Şimdi Ara

NORTON 2007 INTERNET SECURTY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben pc de tam guvenlik istiyorum da 2gb ram li sistem var ama norton 2007 internet securty kursam sistemi kasarmi acaba ona göre kuracamda???

• quote:

Orjinalden alıntı: imamoglu

arkadaslar ben pc de tam guvenlik istiyorum da 2gb ram li sistem var ama norton 2007 internet securty kursam sistemi kasarmi acaba ona göre kuracamda???

yooo ben kurdum onu mükemmel bişey.çift güvenlik duvarı olmasına rağmen hiç kasmıyor.
    yani 2005 yada 2006 gibi değil.
    tavsiye ederim
    ama cracikini bulamadım deneme süresi doldu

• saol tsk ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinanbest

quote:

Orjinalden alıntı: imamoglu

arkadaslar ben pc de tam guvenlik istiyorum da 2gb ram li sistem var ama norton 2007 internet securty kursam sistemi kasarmi acaba ona göre kuracamda???

yooo ben kurdum onu mükemmel bişey.çift güvenlik duvarı olmasına rağmen hiç kasmıyor.
    yani 2005 yada 2006 gibi değil.
    tavsiye ederim
    ama cracikini bulamadım deneme süresi doldu

aman crack falan dostum. Aramaya devam bulursun

• Norton kuracağıma bilgisayarıma virüsler dolsun daha iyi. Virüsler bile bu kadar yavaşlatamaz bilgisayarı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÇağdaşSavar

Norton kuracağıma bilgisayarıma virüsler dolsun daha iyi. Virüsler bile bu kadar yavaşlatamaz bilgisayarı..

alın bi tane çok bilmiş daha.
    bunlar bir program kurar memnun kalmaz bütün sürümleri yavaş sanır
  • Nasıl bir psikolojin var bilmiyorum ama sana biraz izahette bulunayım. Mesaj sayısına bakıp birine yüklenme yoksa aşağıdaki şekilde mort olursun.

Norton 2003 Şubat'ından beri 4.x motorunu kullanmaktadır. Yani o zamandan beri gördüğünüz tüm güncellemeler grafik, bir kaç ek özellik ve virus imzalarında ki güncellemelerden ibarettir. Sizin gibi marka ve model numarası saplantıları olanlar ise gelişne donanımlarının hesaba katmadan bu Norton öncekinden daha hızlı deme gafletine düşüyorsunuz. Eğer bir açıklaman varsa aynı motoru kullanan iki programın nasıl hızlandırılacağını bana söyler misin? Lütfen sallama ama.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ÇağdaşSavar

Norton kuracağıma bilgisayarıma virüsler dolsun daha iyi. Virüsler bile bu kadar yavaşlatamaz bilgisayarı..

alın bi tane çok bilmiş daha.
    bunlar bir program kurar memnun kalmaz bütün sürümleri yavaş sanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇağdaşSavar -- 3 Ocak 2007; 23:48:07 >

• Norton 2007 nin ram tüketimini aşağıdaki linkte görebilirsiniz
    (Tabi ram tüketiminin düşük olması pc yi kasmadığı anlamına da gelmez)

http://doctus.net/showthread.php?t=10957

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 4 Ocak 2007; 12:14:09 >
  • YA GENÇLİK NE BU NORTON SEVDASI!!!! BENCE BERBAT BİR ANTİVİRÜS. KURMASI YARIM SAAT =KALDIRMASI 1 SAAT (KALDIRIRKEN KİTLNEMEZSE VE Bİ DAHA KALDIRAMAZSANIZ AYRI BİR MEVZU TABİ) AYRICA BİR NORTONU KURURKEN KAÇTANE KASPERSKY ANTİVİRÜS KURUP KALDIRIRSINIZ Bİ DÜŞÜNÜN ÇOK RAHA SÖYLÜYORUM EN AZ 7DEFA KURUP KALDURABİLİRSİNİZ(FAZLADA OLABİLİR)

GELEN VİRÜSE SEN BURADAN-GİDEN VİRÜSE SEN ŞURDAN GELEBİLİRSİN DİYOR.

AYRICA ATALARIN DEDİĞİ GİBİ KASPERSKYDAN ŞAŞMA

NORTON SİSTEMİ KASMIYOR DİYEBİLİRLER AMA KASPERİ KURSUNLAR ARADAKİ FARKI GÖRÜRLER

=============NORTON SEVDASI BİTMİŞTİR ====================================

=============Y A Ş A S I N K A S P ER S K Y====================================

.......................................==...............==...............................................
    ....................................=VVV =.........= VV=............................................
    ..................................=VVVVVV=...=VVVVV=..........................................
    .................................= VVVVVVV =VVVVVVV=........................................
    ................................=VVVVVVVVVVVVVVVVV=........................................
    ................................=VVVVVVVVVVVVVVVVV=........................................
    ..................................=VVVVVVVVVVVVVVV=..........................................
    ....................................=VVVVVVVVVVVVV=............................................
    ......................................=VVVVVVVVVVV=..............................................
    ........................................=VVVVVVVVV=................................................
    ...........................................=VVVVVV=...................................................
    ..............................................=VVV=......................................................
    .................................................==.........................................................

