Şimdi Ara

NOKIAN LASTİKLERİ ve LASTİK HAKKINDA GENEL BİLGİLER (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.044
Cevap
65
Favori
517.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Merkezi İzmirde olan güven lastik web sitesinde bir çok bilgiyi barındırıyor. Ancak İstanbuldaki bayilerin listesini (adres ve telefon...) web sitesine eklememiş. Ben beylikdüzünde oturuyorum. Sanırım sizin ya da baska bir bayinizin adresini vermeniz güven lastiği rahatsız etmeyecektir. Siz sanırım e-lastikjant uzerinden satıs yapıyorsunuz bayi olarak. Ancak ben bayiye gelerek bizzat gorerek lastik satın almak istiyorum.


    Bizim adres bilgilerimize imzamızdaki linkten ulaşabilir siniz. Yalnız internet üzerinden satış yapmıyoruz. Merkezimize gelirseniz yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

    Diğer bayii dostlarımız ile ilgili olarak da nezaketen farklı bir ima yolu ile sizi distribütöre yönlendirmeye gayret ettim. Distribütör sitesinde bayii adresleri vs. olmadığını zaten biliyorum. bayiye gelerek bizzat gorerek lastik satın alma arzunuza sonuna dek saygı duyarım önceki mesajımda Size distribütöre ulaşacağınız Telefon nosunuda vermiştim. Bu tarz bilgileri benim sizlere vermemden ziyade Markanın distribütörünün vermesinin genel birçok açıdan daha doğru olduğunu düşünüyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samett25

    iyi akşamlar Ali Bey! anladığım kadarıyla lastik konusu uzmanlık alanınız. bir sorum olucak.. 2003 model accord 2.4 almayı düşünüyorum. yalnız araştırmalarım neticesinde süspansiyon sertliği konusunda endişelerim oluştu. aracın konforunu arttırmak yani yumuşatmak için tek yol lastikler midir? uygun lastik model markası nedir sizce?


    İyi geceler,

    Estağfirullah uzmanlık gibi bir iddiam yok, benim tek gayem, kulaktan dolma bilgilerin aktarılırken alaksız ilgisiz kazanımlarla insanların yanlış bilgilenmesine ve bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlara; 3. Kuşak bir tüccar olarak edindiğimiz ve hala da edinmekte ve takipetmekte olduğumuz, bilgi, tecrübe ve öğrenimlerimizi sizlere öğrendiklerimiz ve bilgimiz dahilinde, doğruya yönlendirerek aktarmaktır.

    Aracınızın lastik ebadını belirtmemiş siniz ancak 205/55R16 olduğunu varsayarak, yanlış ise lütfen düzeltiniz...

    Süspansiyon konforuna etkisi anlamında lastiğin de bir unsur olduğunu kabul etmemiz gerek ancak, direk etki demek olmadığını da belirterek.

    Söz konusu ebat ve talebiniz ile ilgili benzer bir soruyu birkaç mesaj yukarıda bir başka forum dostumuza cevaplamıştım buraya tıklayarak okuyabilir siniz.
  • Tesekkurler Ali bey google sayesınde İstanbul avrupa yakasında Fatih ve Bayrampaşa'da 2 satıcı adreslerini buldum. İlginiz için tesekkurler...
  • Ali bey benimde izniniz ile bir sorum olucak.Ben geçen yıl nct 5leri atıp ( gerçekten 25000 kmde attım kurtulmak için) o zaman ki lastik ebatları 195 50 15 için (yük endeksini hatırlamyorum ama h idi) nri serisi aldım ve inananın çok memnun kaldım hem sessizlik hem ıslak performansı hemde konforu açısından.benim sorum şu an kullandığım 205 55 16 94 h lastiklerimi yüksek hızlarda araç kullanmadığım için i3 serisi (muadili olan nri ler artık üretilmiyor diye biliyorum) değiştirmem teknik anlamda mümkünmüdür? amacım sessizlik konusunda takdirimi kazanmış serinin devamı olan seriyi kullanmak,çünkü yük endeksinden dolayı 94 h nrh serisini işaret ediyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: colt uk 6

