Selam, Uzunu süredir Nonoh kullanıyorum, malum bittikçe de yüklüyoruz. Şimdi sitesinde anladığım kadarıyla bi araştırma yaptım. Kredi yükleyene haftada 200 dk free call veriyorlar, sistemde belirli olan bedava bölgeler yönüne doğru. Hafta içinde 200 dk yı aşarsa kullanıcı sonra da krediden belirlenen ücret düşmeye başlıyor.
Fakat bende ilginç bi konu var dikkatimi çeken. Bir dönem 200 dk yı aştığımda sabit hatlara yaptığım aramalarda para düşüyor, tamam bu normal! Sonra bir gün bakıyorum 200 dk lık hakkım tekrar yüklenmiş ve tekrar free olarak arayabiliyorum. Gün içersindeki konuşmalar da sorun kalmıyor. O günün akşamında yada ertesi gün daha kısa süredir free call yapıyor olmama rağmen bakıyorum tekrara sabit hatlara para yazmaya başlıyor, dikkat ediyorum free call a geçtiğim gün 5-10 dk gibi süreler konusmusum sabit hatlara doğru.
Şimdi haftada 200 saat ise bi bi günde 5-10 lık konusma ile nasıl doluyor yani ertesi güne neden para yazmaya başlıyor. Recent Calls bölümünden de baktım hepsi sabit hat o günlük dediğim gibi 5-10 dk lık toplamda görüşme...
Kısaca 01-07 nisan arası bi hafta desek aşağı şukarı 3 kere free call peryiodundan çıkmışım ve bü sürede toplamda 170 dk konuşmuşum. Ki buna ücreitini ödediğim cep gorusmeleri dahil ?
sorunun cevabını bilmiyorum. tahminen söylüyorum betamax şirketlerinin hepsinde zaman zaman bu tutarsızlıklar oluyor seninkide böyle bişey sanırım. ben sana bi program tavsiye edeyim bi dene. bedavası yok. sabit tel 0.035 tl/dk cep 0.145 tl/dk yurt dışı aramalarını da listeye bakarak bulabilirsin. program voiptronix. ayrıntılarını yazımda belirttim. benim profilimde yada arama yaptırarark yazıya ulaşabilirsin. denemek istersen sana kullanıcı adı ve şifree verecem lütfen bana mail at. kullanıp fikrini söylersen sevinirm. denemesi bedavadır para istemez.
Merhaba,
Nonoh yazılımını kurmaya çalışıyorum fakat "critical error 3,4. Unable to start the core engine, the application cannot continue. Do you want to restart the appliction?" hatası alıyorum tekrar tekrar..kurulumda bir sorun olmuyor..sorunsuz kuruyor ama programı çalıştırmak istediğimde sorun veriyor.. (bilgisayarla ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü aynı model laptopta kullanılıyor) yardımcı olabiliecek veya bu sorunun ne anlama geldiğini bilen var mı ? teşekkürler şimdiden
bu arada Almanya'da yaşadığımı da belirtmeliyim sanırım.. Ayrıca denedim sadece nonoh değil diğer Voip programlarında da aynı hata mesajını alıyorum ve açamıyorum onları da..Yardım ederseniz süper olucak..
Nonoh numaramızı nasıl öğrenbiliriz ?
quote:
Orijinalden alıntı: onur1301
Nonoh numaramızı nasıl öğrenbiliriz ?
Telefonunu çaldır
nonoh bilhassa yurt dışı görüşmlerde iyi bir program.
Arkadaşlar ben bir firma açtım.Fakat gelen giden yok?Ne yapmalıyım?Her yerimde sivilceler çıktı.İnternet zerinden tüm sitelerede kayıt oldum fakat nafile.Fakat en sonunda bir siteye kayıt oldum benim sivilcelerimi birazda olsun geçirdi.Siteye teşekkürler<a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=57114999&url=http://www.dukkanimdan.com" data-href="http://www.dukkanimdan.com"> dukkanimdan</a>
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme