Şimdi Ara

nooblar hakkinda !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler bu konuda nooblarin genel ozelliklerini yaziyoruz.
    Volibear sup oynayip adc farm keserken arkaya atmak icin 2 kisinin arasina girmek
    Topta yasuo alip jaxla 1v1 girip olmek
    Tfde hicbir katkisi olmayan darius, nidalee gibi champlari almak
    Karsi adcnin itemde ustun olmasina ragmen hala kill icin trade girmek
    Soloda pantheonla oyun basinda trade girmek, surekli olup olup laneye gelince tekrarlamak
    Nidalee supp oynayanlar
    Tek kule alinacak lanenin mid oldugunu dusunmek, lane pushlamadan mide abanmak (cidden bunu cok yapiyorlar adamlarin minyonlar diger lanelerden kulelere abaniyor, bizim takim mid kulesinin onunde adamlar dalsin diye bekliyorlar)
    Ejderha, baron zamanlarini takip etmezler. Ejder almayi angarya bir is olarak gorurler
    Kill icin flash atip olurler
    Adami oldurmek icin kule daldigi halde zorlamak
    Ormanci oynarken cj yeme ihtimalinin oldugunu dusunmeyip az canla kirmiziya gidip olmek
    Oyun basinda buff yollarini korumak yerine lanenin ortasina veya ondeki cimine gidip karsidaki adami beklemek
    Totemsiz pushlayip gank yerler sonra ormanciya soverler karsi jung kac kere geldi sen bir kere bile gelmedin vs.
    Ap supportlara direk doran yuzuguyle baslamak, oyun boyunca bir tane totem almamak
    Evelynn jungle oldugu halde pembe totem almamak
    Counter yedigi halde safe oynamamak
    Oyunu kazanmak icin kill almabin zorunlu oldugunu dusunenler, dk 15 e kadar farm yapip midde toplanmak

Aklima gelenler simdilik bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evetden sonrasını okumadım mutluyum
  • Bunlari bilmeme rağmen bu tip adamlarla oynuyorum demekki bende de var noobluk

• Tf ye katkısı olmayan nidale derken? Hiç CarrywithSpears izlemedin sanırsam.Geri kalanında haklısın
  • bence sen noobsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuzza123

Tf ye katkısı olmayan nidale derken? Hiç CarrywithSpears izlemedin sanırsam.Geri kalanında haklısın

Kardesim low eloda nidaleenin hakkini veren mi var bir elin parmaklarini gecmez teamfightlar baslayinca genelde ya nidalee ya oluyo ya da mizrak atip kaciyo playz yapanini gormedim daha

• quote:

Orijinalden alıntı: kdfh

Bayagı iyiymiş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: system_31

Evet beyler bu konuda nooblarin genel ozelliklerini yaziyoruz.
    Volibear sup oynayip adc farm keserken arkaya atmak icin 2 kisinin arasina girmek
    Soloda pantheonla oyun basinda trade girmek, surekli olup olup laneye gelince tekrarlamak
    Nidalee supp oynayanlar
    Tek kule alinacak lanenin mid oldugunu dusunmek, lane pushlamadan mide abanmak (cidden bunu cok yapiyorlar adamlarin minyonlar diger lanelerden kulelere abaniyor, bizim takim mid kulesinin onunde adamlar dalsin diye bekliyorlar)
    Ejderha, baron zamanlarini takip etmezler. Ejder almayi angarya bir is olarak gorurler
    Ormanci oynarken cj yeme ihtimalinin oldugunu dusunmeyip az canla kirmiziya gidip olmek
    Oyun basinda buff yollarini korumak yerine lanenin ortasina veya ondeki cimine gidip karsidaki adami beklemek
    Totemsiz pushlayip gank yerler sonra ormanciya soverler karsi jung kac kere geldi sen bir kere bile gelmedin vs.
    Ap supportlara direk doran yuzuguyle baslamak, oyun boyunca bir tane totem almamak
    Oyunu kazanmak icin kill almabin zorunlu oldugunu dusunenler, dk 15 e kadar farm yapip midde toplanmak

nidaleeye bi işe yaramazmı dedin sen *

• Forumlarda gelip konu açarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: system_31

Evet beyler bu konuda nooblarin genel ozelliklerini yaziyoruz.
    Nidalee supp oynayanlar

bunlarla birarada oynadığın için sende de var herhalde noobluk
    darius etkisiz bir şampiyon mu STFU diyorum sana
    darius galibiyet oranı 48.93
    renekton galibiyet oranı 48.28
    lee sin galibiyet oranı 45.79
    bunu da açıkla ateist

• Don't feed

• Kendin hakkında bilgi vermen güzel

• ee nooblar oynamasın mı yani oyunu
  • "Nooblar hakkında !!!" Diye konu açmak.

• Dariye katilmiyorum hocam dun rankedda dari aldim ADC ve APC yi ortadan kaldirip oyun çevirdim özet kullanmasini bilecen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raijinshuu -- 26 Nisan 2014; 1:38:16 >
  • Bugün ranked team maçımız vardı arkadaşlarla girdik işte jungle yapıyorum. Bizim botlane eziliyor goldda felan gerideyiz ejder çıkalı da birkaç dakika olmuştu ejdere yardım istedim bana '' bu dakikada ejder mi olur zaten eziliyoruz'' dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pijamaliabi

Bugün ranked team maçımız vardı arkadaşlarla girdik işte jungle yapıyorum. Bizim botlane eziliyor goldda felan gerideyiz ejder çıkalı da birkaç dakika olmuştu ejdere yardım istedim bana '' bu dakikada ejder mi olur zaten eziliyoruz'' dediler.

keşke gelselermiş de drake'te basılıp bir sürü kill verip oyunu kaybettiğinizi kesinleştirseymişsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.