    Ali bey benimde izniniz ile bir sorum olucak.Ben geçen yıl nct 5leri atıp ( gerçekten 25000 kmde attım kurtulmak için) o zaman ki lastik ebatları 195 50 15 için (yük endeksini hatırlamyorum ama h idi) nri serisi aldım ve inananın çok memnun kaldım hem sessizlik hem ıslak performansı hemde konforu açısından.benim sorum şu an kullandığım 205 55 16 94 h lastiklerimi yüksek hızlarda araç kullanmadığım için i3 serisi (muadili olan nri ler artık üretilmiyor diye biliyorum) değiştirmem teknik anlamda mümkünmüdür? amacım sessizlik konusunda takdirimi kazanmış serinin devamı olan seriyi kullanmak,çünkü yük endeksinden dolayı 94 h nrh serisini işaret ediyor.


    Merhabalar,

    Model adları biraz karışmış sınırım :) ancak, Mevcut 205/55R16 ebadınızda Nokian i3 modeli 91 yük indeksi ve H hız sınıfındadır ve Nokian Lastik lerinin sessizlik teknolojisini üzerinde barındırır.

    Üst Model olan Nokian H modeli ise 94 yük indeksi ve XL (eXtra Load) üretim prensibi ile yine H hız sınıfındadır.

    "Nokian i3" den önceki model "Nokian NRe" idi, "Nokian H" dan önceki model de "Nokian NRHi" idi

    Sizin ebadınızda ve kullanım şartınızda Nokian i3 de Nokian H da kullanabilir siniz.

    205/55R16

    Nokian i3 fiyat ve detayları için tıklayınız.

    Nokian H fiyat ve detayları için tıklayınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisaglam -- 21 Mayıs 2010; 17:46:47 >
  • ALİ BEY İYİ GECELER.
    SİZE BİR KAÇ SORU DAHA SORMAK İÇİN RAHATSIZ EDİCEM
    DAHA ÖNCEDE SÖYLEDİĞİM GİBİ BENİM ARACIN LASTİK ÖLÇÜLERİ 195/50/R15.BEN BU GÜN BİR KAÇ İŞLEM İÇİN ARACI SERVİSE GÖTÜRDÜM.BENİM ARACIN AYNISINI PARKTA GÖRDÜM.TEKERLERİNİ İNCELERKEN DİKKATİMİ LASTİKLERİ ÇEKTİ.185/65/15 ÖLÇÜLERİNDE KIŞ LASTİKLERİ GÖRDÜM.FİESTA İÇİN BU ÖLÇÜ OLAĞAN ÜSTÜ DEĞİLMİDİR?AYICA GÜVENLİK ANLAMINDA ZAAFLAR ORTAYA KOYMAZ MI?
    BİRDE KUMHOO YANILMIYORSAM AYAĞINDA Kİ LASTK MARKASI.BU MARKA HAKKINDA BİLGİNİZ VAR MI?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osmandemirbas

    ALİ BEY İYİ GECELER.
    SİZE BİR KAÇ SORU DAHA SORMAK İÇİN RAHATSIZ EDİCEM
    DAHA ÖNCEDE SÖYLEDİĞİM GİBİ BENİM ARACIN LASTİK ÖLÇÜLERİ 195/50/R15.BEN BU GÜN BİR KAÇ İŞLEM İÇİN ARACI SERVİSE GÖTÜRDÜM.BENİM ARACIN AYNISINI PARKTA GÖRDÜM.TEKERLERİNİ İNCELERKEN DİKKATİMİ LASTİKLERİ ÇEKTİ.185/65/15 ÖLÇÜLERİNDE KIŞ LASTİKLERİ GÖRDÜM.FİESTA İÇİN BU ÖLÇÜ OLAĞAN ÜSTÜ DEĞİLMİDİR?AYICA GÜVENLİK ANLAMINDA ZAAFLAR ORTAYA KOYMAZ MI?
    BİRDE KUMHOO YANILMIYORSAM AYAĞINDA Kİ LASTK MARKASI.BU MARKA HAKKINDA BİLGİNİZ VAR MI?


