Şimdi Ara

norton firewalla uyarisi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • norton antivirus programi kulllaniyorum ne zaman internette baglansam soyle bir uyari geliyor anlamini bilmiyorum

• bir program senin uzktan yönetimi udp portu üğzerinden almaya çalıştığı için firewall seni, uyarıyor. hemen hangi program olduğunu bulmanı ve sisteminden kaldrımanı tavsitye ediyorum..... fakat norton bunun güvenli olduğunu sana zaten vurgulamış buna her zaman izin ver seçeneiğini önerilen olarak işaretlemiş....
    ama resimde senin modeminin ip numarası yazıyor. bunu modeminin içindeki virtual server kısmına gelip senin bilgisayarına yönlendirilmiş olan port kaldırmanı tavsiye ediyorum.

udp portları tcp portlardan farklı olarak güvenlikli port olarak belirlenen özel portlardır bunları kullanılması sisteminizin birebir kontrolünün alınması demektir. dikkat.!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buun -- 31 Aralık 2005 21:37:17 >
  • ayrintili bir sekilde aciklarmisin
  • hangisini açıklamamı istersin....
  • ya soyle soyliyim zahmet cikarmak istemiyorum hocam diyorum yani kotu bir olay degil dimi olmassa yani nasil guzel olur acikliyabilrsen acikla hocam saygilar
  • şimdi sana küçük bir bilgi vereyim. bu arada merak etme sabaha kadar buradayım ve hiç bir rahatsıklı duymuyorum.

ben sagem fast 1500 adsl2 modem kullanıyorum daha önceki modemim origo 4 port adsl idi. bunu kullanırklen herşey ok di. sonra bozuldu ve bu sagem modemi aldım. modemi kurdum. internete bağlandıktan sonra benim ağ bağlantılarımın içine internet connection diye bir bağlantı yerleşti. bu bana bilgisaayrım modem ve inter arasında veriyi gösteriyor. sanıyorsam senin modeminde senin için böyle bir program yerleştirmeye çalışıyor. bundan dolayı firewall seni uyarıyor. notron zatwen bunun güvenli olduğu konusuna sana dediğim gibi vurgulamış. bunun için bir sorun yok diyebilirim...
  • eywallah cok sagol ogreniyoruz yani kusura bakmayin cok sagola bir sorun cikarsa konu acar son olara nasil bir komut veriyim always allow gibi
  • alwayas allow seçeneğini işaretleyebilirsin. fakat daha sonra bu olaydan dolayı oluşacak problemleri yine buraya soarak çözebilirsin....
  • ok cok tessekurederim yeni yilda peace
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.