Şimdi Ara

norm ender (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
3
Favori
9.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RagnarLt0138

hidrayi mi takmaz :D piyasada hidrayla disslesebilicek adam var mi?

not:beddua,beyaz dis

hidranın üstad dedigi adamları dagıtmış bi adamı kücümsüyor olmayan beyniyle Norm alayına dissi dinle rap dersini dinle.adam sansarla cezayla dans ediyor bu gelmiş hidra diyor.rapten uzak durun mümkünse
  • quote:

Orijinalden alıntı: normlife78

quote:

hidranın üstad dedigi adamları dagıtmış bi adamı kücümsüyor olmayan beyniyle Norm alayına dissi dinle rap dersini dinle.adam sansarla cezayla dans ediyor bu gelmiş hidra diyor.rapten uzak durun mümkünse

Hidrayi cok kucumsuyon bi freelerini Izle istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: |Neo|

quote:

quote:

Hidrayi cok kucumsuyon bi freelerini Izle istersen

ezbere biliyorum kardeşim canlı canlı izledim rahat ol hidaryı küçümsemiyorum ama norm endere s.k sok muhabbeti yapamaz bi old school mc ile dissleşirken çocukça punchlar atılmaz,yaşanmışolaylar üzerinden gidilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: fomoss

Tupac mi biggie mi diye bir tartışma olsa belki bişey yazardim. Şuraya bak o çakma mclerin hepsi birbirinden vasat

biggie
  • quote:

quote:

sansarla dans ediyor

hidra dedigin adam 19 yasinda grogiyi 1 saatte sildi aslanim.Aldigi kupalari saymiyorum bile,senin normun ergen eksik etek sarkisiyla taninir,hidra tek dissiyle

• quote:

quote:

quote:

sansarla dans ediyor

hidra dedigin adam 19 yasinda grogiyi 1 saatte sildi aslanim.Aldigi kupalari saymiyorum bile,senin normun ergen eksik etek sarkisiyla taninir,hidra tek dissiyle

sansar dansediyor cümlesine güldügünden rapten anlamadıgın belli adam tüm kadıköy merdivene diss attı cevap norm rapi bırakınca geldi.norm eksik etekle 46 milyon izledindi , hidra beyaz dişle grogiden prim yaparak 1mio izlendi. normun cevap vermiycegini o da biliyor.hidra stallkere diss atıp istabulda stallkerle karşılaşınca titreyen konuşamayan birisi.freestylsiyle övündügünüz adam stallkerin free teklifini kabul edemedi,boş yapmıycan , 'aslanım'. fanboy degilim ama destek olmak için hidranında albümünü aldım sen ötüyonda aldın mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iksrey34 -- 28 Mart 2014; 22:08:34 >

• Killa hakan derim ve köşeme çekilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: BordoBereli 2

Hahaha adam hidrayı iplemez demiş Adam şuan da en iyi yazar. En üretken. En çok kupa kazanan. En iyi freestyle yapan adam. Kanıtlayabilirim. En iyi diss adamın dissi(beyaz diş,beddua). Sen norm abine söyle hidrayı öyle küçük görmesin. Jokerle birleşirse ortada norm diye birşey kalmaz

Ya abi kaç yaşındasın 12 mi beyaz dişi oturayım 3 dakikada yazarım adam 5 dakika boyunca bildiğin küfür ediyor punch yok. Ayrıca bu hidra dediğin adam kargaşanın partisinde ermanın g*tünde dolanıyodu. Free desen 45 saniye evet,yani 15 saniye küfür. Normun bi freesi var Allame , Ais , Sehinsaha giydiriyor dinle onu

• Bundan 2 ay önce bende sıkı bir rap dinleyecisiydim ama ağa Rap gerçekten boş dinlemeyin şu saçmalığı insanı sürekli isyana teşvik ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dangerist38

Bundan 2 ay önce bende sıkı bir rap dinleyecisiydim ama ağa Rap gerçekten boş dinlemeyin şu saçmalığı insanı sürekli isyana teşvik ediyor.

• 16 PARÇA YAPAN ADAMI KRAL YAPTINIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

Underground cigaraysa Ais kapak yapar

Sorun kafamda da Resmen no.1 dalga geçmiş.Neo1 alır.
  • Eminem der ve giderim.
  • CEZA der ve giderim konudan.
  • --- Bu mesaj otomatik olarak silinmiştir ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 6 Temmuz 2018; 13:8:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu ne lan?
  • Bide tartisiyosunuz ya sunlarin uzerinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seank -- 30 Temmuz 2014; 3:44:19 >
  • Zirvede olmak için zirvedekini devirmelisin
  • büyüklerine diss attı yanlış yaptı diyenler acaba neden diss attğını biliyor musunuz . ya da anasına küfür eden büyüğü biliyor musunuz neden o piç de bendim diye şarkı ismi seçti onu biliyor musunuz. bilmeden çamur atmayın adama. ayrıca kim ne derse desin rap dersi ve alayına diss türk rapinin şu ana kadarki en iyi dissleridir. 2sinin de hikayesini ve niye yazıldığını zaten bilen bilir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.