Şimdi Ara

Noooolcek Bu GS'nin Hali (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @tunasilah beşiktaşın yapmış olduğu transferlerin kalitesi ortada bence doğru düzgün 1. sınıf futbolcu yok...en iisi okan buruk ama ondan da artık ne beklenebilirki...
  • beşiktaş belliki bol alternatifli bi kadro oluşturmak istiyo,yeni isimler bir takıma her zaman heyecan getirir.ben çok da gereksiz bulmuyorum yaptıkları transferleri sadece fiyatları biraz yukarı çektiler,inşallah maddi krize girmezler ileride.
    gs nin durumu gelecek yabancılara bağlı,söledikleri adamları alırlarsa ligde bişeyler yapabilirler.
    fenerbahçe de ben alex,serkan ve denizin transferlerini olumlu hacıoğlununkini ise gereksiz buluyorum.bide önderi almışız nasıl bir oyuncu olduğunu bilmiyorum genç ve milli takımda oynar diye almış olabiliriz:)
  • i h<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by kavuraki</i>
    <br />@tunasilah beşiktaşın yapmış olduğu transferlerin kalitesi ortada bence doğru düzgün 1. sınıf futbolcu yok...en iisi okan buruk ama ondan da artık ne beklenebilirki...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    ne demek yaw kalitesi ortada alınan futbolcuların çoğu tüm takımların listesinde olan futbolcular. fatih sonkaya çok iyi bi sağ açık ali güneş onun yededği olabilir zaten ibrahim toramanla okan buruğa diyecek bişey yok diyecek bişey yok.veysel çok iyi bir yedek olur çağdaş defansda çok iş yapar berkant kötü oyuncu değil murat şahin ramazanla beraber 2. kaleci olmak için çekişirler.ibrahim akını gerçekte nasıl oynadığını bilmiyorum ama cmdeki oyununun yarısı kadar oynarsa ibrahim üzülmez yedek kalır.tek istemediğim transfer mustafa doğanm onun dışında alınan oyuncular gayet yararlı olacak bakın görün. şu anda bize santrafor bide olursa bir orta saha oyuncusu lazım.




  • yaw bizim aldığımız futbolcular madem kalitesizdi niye GS ve FB bu futbolcuları almak için çalıştılar?
    düz mantıkla iki takım birden bir futbolcuyla ilgileniyorsa,demekki iyi futbolcu bunlar...
    ama lig başlayınca göreceğiz tabiiki kimin ne olduğunu..boş lafla olmuyor,oynayacaklar ,göreceğiz ona göre karar vereceğiz...
    bir futbolcunun iyi olması da takımda çok büyük işler yapacağı manasına gelmiyor tabiiki..
    takım içi uyum,teknik direktör katkısı vb de önemli.
    bakın Van Nistelrooy'a...
    adam leblebi gibi gol atıyor ama takımı ona ayak uyduramadığı için Hollanda yerlerde sürünüyor....
  • o istedi biz aldık;o alamadı biz aldık;herkes istedi biz aldık vs. bence bunlar futbolcunun kalitesi için yeterli olsaydı fenerbahçe her sene şampiyon olurdu gs'nin 4sene üst üste şampiyon olduğu dönemde...burada benim kişisel fikrim olarak bjk'nin yapmış olduğu transferlerin flaş transferler olarak lanse edilemeyecek kalitede olmasıdır...herkesin peşinden koşup da alan takımın elinde kalan çook bomba transfer gördük zamanında...geçen sene okan koç-ahmet hasan-gökhan zan ı alınca kendisini şampiyon ilan eden takım yine sizin takımınızdı...sonuç ortada...
  • geçen sene o futbolcuları aldığımız için değil takımımıza güvendiğimiz için "şampiyonluk bu sene bizim"demiştik...

    ayrıca bizi şampiyon ilan eden biz değil o "çok şerefli ve onurlu sayın basın mensupları"ydı.

    karakter abidesi(!) adamlar önce tvde çıkıp bas bas bağırıp "bu BJK durdurulmalı,liglerin tadı tuzu kalmadı.işsiz kalıcaz bu gidişle"dediler ama gerçektende dedikleri yapılınca dansöz gibi kıvırıp"biz şaka yapmıştık,hihoo..olurmu öyle şey.biz dedik diyemi BJKnin önü kesildi?"demeye başladılar.

    tamam belki Fenerbahçe mücadelesiyle takdir edilecek,hakettikleri bir başarı almış olabilirler ama eşit şartlarda yarıştırılmayan iki takım arasında bu şekilde bir sonucun çıkması da çokda şaşırılacak bir şey değil bence...

