Şimdi Ara

nolur hacettepe iktisat yazmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar sıralamam 80k geldi hacettepe iktisat 2019da 77kymış sonra 72k almış bu sene bişeyler yapın ben gireyim hiç kimse yazmasın çok kötü bir bölüm hangi pr şirketiyle anlaşabilirim kara propaganda yapması için devletimizden ricamdır beni bu bölüme gönderin afganım ve çobanım hayalim burası




  • kardeşim 80k geldi ise marmara ybs düşünebilirsin ya tutarsa diye :) iktisat işletme yerine ybs bölümlerini tercih edersen çok çok çok daha mutlu olabileceğini düşünüyorum ybsde iktisat işletme muhasebe dersleri de var ayı zamanda teknolojinin ön planda olduğu günümüzde algoritma yapay zeka gibi dersler de var. bence ybs yazıp rahatına bakabilirsin ilerde iktisattan sıkılsan iş bulamazsan belli bi çerçevede bilgin olur ama ybs daha farklı tavsiyem ybsyi araştır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-603CF508D

    kardeşim 80k geldi ise marmara ybs düşünebilirsin ya tutarsa diye :) iktisat işletme yerine ybs bölümlerini tercih edersen çok çok çok daha mutlu olabileceğini düşünüyorum ybsde iktisat işletme muhasebe dersleri de var ayı zamanda teknolojinin ön planda olduğu günümüzde algoritma yapay zeka gibi dersler de var. bence ybs yazıp rahatına bakabilirsin ilerde iktisattan sıkılsan iş bulamazsan belli bi çerçevede bilgin olur ama ybs daha farklı tavsiyem ybsyi araştır.

    biliyorum hocam fakat ybsler görmemiş gibi 30k 30k yükseldiği için 100kdan 73kya inen marmara ybs seneye 50leri yoklar. teşekkür ederim önerileriniz için. aklımda deü ybs var eğer hacettepe olmazsa

  • teklif var ısrar yok. şuan 2021 YBS 2011 Bitcoin gibi hocam. buna beraber tanık olacağız. iktisat teknolojik olarak hiçbir şey vaad etmiyor şuan için biraz "sınırlı" kalıyor. ama ybs okursan meslek seçiminde ve birçok konuda daha avantajlı olacağını düşünüyorum geleneksel takılmazsan senin için iyi olabilir bence. deüden sonra akdeniz ybsyi'de listene koy derim. marmara işletme yerine akdeniz ybs tercih etmiştim inanılmaz mutluyum kararımdan.

  • ybs geri sıralamalarda 100bin atıyor ileri sıralamalarda 20bin atıyor. Ona girmeniz zor ama inşallah hacettepe iktisat gelir hocam.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-603CF508D

    teklif var ısrar yok. şuan 2021 YBS 2011 Bitcoin gibi hocam. buna beraber tanık olacağız. iktisat teknolojik olarak hiçbir şey vaad etmiyor şuan için biraz "sınırlı" kalıyor. ama ybs okursan meslek seçiminde ve birçok konuda daha avantajlı olacağını düşünüyorum geleneksel takılmazsan senin için iyi olabilir bence. deüden sonra akdeniz ybsyi'de listene koy derim. marmara işletme yerine akdeniz ybs tercih etmiştim inanılmaz mutluyum kararımdan.

    teşekkürler hocam değerlendireceğim

  • deü yazabilirim belki 30 30 atıyor 120den 85 90lara inerse girerim

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.