Şimdi Ara

Northgard (2018) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
6
Favori
7.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Steam Linki:
    https://store.steampowered.com/app/466560/

    Northgard (2018) [ANA KONU]





    ARŞİV İLK MESAJ


    Sürekli bakıyorum Northgard'dan yeni haberler gelmiyor hiç. Son durumu nedir bunun ne zaman geliyor ? Öyle bi video yayınladılar heyecanlandık sonra sessizlige büründü.
    Merak edenler için, yayınlanan video;



    Oyun 22 Şubatta çıkış yaptı, fiyatı şuanda % 10 indirim ile beraber 27,90 lira. Oyun steamde % 95 olumlu oy alıyor. Şuanda Campaign ve Multiplayer mod henüz eklenmemiş, coming soon ( yakında gelecek ) diyor.

    Evet beyler kafamı an itibari ile kaldırıp kendi incelememi yazacagım.

    Öncelikle oyunu ben çok sevdigimi belirteyim, mevsim olayı, kış teması, müzikler, seslendirmeler beni aldı götürdü zaten. Ben başlangıçtan itibaren yazayım;
    Oyuna bi kampta başlıyoruz, ana binamız var klasik. Bu binadan köylüler kendi kendine spawn oluyor oyunun ana mantık bu. Gözcümüz oluyor o haritayı dolaşıyor keşfediyor, sende onun keşfettigi alanlara göre oyununu şekillendiriyosun. İçerikten fazla bahsetmek istemiyorum oynayacak olanlara spoiler olur.

    Oyunda ayrıntılar çok hoşuma gitti, örnegin kış geliyor oyun sizi kışa hazırlık yapmamız için uyarıyor. Sizde ona göre yiyecek stoku yapıyorsunuz falan bu tarz ayrıntılar var. Doga olaylarına karşı oyun sizi uyarıyor, şuanda deprem ve kış olarak 2 çeşit bu ilerde artarmı bilemem. Oyun çok yavaş ilerliyor the settlers dinamikleri age of empires oynayışını barındırıyor. Ama tabi çok orijinal, oyunda gözcümüzün keşfettigi yerlere göre görevlerde gelebiliyor. Örnegin az önceki oyunumda, bi bölgede 3 dev ve onların kamp'ı vardı. Tıkladıgımda bana; onlarla yeterli seviyede yiyecek trade et sana katılacaklardır yazıyor. Görevi yaptım ve devlerin şefi bana katıldı. Bu tarz görevler var. Bunun dışında; oyuna girerken 3 farklı clan var ( bu 5 olacak ) her clanın farklı özellikleri var birini seçip başlıyoruz. Bunlar tabi daha ilk baştan oyunun çok orijinal oldugunu gösteriyor. Merak edilen başka şeyler varsa sorun cevaplamaya çalışırım çogu şeyi çözdüm çözemedigim az şey var. Oyunun multiplayer modu çok eglenceli olacak bana kalırsa çünki çok keyifli bi oynanış ve strateji mekanikleri çok iyi, haritaya göre şekilleniyosun o yüzden ezber olayı yok.

    Oyun henüz erken erişimde beyler, çok degişiklik ekleme falan olabilir, hatalar ben 1 2 tane sezdim ama önemli şeyler degil, başka hatalar varsada zaten düzeltilir. Ben şahsen Campaign modu bekliyorum.

    Şimdi sorarsanız alalımmı almayayımmı diye; derimki piyasada kaç tane strateji oyunu var? Eger gerçekten bu türü seviyosanız kesinlikle alın. 27,90 düz hesap 28 lira diyelim çok bişey degil zaten. Pişman olmazsınız. İyi oyunlar konu güncel tutulacaktır.


    Evet beyler, @OkanDRDYK kardeşimizin aklına çok iyi bi fikir gelmiş, ve steam'de oyunu türkçeleştirmek için bi konu açmış. Konu baya tutulmuş baya ilgilisi var. Sizde bu linkten http://steamcommunity.com/app/466560/discussions/0/135509823658392797/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber&ctp=3 üyelikleriniz ile giriş yapıp konuda oyunu türkçe görmek için desteklerinizi esirgemeyin. Hatta arkadaşlarımıza falanda söyleyelim onlarda konuya girip +1'leri bıraksınlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • yeni gördüm bende. güzel bir oyun olacak gibi. ekledim listeye.
  • Oyun güzel olacakta sessizler bayadır. Sanırım 2017 çıkış tarihi, ay falan bilgim yok hiç
  • Beyler oyun 6 gün sonra yani 22 şubatta çıkıyor. Fakat steamda şuanda fiyatı hakkında hiç bir bilgi yok, birde oyun ekran kartını biraz fazla istiyor gibime geldi, diger özellikleri çok düşük fakat ekran kartı kafama takıldı. Oyunu steamdan takip edebilirsiniz ben yine güncel tutmaya çalışırım burayı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stormfang -- 16 Şubat 2017; 13:48:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mediv

    Beyler oyun 6 gün sonra yani 22 şubatta çıkıyor. Fakat steamda şuanda fiyatı hakkında hiç bir bilgi yok, birde oyun ekran kartını biraz fazla istiyor gibime geldi, diger özellikleri çok düşük fakat ekran kartı kafama takıldı. Oyunu steamdan takip edebilirsiniz ben yine güncel tutmaya çalışırım burayı