    ben yanarımda en çok o kadar olaydan sonra iki maçında haksızlığa uğrayan FB'nin hakemlere,basına,federasyon başkanına velhasıl önüne gelene veryansın etmesine yanarım...

    ama bu dünyanın kuralıdır"sahipsiz kalırsan,hakkını arayamaz hale getirilirsen;haklı iken bir anda haksız durumda düşürülürsün"


    bu sene ben en çok bu konuda güveniyorum bizim başkana.çünkü bizimle uğraşacakların işi sandıklarından daha zor çünkü!!!




  • quote:

    Orjinal: tbederli






  • arkadaşlar haddim olmayarak hatırlatmak isterim topic başlığı:noolcek bu gs nin hali..eee siz neyi tartışıyorsunuz ki?
  • ben ne biliim,laf gene bjknin geçen sezonki olayına geldi durdu
  • eywallah kardeşim söylediklerimi dikkate alan ilk sen oldun..darısı diğer arkadaşların başına:)eğer birileri bjk nin geçen seneki halinden konuşmak istiyosa "bjk nin geçen seneki hali" diye topic açsın di mi ama?çok zor bişey değil bildiğim kadarıyla..
  • yöneticiler italyaya futbolcu transferine gitti inşallah başarılı transferler yaparlar
  • bu takıma sen istediğin kadar şike uygula, bu takım bu sene şampiyon O-L-A-M-A-Z. Millet 20 tane oyuncu alıyo, bi de üzerine yıldız bizimkiler anca saidou, ibrahim yılmaz, conceicao. Bu senenin Lig Sıralaması belli: 1.Fenerbahçe 2.Beşiktaş 3.Trabzon 4.Galatasaray veya 1.Beşiktaş 2.Fenerbahçe 3.Trabzon 4.Galatasaray belki Trabzonla Galatasaray yer değiştirebilir. Bir takımın sezon başı yaptığı transferler o takımın o sezonki performansının aynen göstergesidir.
  • Şu anda da görüyoruz Fenerbahçe yaptığı transferlerle ne kadar doğru seçim yaptı. Yani ben bir fanatik Galatasaraylı olarak açıkçası bu sezondan ve gelecek 2 sezondan ümidimi TAMAMEN kestim. Bu yönetim Konyasporun başına geçsin küme düşürür. Fenerin başna geçsin fener 4 sene 10. sırayı geçemez. Bjk başına geçsin kulüp iflas eder. Galatasaray'da Fatih Terim sayesinde bir 2. lik gördüklerine şükretsinler çünkü bu anlayışla bir daha göremeyecekler.
  • C.Kunt yorumlarını medyanın etkisinde kalarak yapıyosun sen kardeşim.. Fenerin ölee ahım şahım bir transferi yok.. Alex dediğin tam bir kapalı kutu.. Adam çok teknik ama fiziğe dayalı futbolda teknik çok belirleyici olmuyor.. Örnek olarak Felipeyi hatırla.. Diğerleri sıradan oyuncular.. Belki biraz Ö. Turacı.. Ama onun da zamana ihtiyacı var ve mevkiisinde Fatih oynuyor..
    Galatasaraya gelince; ben öyle tantanalı transferler olmasına karşıyım.. Sırf transfer olsun diye futbolcu alınmaz.. Bizim bir tek Gallardo ve 1 defans oyuncusuna ihtiyacımız var... Kadronun zengin olması iyi olur ama bu da çok yüksek paralar ödenmeden yapılmalı..
    Kısacası ben öyle 5 yıl bekleyeceğimize inanmıyorum.. Ve göreceksiniz bu sene o çok ümitli olduğunuz takımlar tel tel dökülecekler..
  • iboteke bende sana katılıyorum. bende ööle şaşalı transferlere karşıyım ancak uyduruk ve takıma yararı olmayacak adamların da şaşalı bir transfer gibi gösterilerek çok paralarla alınmasına karşıyım. Ayrıca basının etkisinde kalıyosun diyosunda iki senedir yönetim basının etkisinde kalmayın biz transferlerimizi çok iyi yapacağız diyorlar ama overmars, van hooijdonk yerine petre, bratu, baliç, daha bir sürü hepsini toplasan bir adam etmeyecek adamlar. Peki bunlar mutlu ediyo mu seni. Ayrıca ben artık basının GS hakkında doğru yazdığını düşünüyorum. Çünkü bu yönetim geldiğinden beri verdikleri her olumsuz haber doğru çıktı. Bunlara da dikkatini çekerim.
  • bir de şunu söyliyeyim. Takım kampı başlıyor. Bütün takımlar transferlerini bitirme noktasına gelmişler, hatta %90 ını bitirmişler ve bu oyuncularla takımı çalıştırıyorlar, biz daha gallardo yu alacağız da , conceicao yu alacağız da, rouqe juniour u alacağız da, antremanlara çıkacağız. Basın hakkında birşey daha söylüyüm. Basın yalancı diyorsunuz da dün önder turacı'nın annesinin dediklerini duymadınız herhalde bu yalan haber değil sonuçta. Kadın 1,5 aydır GS nasıl olsa oyuncuyu alırız havalarında haber falan vermiyor ve bundan dolayı oyuncuyu elinden kaçırıyor sonra da fenerbahçe ye suç atıyor. 2 senedir bööle yaptılar yaptılar aman centilmenlik, aman fair-play, ne şampiyonluk ne avrupa kupası ne türkiye kupası. Bir de üzerine varolan süper kadroyu da dağıtıp tam bir orta sıra takımı da yaptılar takımı.Ayrıca yönetim basın önünde bu oyuncuyu kesin alacağız diyor sonra alamıyor, ondan sonra basına suç buluyor, taraftarı da basına karşı kışkırtıyor, tıpkı sizin gibi.