    İyi Günler,

    Söz konusu araç için bahsetmiş olduğunuz 185/65R15 ebadı her açıdan tamamıyle yanlış bir uygulamadır.
  • Merhabalar,

    Sevgili; konuyu takip eden forum üyesi dostlarımız;

    Nokian Lastiklerinde 01/01/2010 tarihi itibarii le özellikle Yaz Lastiklerinde genel Fiyat artışı söz konusu... Konu ile ilgili haber detaylarına ulaşmak için lütfen tıklayınız.
  • 21.11.2009 tarihinde Nokian Lastiklerinin Ankara Bayisi Class Oto'dan(http://www.classoto.com) daha önce sipariş etmiş olduğum 195/55/R16 ebatlarında 4 adet Nokian H lastik aldım. Şu ana kadar yaklaşık 1000 km yol yaptım. İlk izlenimlerim ıslak zeminde süper daha önceki lastiğim Dunlop Sport3000 'den çok çok iyi. Uzun yolda asfalt sesi minumum. 55 yanak kalınlığına rağmen gayet konforlu diyebilirim. Bakalım zaman ne gösterecek. Yazın lastiğin performansının daha da artacağını tahmin ediyorum.
    Öte yandan Class otoya gelince; adamlar daha önceki yorumlarda okuduğum üzere bu zamanda zor bulunacak cinsten çok iyi esnaflar. Benim için önemli olan sattığı malın fiyatı biraz fazla olsun ama esnaflığın hakkını versin. Ama gelin görün ki fiyatları da çok uygun. Yani kısacası uygun fiyat ve hizmet kalitesi birarada. Bunu neden mi yazıyorum derseniz adamlar bu övgüyü gerçekten hakediyorlar. Teşekkürler Class Oto, teşekkürler Mahir Bey..
  • Merhabalar;

    Yaklaşık 8 ay önce internet üzerinden sipariş ettiğim 4 adet Nokian H lastik hakkında izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. Arabam Hyundai Accent Admire. Çok ileri özellikleri olan bir araba değil. ABS yok örneğin. Nokianları taktırmadan önce üzerindeki Pirelli lastiklerle bir kaç tehlike atlattıktan sonra değiştirmeye karar verdim. Forumda özellikle Pirelli ile Nokian lastiği karşılaştıran arkadaşlar gerçekten ciddiler mi merak ediyorum. Islak zeminde Pirelli buzun üzerinde kayma hissi veriyor resmen. Nokianları aldıktan sonra ıslak zeminde ve özellikle çamurlu ıslak zeminde çok sert frenlerle denedim. Bu kadar güzel sonuçlar alacağımı beklemiyordum. Islak zeminde daha başarılı lastik şu an yok diyebilirim. Kar ve çok soğuk havada deneme fırsatım olmadı henüz fakat şu an izlenimlerim gerçekten forumda yazılan olumlu yorumların doğru olduğu yönünde.

    Bir de ince çakıllı stablize yollarda virajlara sert girerseniz genelde arabanın arkası savrulur. Bu lastiklerle bu savrulmayı istesem de yaptıramadım. Yol tutuşu gerçekten mükemmel. Ayrıca çok sessiz. Motor sesini daha net duyabiliyorum. Yol sesi uzun yolda kafa şişirmiyor.

    Herkesin 'Bilinmedik bir marka alıp riske girme' telkinlerine aldırmadan aldığım lastiklerden çok memnunum. Bu forumda yazılanları bıkmadan usanmadan okuyarak almaya karar vermiştim. Pişman olmadım. Olumsuz bir kaç yorum okuduktan sonra foruma yazmaya karar verdim. Herkese selamlar
  • ali bey bende nokian 5 çivili lastikler var bu gün buz da biraz kızakladı gibi hava basıncından olduğunu düşünüyorum grande punto 185 60 15 çivililerin hava basıncı kaç olmalı benim hava basıncı orjinal 175 65 15 göre
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bahadır1980

    ali bey bende nokian 5 çivili lastikler var bu gün buz da biraz kızakladı gibi hava basıncından olduğunu düşünüyorum grande punto 185 60 15 çivililerin hava basıncı kaç olmalı benim hava basıncı orjinal 175 65 15 göre


    Merhaba,

    Çivili lastiklerinizi iyi günlerde kullanın; Çivili lastikler "buzda kızaklamaz" diye bir şart yok, çivili lastikler buzda normal yaz lastiklere yada çivisiz kış lastiklerine göre "buzda daha kısa mesafede durur" diye bir olgu var.