    Early Access olarak gelmesi sıkıntı biraz ya. yarı buçuk oyunu yüksek fiyatlara kitliyorlar millete. 30 liradan fazla olursa yüzüne bile bakmam bunun.
  • OkanDRDYK kullanıcısına yanıt
    50e kadar yolu var bende. O parayı hak ediyor oyun. Çok tatlı grafikleri ve tarzı. Early accessde benim için sorun olmucak şahsen, çok bekledim çünki oyunu. büyük degişiklikler dönmez yani early acces aşamasında
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mediv

    50e kadar yolu var bende. O parayı hak ediyor oyun. Çok tatlı grafikleri ve tarzı. Early accessde benim için sorun olmucak şahsen, çok bekledim çünki oyunu. büyük degişiklikler dönmez yani early acces aşamasında

    Valla hocam benim hoşuma gitmiyor yarı buçuk oyunu1 1-2 sene boyunca oynamak. Oyuzden max 30 çıkar benden.
  • Son 3 gün ben de beklemedeyim. En son Banished için böyle heyecanla beklemiştim. 31TL ye çıkacak gibi görünüyor. Umarım 60'tan salmazlar. 30 olursa direk alırım.

    Bu kadar beklememin sebebi, gameplay videolarından gördüğüm kadarıyla ilk defa RTS ile TBS birleşiyor gibi. Oynanış olarak farklılık yaratacağını düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 19 Şubat 2017; 20:59:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acaluka

    Son 3 gün ben de beklemedeyim. En son Banished için böyle heyecanla beklemiştim. 31TL ye çıkacak gibi görünüyor. Umarım 60'tan salmazlar. 30 olursa direk alırım.

    Bu kadar beklememin sebebi, gameplay videolarından gördüğüm kadarıyla ilk defa RTS ile TBS birleşiyor gibi. Oynanış olarak farklılık yaratacağını düşünüyorum.

    Özenilmiş oyuna ya. Bu sene viking temalı oyunlar bol fakat bu ilk duyurulanlardan. Videolara falan baktım biraz fazlada kurcalamak istemiyorum gelmeden ama oldukça iyi görünüyor. Özellikle görseller beni bitirdi, o kış teması bu kadar iyi yedirilemezdi. Oynanışta çok hoş görünüyor, bakalım bekleyip görecez. Fiyat dedigin gibiyse çok iyi
  • Hocam fiyat hakkında bilgim yok fakat oyun cidden şahane görünüyor. Youtube'de 1 saatlik beta gameplay var, oyun dinamikleri aşırı hoşuma gitti. Tur bazlı tadında RTS yapmış adamlar. Grafikler ve müzikler zaten enfes olmuş. Yani bu gidişle 60TL ye de çıksa dayanamıcam gibi. Zaten epeydir oyun almıyordum, epey emek vermişler feda olsun ne diyim (:
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acaluka

    Hocam fiyat hakkında bilgim yok fakat oyun cidden şahane görünüyor. Youtube'de 1 saatlik beta gameplay var, oyun dinamikleri aşırı hoşuma gitti. Tur bazlı tadında RTS yapmış adamlar. Grafikler ve müzikler zaten enfes olmuş. Yani bu gidişle 60TL ye de çıksa dayanamıcam gibi. Zaten epeydir oyun almıyordum, epey emek vermişler feda olsun ne diyim (:

    60 Olacak gibi tam belli degil ama sanırım fiyat o civarda. Bakalım yarın duyurulur herhalde tam fiyatı
  • Oyun gelince buradan bilgi paylaşırız. Satın alanlar yazarlar ben direk çekecegim oyunu, burdan bilgi veririm çözebildigim kadarını yazmaya çalışırım. Beraber bilgi alışverişi güzel olur.
  • Direk çekecekseniz , 2-3 saat oynadıktan sonra yorum için alıntılarsanız sevinirim hocam. Büyük ihtimalle güzel olacak zaten düşünmeye gerek kalmıcak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acaluka

    Direk çekecekseniz , 2-3 saat oynadıktan sonra yorum için alıntılarsanız sevinirim hocam. Büyük ihtimalle güzel olacak zaten düşünmeye gerek kalmıcak.

    Tabii burayı güncel tutarım ben. Bi gelsin indirir yazarım
  • Saatler kaldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OkanDRDYK

    Saatler kaldı

    4 saat diyor, tek kafama takılan şuanda fiyatı. Çok yüksek olursa bilmiyorum bakalım. Bu gece alıp indirebilirsem incelememi yazacagım, olmadı yarın.
  • 19.99$ galiba
    Burada %10 indirimle 66,66 zl satışa sunulmuş.
  • 27,90 liradan çıktı
  • kramponcu kullanıcısına yanıt
    Aynen çok iyi fiyatı çektim, indirecem bugün yarın dener buraya ilk bakışımı görüşlerimi yazarım
  • Şuanda oyuna giriş yaptım, abi aşırı hoş :D Müzikleri, login ekranı, seslendirmeler ve mevsimlerin degişmesi sürekli beni aldı götürdü. Şuanda daha çok yeniyim hiçbişey bilmiyorum çözüyorum yavaş yavaş.

    Oyunda henüz camping mod yok, coming soon diyor, aynı şekilde multiplayer'de öyle diyor. Single player şeklinde giriş yapıyoruz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.