  • arkadaşlar biraz sakin olalım kimsenin kimseyi kışkırttığı yok,kışkırtıyosa bile biz gaza gelmeyelim..daha lig başlamadan bu lig bitti,sonuncu oluruz,4. oluruz,falan gibi felaket senaryoları üretmenin bi anlamı yok bence..zira gs hagi den beri kaç tane flaş transfer yaparak lige başladı ki?ki o zamanlar medya hagi yaşlı,öldü bitti falan diyodu...biraz sabırlı olalım derim ben,evet takımın takviyeye ihtiyacı var ama zaman da var..acele etmemek lazım..
  • quote:

    Orjinal: C.Kunt

    iboteke bende sana katılıyorum. bende ööle şaşalı transferlere karşıyım ancak uyduruk ve takıma yararı olmayacak adamların da şaşalı bir transfer gibi gösterilerek çok paralarla alınmasına karşıyım. Ayrıca basının etkisinde kalıyosun diyosunda iki senedir yönetim basının etkisinde kalmayın biz transferlerimizi çok iyi yapacağız diyorlar ama overmars, van hooijdonk yerine petre, bratu, baliç, daha bir sürü hepsini toplasan bir adam etmeyecek adamlar. Peki bunlar mutlu ediyo mu seni. Ayrıca ben artık basının GS hakkında doğru yazdığını düşünüyorum. Çünkü bu yönetim geldiğinden beri verdikleri her olumsuz haber doğru çıktı. Bunlara da dikkatini çekerim.



    sana yönetimin bizlerde yaratıı güven bunalımı konusunda katılmakla beraber uyduruk transferlerin flaş die gösterilmesi konusu eğer yaşaniorsa tam anlamıyla BJK'de belki de FB'de yaşanior şuan...ben şundan çok eminim ki yapmış olduumuz conceicao transferi 3 büyükler arasında yapılmış en yararlı transferdir...ayrıca saidou tamam istenilen arzulanan adam diildir belki ama bjk'nin yapmış olduğu sözde bomba transferlerin çoğundan ii bir oyuncudur bence kesinlikle..ibrahim de ümit millii olarak alınması bize hiç bir şey kaybettirmez ''tutarsa'' diye düşünülebilir çünkü çok genç bir oyuncu..r.junior(bitti denior ama resmi diil) ve gallardo transferlerini de bitirirlerse kim bu yönetimi kötü transfer yapmakla suçlayabilir..benc gs'yi çekemeyen arkadaşların her sene başında yaptıkları kışkırtmalara biz gerçek gs'liler olarak kapılmayıp biraz daha sabır gösterelim...dedim gibi bahsedilen transferler yapılırsa o zman bu söylenenlerin altında kalmak kötü olur bıraklım fb-bjk'li ler altında kalsın...




  • şöyle bi baktım topice daha dogrusu cevaplara herkesin cevapları uzun belliki herkes dertli gs tarafından

    kusurabakmayın ama böl giderse özür dileyerek söylüyorum gs bu senede bi b.. olmaz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.