Şimdi Ara

norton internet security windows 8 sorunu YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar bir tarama ve bir tarama seçeneği tıkladığımda hiçbir şey olmuyor çalışmıyor. herhangi bir dosyayı tıklasam bile tarama başlatmak için başarısız oluyor ve hata veriyor. taki yeniden başlatana kadar. yeniden başlatan sonra herşey normal tarama yapılıyor ama ikincikez olmuyo. indirdigim dosyayı tarıyamıyorum yeniden başlatan kadar. SORUN NE ARKAŞLAR YARDIM!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seven44 -- 13 Mart 2013; 19:45:31 >



  • norton internet security kullanan yokmu yaw
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seven44
    norton internet security kullanan yokmu yaw

    Her ne kadar aksi iddia edilse de antivirüs programları henüz Win 8 ile tam uyumlu değil, zaman zaman sorun çıkarabiliyorlar ve bilgisayara göre değişebiliyor bu sorunlar. Yüklediğiniz bir program veya MS güncellemesi neden olabilir.

    Benim tavsiyem antivirüsü kaldırıp tam uyuma kadar Windows Defender ile idare etmeniz yönünde. WD oldukça başarılı çalışıyor. Dosya veya klasör tarayamıyorsunuz, ama http://forum.donanimhaber.com/m_72453631/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72453631 adresinde anlatılan şekilde kolayca ekleyebilirsiniz dosya-klasör tarama özelliğini.

    İlle de Norton derseniz kaldırıp tekrar kurun, aynı sorunlar varsa sisteminizle uyumsuz demektir.


    NOT: Norton'u kaldırmak isterseniz normal yolla yapmayın bunu, bilgisayardan tam temizlenmez. Norton kaldırma aracı (Removal Tool) kullanın.




  • ben norton internet security kullanıyorum win8 üzerinde bir sorun yaşamadım gayet başarılı
    sizin sorunuz için ,
    belki denemişssinizdir
    1- nortonu tamamen kaldrıp tekrar kurmayı deneyiniz reg dosyaları doğru çalışmadığı için dosyaları tarayamıyor bunu yapmanıza rağmen sorun düzelmez ise windowsu geri bir tarihe çekip nortonun kurlu olmadığı bir dönemde tekrar kurup deneyin
  • Windows 8 kurduktan sonra (Kasım 2012) bir ay önce kullanım süresi bitene kadar Norton Internet Security 2013 kullandım, her hangi bir sorun çıkmadı. Yukarıda da bahsedildiği gibi belki başka bir şeyden kaynaklanıyor olabilir. Yada kullandığın sürüm (2011-2012 gibi) eski ise uyumsuz olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 9 Haziran 2013; 16:03:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.