildir.
Yerel dil fazladir dogal olarak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
norveçte tek bi üniversite yok hocam. farkındaysanız bu durumun iyi. çoğu üniversitede lecturelar norveççe olur. küçük sınıflarda olan derslerde durumunuzu belirttiğiniz taktirde ders ingilizce anlatılır. kaynaklar da bu durumda norveççe olacaktır ama norveç ingilizce bilerek zorlanılacak bi ülke değil kesinlikle. almancanız varsa yerel dili de çok vakit geçmeden konuşmaya başlarsınız. -
norveççe
quote:
Orijinalden alıntı: nickbulpageat
norveçte tek bi üniversite yok hocam. farkındaysanız bu durumun iyi. çoğu üniversitede lecturelar norveççe olur. küçük sınıflarda olan derslerde durumunuzu belirttiğiniz taktirde ders ingilizce anlatılır. kaynaklar da bu durumda norveççe olacaktır ama norveç ingilizce bilerek zorlanılacak bi ülke değil kesinlikle. almancanız varsa yerel dili de çok vakit geçmeden konuşmaya başlarsınız.
Almanca yok ünide gitmek istiyorum okul harçlarında yok part time çalışıp hayatımı sürdürücmde siz norveçtemisinix
quote:
Orijinalden alıntı: spid
quote:
Orijinalden alıntı: nickbulpageat
norveçte tek bi üniversite yok hocam. farkındaysanız bu durumun iyi. çoğu üniversitede lecturelar norveççe olur. küçük sınıflarda olan derslerde durumunuzu belirttiğiniz taktirde ders ingilizce anlatılır. kaynaklar da bu durumda norveççe olacaktır ama norveç ingilizce bilerek zorlanılacak bi ülke değil kesinlikle. almancanız varsa yerel dili de çok vakit geçmeden konuşmaya başlarsınız.
Almanca yok ünide gitmek istiyorum okul harçlarında yok part time çalışıp hayatımı sürdürücmde siz norveçtemisinix
bildiğim kadarıyla harç muafiyeti avrupa vatandaşlarına var. ancak bulduğunuz üniversite harç olmadığını özellikle belirtiyorsa doğrudur. norveçte yaşamıyorum ama okuduğum yerde norveçten gelen biçok kişinin ingilizce eğitimini merak ettiğimden bu konuda konuşmuştum. aksansız amerikan ingilizcesiyle konuşuyorlar. öğrencilerin çoğu c2 düzeyindeydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickbulpageat -- 30 Nisan 2016; 11:49:46 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X