============= YAŞASIN GAFFUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 4 Ocak 2007; 22:30:50 >

• neden kötüleniyor anlamıyorum
    denedim hiç bi yavaşlama yok bilgisayarda
  • evet kullandım 95 yılından beri ama son zamanlarda interne security çıktığından beri kurması dert kaldırması dert oldu. bidefa kaldırırken kilitlendi. resetledim sonra bidaha kuramadım ve kaldırmadım sonuç FORMAT. zaten activasion dalgası var 15 gün 3 aylık ..vs şeyi ben ne yapayım ayrıcaa 50 ytl verip alan kaç kişi varki. en basit bir örnek vereyim. webde gezerken ilaveten açılan sayfalar var nortonun bu sayfalrın çoğunu engellemediğini gördüm. kişiye göre yorumlar değişir ama bana göre kötü

=============NORTON SEVDASI BİTMİŞTİR ====================================

=============Y A Ş A S I N K A S P ER S K Y====================================

.......................................==...............==...............................................
    ....................................=VVV =.........= VV=............................................
    ..................................=VVVVVV=...=VVVVV=..........................................
    .................................= VVVVVVV =VVVVVVV=........................................
    ..................................=VVVVVVVVVVVVVVV=..........................................
    ....................................=VVVVVVVVVVVVV=............................................
    ......................................=VVVVVVVVVVV=..............................................
    ........................................=VVVVVVVVV=................................................
    ...........................................=VVVVVV=...................................................
    ..............................................=VVV=......................................................
    .................................................==.........................................................

============= YAŞASIN GAFFUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 5 Ocak 2007; 1:28:28 >

• Norton'mu, o'da ne? Guney Afrika da bir Ulke olsa gerek Kaspersky derim, başka bir şey demem
  • kaspersky
  • llaaann adam firewall diyooo siz antivirüs diyosunuzzz allooooooooooooo
  • sizin o beğenmediğiniz program çift güvenlik duvarına sahip,antvirüs,ad-aware,spyware, vb. bir çok yazılımı temizleyebilen pek çok özelliği var.

yani bana marka takıntısı diyosunuz kendiniz karspersky den bahsediyonuz(sanki o marka değilde)
    karsperskyde kullandım.beğenmedim
    kısmen yavaşlar tabiki bilgisayar her antivirüste
    bilgisayar 256nın altında rame sahipseniz kasar tabiki minimum system confugartionu okursanız zahmet edip
    adamın rami 2gb kasarmı? kasmaz
    benim 512 olduğu halde kasmıyo.kullanıyomda öneriyom
    ayrıca senin nasıl bi pskilojin varki(varsa tabi) beğenmediğin bir ürünü başkası kullanıyo diye saldırıda bulunuyosun.
    NORTON İNTERNET SECURTY beğeniyorum zorlamı değiştircen.ben bütün antivirüsleri kullandım.
    ama İNTERNET SECURTY Gerçekten başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 5 Ocak 2007; 20:31:53 >
  • quote:

ayrıca senin nasıl bi pskilojin varki(varsa tabi) beğenmediğin bir ürünü başkası kullanıyo diye saldırıda bulunuyosun.

belki buradakiler o programı kullanırken çektiği sıkıntıları senin çekmeni istemiyordur . o yüzden öneride bulunuyorlar bence yoksa kimse senin bilgisayarında sen istemedikten sonra nortonu silemez
  • quote:

Orjinalden alıntı: cefucsa

quote:

belki buradakiler o programı kullanırken çektiği sıkıntıları senin çekmeni istemiyordur . o yüzden öneride bulunuyorlar bence yoksa kimse senin bilgisayarında sen istemedikten sonra nortonu silemez

hayır abi baksana marka takıntısı yok birsürü virüs olsa daha iyi yok bilmem ne diyolar.biz aptalız sanki kurduk bilmiyoz.ben kullandığım bişeyi öneriyorum.ben illaki bu en iyisidir demiyorumki.ben kullandım beğendim diyorum.
  • Hiç güleceğim yoktu walla internet security miş... ondan olsa olsa antibilgisayar olur

Arkadasım sen Kaspersky İnternet Security 6 yı kur.virüsü mirüsü unut bu kadar insan bişey biliyor da bunu tavsiye ediyor değil mi?
  • bende nod32 full var o da iyi olsa gerek hiç sorun yaşatmadı hemde cok fonksiyonel
  • quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar

Hiç güleceğim yoktu walla internet security miş... ondan olsa olsa antibilgisayar olur

Arkadasım sen Kaspersky İnternet Security 6 yı kur.virüsü mirüsü unut bu kadar insan bişey biliyor da bunu tavsiye ediyor değil mi?

sana saygı duyarım.neden biliyomusun sen medenice tavsiye ediyosun.bazıları öyle değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.