Şimdi Ara

NON STOP DC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunda bi sorunmu var yoksa sorun bendemi .. siz dc oluyomusunus durmadan .. ? dunde dc oluyodum ama bu kadar deil .. ya dc oldum oyuna girdim arkadaslarıma dc olduğumu yasarken yine dc oldum.. cok sinir bozunu ..

Ve her dc de genellikle yatıyorum kaç exp kaybettim bu dcler yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreaOfEffect -- 28 Temmuz 2006; 14:55:17 >

Haggard, In Flames, Iron Maiden, Opeth, Arch Enemy, Disturbed, Slipknot, Slayer, Rammstein, Dragonforce, Tool, Lacuna Coil, Trivium, Tenacious D, At the Gates, Amorphis, Dream Theater, Amon Amarth, Dimmu Borgir, Children of Bodom, Otep, My Chemical Romance, System of a Down, Moonspell, Paramore, Evanescence, Pentagram, Kamelot, Guano Apes, EPICA, After Forever, Tarja Turunen, Nightwish, Blind Guardian, Dark Tranquillity, Iced Earth

Hiperaktif programcı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_axis

oyunda bi sorunmu var yoksa sorun bendemi .. siz dc oluyomusunus durmadan .. ? dunde dc oluyodum ama bu kadar deil .. ya dc oldum oyuna girdim arkadaslarıma dc olduğumu yasarken yine dc oldum.. cok sinir bozunu ..

eskiden bende oluodum çözemedim hala
  • evet bis le alakalı olablir ..gercektende sadece biz dc oluyos .. ama soyle de bi gusel tarafı var turkler surekli dc olduğu icin premium yok ama hic beklemeden en kalabalık srvera bile rahatca girebiliyos.. artık oyunda nufusumun ne kadar faslaysa.. bi gun usa ko bise kalıcak .. sadece bise..

Orjinalden alıntı: _SmyrnA_

%99 oyunla alakalı değil sadece türklere adsl kullananlara oluyor.adsl hızlandırma çalışmalarıyla alakalı olabilir.

+1
    Türk telekomda sorun olabilir
  • tamam yeter artık ben daha girmiyorrum oyuna.. muhtemelen yine ölmusumdur. cunku az once yine dc oldum.. ya simdi bosuna sinirlerimi bozmuyum oyuna tekrar girip tekrar dc olarak.. bu telekomun calısmaları bile yarar yerine zarar getiriyo .. ondan sonra da ağlıyolar vay bizi isten cıkarıyolar telekomu özellestirmesinler bilmem ne bilmem ne... LAN İNSALLAH 1 DEİL 6 KERE ÜST ÜSTE ÖZELLESTİRİLİRSİNİZ DE DAHABETER OLURSUNUZ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.