Şimdi Ara

Normal Game Eşleşme Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Riot'un bu yaptığı saçmalık.18 level'im sıfırdan hesap kasıyorum East'te ve karşıma 30 level veya 25 üstü adamlar geliyor takımda 3 feeder oluyor.Buna kesinlikle çözüm gelmeli.Poppy vardı karşı takımda türk Quadra falan attı takımda 3 feeder vardı oyun sonunda bir baktım adam 30 level ve 50 win var Knight Online gibi level different olmalı oyunlarda.1-10 arası,11-15 arası falan gibi eşleştirme sistemi olmalı çok saçma bu uygulama.İngilizcesi iyi olan var mı Support'a mail atalım

• Aslında mantıklı olan da o ama düşük lvl yada yüksek lvl bir arkadaşınla premade girme olayı iptal olmuş oluyor.

Orijinalden alıntı: Saqô

Aslında mantıklı olan da o ama düşük lvl yada yüksek lvl bir arkadaşınla premade girme olayı iptal olmuş oluyor.

Doğru olan da o zaten 30 level adam arkadaşını kasmak için 8-10 level adamla oyuna giriyor ve bize rakip oluyor arkadaşı 0/12 falan oynarken 30 level olan adama 12/0 oynuyor oyunu kaybediyoruz.Level diff. olmalı 1-5,6-10,11-15,16-20,20-25,26-30 arası gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulh -- 11 Eylül 2012; 19:12:24 >

Orijinalden alıntı: stealthmass

ne farkeder ki level 10 diye gördüğün adamların çoğu aslında 30 level zaten.

evet 10 levele kadar da süper oynayan çıkıyor ama 30 level adam kendine referral kasıyor o farklı olay

Orijinalden alıntı: Sulh

quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

ne farkeder ki level 10 diye gördüğün adamların çoğu aslında 30 level zaten.

evet 10 levele kadar da süper oynayan çıkıyor ama 30 level adam kendine referral kasıyor o farklı olay

referral değil düşük level oyunlarda gördüğün iyi adamların çoğu ya zevkine kasıyor ya da asıl hesapları banlandığı için. streamer'ların çoğunun 3-4 tane hesabı var

Orijinalden alıntı: Sulh

quote:

Orijinalden alıntı: Saqô

Aslında mantıklı olan da o ama düşük lvl yada yüksek lvl bir arkadaşınla premade girme olayı iptal olmuş oluyor.

Doğru olan da o zaten 30 level adam arkadaşını kasmak için 8-10 level adamla oyuna giriyor ve bize rakip oluyor arkadaşı 0/12 falan oynarken 30 level olan adama 12/0 oynuyor oyunu kaybediyoruz.Level diff. olmalı 1-5,6-10,11-15,16-20,20-25,26-30 arası gibi

ARKADAŞINI KASMAK İÇİN
  • Sen smurf kasıyosun senin karşına rastgele yeni başlayan oyuncu gelirse Riot eşleştirmeleri süper ama karşına senin düzeyinde oynadığı maça göre kaç wini var ona bakılarak oyuncu gelip seni yenince eşleşme kötü.

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Sen smurf kasıyosun senin karşına rastgele yeni başlayan oyuncu gelirse Riot eşleştirmeleri süper ama karşına senin düzeyinde oynadığı maça göre kaç wini var ona bakılarak oyuncu gelip seni yenince eşleşme kötü.

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Sen smurf kasıyosun senin karşına rastgele yeni başlayan oyuncu gelirse Riot eşleştirmeleri süper ama karşına senin düzeyinde oynadığı maça göre kaç wini var ona bakılarak oyuncu gelip seni yenince eşleşme kötü.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.