Şimdi Ara

normal bir oyuncuyum kendimi geliştirmek istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar LoL'de normal bir oyuncuyum Altın IV'üm bu oyunu sezon 3te buldum tabii sürekli oynamadım sezon 4te oyunu bıraktım 3-4 ay önce başladım kendimi birazcık kendi kendime geliştirdim Altın IV'e kadar çıktım sadece adc oynuyorum kendimi geliştirmek istiyorum yüksek elolarda oynayan bir oyuncu olmak istiyorum tavsiye verebilir misiniz hangi yolu izlemeliyim nelerimi geliştirmeliyim o şeyler üzerinde nasıl çalışabilirim bunun gibi sorularıma cevap arıyorum yardımcı olursanız sevinirim



  • qtpie sneaky falan izle

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben sezon 6da başladım ama oyunu tam olarak okuyabilecek seviyeye geldiğimi düşünüyorum. kendini geliştirmek istiyosan profesyönellerin yayınlarını izle, LCS,LCK izle. Metayı takip et ve meta konusunda duygusal olma. şampiyon nerflendiyse ve oynanmaz durumdaysa oynama gitsin. profesyönel oyuncular ne durumda hangi itemi almış buildi nasıl takip et. mouse refleksini geliştirmeye bak. geriye düştüğün/düşeceğini bildiğin koridorda farma odaklı oyna. bu yazdıklarımı bir support oyuncusu olarak uyguluyorum ve gelişim kaydettiğimi düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi seviyeye erişmek istiyorsun ama faker kim ulan ben onu bile geçerim diyorsan

    Kendi hatalarını bulma konusunda kendini geliştir. Eğer bir maçı kaybetip (her ne kadar takım yüzünden olsa da) hiç bir hatanı göremiyorsan yorumlamanda bir sıkıntı var demektir.
    Bunu en iyi bir şekilde görmek için maç bittikten sonra replaylerini izlemen, vaktin kısıtlıysa özellikle öldüğün noktaları izlemen.
    "nerde öldüm" "neden öldüm" "ne yapsam ölmezdim" gibi soruları kendine yöneltirsen, bu soruların cevabı senin 1 tık daha iyi bir oyuncu olmanı sağlayacaktır.
  • Mid soraka gördüğünde seri maçın olsa bile dodge at.(Evet atmadım pişmanım)İşin şakasını geçersek saçma sapan durumlarda dodge yapman gerekebilir çekinme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Msaniyamac

    Mid soraka gördüğünde seri maçın olsa bile dodge at.(Evet atmadım pişmanım)İşin şakasını geçersek saçma sapan durumlarda dodge yapman gerekebilir çekinme.

    Hocam arkadaş daha iyi oynamayı sormuş nasıl lig atlarım dememiş :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halilkucuk H kullanıcısına yanıt
    Lig atlaması onu daha iyi oyuncu olmaya iteceği için gerekli bişey bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 Satırda anlatması çok zor böyle bi konuyu ama genel olarak önce Makro Oyun öğrenmek lazım. Ne zaman, nerde, nasıl, hangi objektife odaklanılmalı biraz deneyimleyip, biraz okuyarak öğrenilen şeyler. Makroda kendini geliştirdikten sonra Mikro oyunda çöp bile olsan low plat'a kadar çıkıyosun bi şekilde.
  • videolardaki itemleri çok fazla baz alamazsınız. her oyunun kendi seyrine göre item buildi değişir.
    üstün tarafsan farklıdır, ezilen tarafsan farklıdır vs çok fazla varyason vardır kısacası
  • Bol bol stream izle.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle oyunu takip et özelikle karşı ormancıyı ne yapıyor nerde diye .Minyon almayı ,global görev yapmayı ,safe oynamayı ,totem atmayı öğren bunlar 50 performansı artırır.
  • Yayın falan izleme. İzlediğin adamlar challenger falan olacak o oyunlarda farklı macrolar dönüyor.

    Sürekli maç at iyi oynamak istiyosan. Goldda kazanmayla challengerda kazanman için oynaman gereken oyun farklı. Goldda herhangi bişey alıp agresif oynayıp hata yapmalarını bekleyip kolayca kazanıyosun mesela oyunu
  • Yayin falan izleme sadece play again spamla bu kadar.. Birkac tane hero belirle onlarla ustalas sonra devami gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer lig konusunda geliştirmek istiyosan nunu alıp karşı adcnin üstüne koşabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: black_king

    3-4 Satırda anlatması çok zor böyle bi konuyu ama genel olarak önce Makro Oyun öğrenmek lazım. Ne zaman, nerde, nasıl, hangi objektife odaklanılmalı biraz deneyimleyip, biraz okuyarak öğrenilen şeyler. Makroda kendini geliştirdikten sonra Mikro oyunda çöp bile olsan low plat'a kadar çıkıyosun bi şekilde.

    bu mikro makro oyun hakkında nerden bilgi edinebilirim?
    birde gelen diğer cevaplar hakkında
    kendi hatalarıma hep dikkat ederim görürüm fakat bunları hiç düzeltemem kolay kolay tilt oluyorum hiç skill dodgelayamıyorum takımı hiçbir zaman suçlayan biri değilim hep kendimi suçlarım ama hatalarımı hiç düzeltemiyorum oyunda geri kaldığımda ne yapacağımı bilmiyorum her zaman aynı şekilde oynuyorum
    yayın izliyorum mesela adam geri düşüyor takımı yardım etmek için çabalıyor mid roama falan geliyor bizde öyle bişey olmadığı için geri kaldığımda mal gibi kalıyorum
    gelmek istediğim seviye cha değil gelebileceğimide hiç düşünmüyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: black_king

    3-4 Satırda anlatması çok zor böyle bi konuyu ama genel olarak önce Makro Oyun öğrenmek lazım. Ne zaman, nerde, nasıl, hangi objektife odaklanılmalı biraz deneyimleyip, biraz okuyarak öğrenilen şeyler. Makroda kendini geliştirdikten sonra Mikro oyunda çöp bile olsan low plat'a kadar çıkıyosun bi şekilde.

    şey yabancı forumlarda anlamını öğrendim mikro oyunum fena değil makrom zayıf makro oyunumu nasıl geliştirebilirim
    edit: 2. bir cevap daha yazmim diye edit açtım
    mikro oyunum oynadıkça gelişiyor fakat makro oyunum hep çok kötü sıkıntım tam olarak bu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfxsever -- 18 Haziran 2017; 15:43:25 >
  • xfxsever X kullanıcısına yanıt
    Makro oyun öğrenmenin en kolay yolu, makro oyunda güçlü takımların maçını izlemek bence. Mesele SuperMassive maçlarını Türkçe olarak izleyebilirsin tabi çok kuvvetli oldukları söylenemez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.