    Lastik basınçlarınız ise özellikle karlı buzlu koşullarda Araç üreticisinin tavsiye ettiği değerden 2 ila 4 psi hava fazla olması faydalıdır.
  • çivili lastikleri hangı ılde kullanıyorsunuz acaba merak ettım ve kullandıgınız lastıkler ve aracınız nedir.ayrıca lastik hakkında olumlu yada olumsuz bılgı verırmısınız. çivili lastik alıcak olanlarda bir kullanıcı olarak fikir edinmiş olsun sizin sayenızde

    quote:

    Orijinalden alıntı: bahadır1980

    ali bey bende nokian 5 çivili lastikler var bu gün buz da biraz kızakladı gibi hava basıncından olduğunu düşünüyorum grande punto 185 60 15 çivililerin hava basıncı kaç olmalı benim hava basıncı orjinal 175 65 15 göre
  • Nokian Hakkapeliitta 5 grande punto araçta erzurumda kullanıyorum çakma çivilere göre(bu tür lastikli araçta kullandım) daha az ses en azından katlanılmayacak kadar değil asfaltta diğer çivili araçlara göre daha kısı fren mesafesi ve savurmuyor lastiklerin yola teması daha fazla kar ve buzda çok memnunum geçen biraz sıkıntı yaşadım ama lastik basınçlarından basınç değerleri düşüktü o problemi çözdüm zemini buz olan kardada çekiş iyi şu ana kadar erzurumda çok fazla yolları etkileyecek kar yağmadı genelde asfalt zeminde ve biraz sürattli kullanıyorum çivi kaybım olmadı. sabah erken yola çıkıyorum ve yollar genelde buz oluyor buzda araç gerçekten iyi kış tam anlamıyla geldiğinde buradan lastikle ilgili bilgilerimi paylaşıcam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bahadır1980

    Nokian Hakkapeliitta 5 grande punto araçta erzurumda kullanıyorum çakma çivilere göre(bu tür lastikli araçta kullandım) daha az ses en azından katlanılmayacak kadar değil asfaltta diğer çivili araçlara göre daha kısı fren mesafesi ve savurmuyor lastiklerin yola teması daha fazla kar ve buzda çok memnunum geçen biraz sıkıntı yaşadım ama lastik basınçlarından basınç değerleri düşüktü o problemi çözdüm zemini buz olan kardada çekiş iyi şu ana kadar erzurumda çok fazla yolları etkileyecek kar yağmadı genelde asfalt zeminde ve biraz sürattli kullanıyorum çivi kaybım olmadı. sabah erken yola çıkıyorum ve yollar genelde buz oluyor buzda araç gerçekten iyi kış tam anlamıyla geldiğinde buradan lastikle ilgili bilgilerimi paylaşıcam


    GENEL ANLAMDA MEMNUNSUN BUNA SEVINDIM ILERKI YORUMLARINIDA BEKLIYORUZ ERZURUMDA HALA KAR YAGMADIMI . SESSIZLIGI,DAHA KISA FREN MESAFESİ,YOLA DAHA FAZLA TEMAS EDİP KARDA BUZDA COK MEMNUN KALDIGINIZI BELİRTMİSSİNİZ BU DEMEK OLUYORKİ BİR KULLANICI OLARAK TÜM İSTEKLERİNİZ KARŞILANMIŞ DOĞRUSU BENDE BU CEVAPLARI BEKLIYORDUM DIYEBİLİRİZKİ SONUÇ OLARAK DOĞRU TERCİH YAPMISSINIZ.
  • Merhaba Ali Bey
    Opel Corsa cdti 1,3 easytronic aracım için 185-55-15 ebatlarında lastik önerirmisiniz? bir de alternatif ebatta bir lastik varmıdır bu jant için?

    araçta ik önce Conti premium contact 2 model vardı, 70 000 km de yarıldılar.
    şu anda pirelli p6000 var onlarda 60 000 oldu ve yakında yarılacaklarını hissediyorum :)

    istediğim, benim gibi çok yol yapan (senede 30 000 civarı) biri için, her mevsimde kullanabileceğim, ve de zaten sert süspansiyonu olan aracımı biraz yumuşatabilceğim bir lastik...

    teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bytepire

    Merhaba Ali Bey
    Opel Corsa cdti 1,3 easytronic aracım için 185-55-15 ebatlarında lastik önerirmisiniz? bir de alternatif ebatta bir lastik varmıdır bu jant için?

    araçta ik önce Conti premium contact 2 model vardı, 70 000 km de yarıldılar.
    şu anda pirelli p6000 var onlarda 60 000 oldu ve yakında yarılacaklarını hissediyorum :)

    istediğim, benim gibi çok yol yapan (senede 30 000 civarı) biri için, her mevsimde kullanabileceğim, ve de zaten sert süspansiyonu olan aracımı biraz yumuşatabilceğim bir lastik...

    teşekkürler.


    Merhabalar,

    Telefonda görüşmüştük ancak bilgi maksatlı burayada yazıyorum;

    185/55R15 ebadınızda maalesef muadil olarak bir ebat bulunmamakta. Ancak jant değiştimeniz halinde mümkün.

    Aracınız, kullanımınız ve talepleriniz doğrultusunda, yazlık olarak "Nokian H" modeli Kışlık ve aynı zamanda da yılın 12 ayı kullanılabilirlik olarak da "Nokian WR" modeli ni rahatlıkla tercih edebilir siniz.
  • Ali bey selamlar hayırlı işler..Öncelikle paylaştığınız değerli bilgiler için teşekkür ederim..

    2006 model FSI Passat aracıma lastik alacağım..Şu anda Bridgestone ER 300 var..ER 300 ü başka bir lastikle karşılaştıramam çünkü bu benim binek olarak ilk aracım..Ama Allah var kuru ıslak zeminde performans ve güvenlik açısından bugüne kadar kafamda soru işareti oluşturmadı..Tek şikayetim ses..

    Denizli'de yaşıyorum..Ilıman iklim..Kar buz görmeyiz..Ancak yollarımız belediyemizin yüzyılın dev projesi diye tanımladığı alt yapı çalışmaları yüzünden felaket..Her yer kazık..Her yerde çukur..En az 1 sene daha bu yollara katlanacağız belki 2 yıl daha..Değişim zamanı gelmiş ER 300 le bu yollara çıkmak tam eziyet oldu..Traktör üstündeyim sanki..

    Listeme aldığım lastik markaları Continental ve Michelin di..Sayenizde Nokian ı da eklemiş bulunmaktayım..ancak Michelin le ilgili naziktir bozuk yollara gelmez eleştirileri bahsettiğim malum yol şartları yüzünden bu lastiği listemden çıkarmama sebep olacak gibi..Sizin tavsiyelerinizi bekliyorum..Fiyat olarak belli bir limitim yok..Lastik bu sonuçta..Paraya bakmam..

    Sesi azaltacağım diye güvenlikten feragat etmeyeceğim ancak ER 300 den daha sessiz performans olarak da onu aratmayacak lastiği arıyorum..

    İlginize teşekkür ederim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *KFY*



    Ali bey selamlar hayırlı işler..Öncelikle paylaştığınız değerli bilgiler için teşekkür ederim..

    2006 model FSI Passat aracıma lastik alacağım..Şu anda Bridgestone ER 300 var..ER 300 ü başka bir lastikle karşılaştıramam çünkü bu benim binek olarak ilk aracım..Ama Allah var kuru ıslak zeminde performans ve güvenlik açısından bugüne kadar kafamda soru işareti oluşturmadı..Tek şikayetim ses..

    Denizli'de yaşıyorum..Ilıman iklim..Kar buz görmeyiz..Ancak yollarımız belediyemizin yüzyılın dev projesi diye tanımladığı alt yapı çalışmaları yüzünden felaket..Her yer kazık..Her yerde çukur..En az 1 sene daha bu yollara katlanacağız belki 2 yıl daha..Değişim zamanı gelmiş ER 300 le bu yollara çıkmak tam eziyet oldu..Traktör üstündeyim sanki..

    Listeme aldığım lastik markaları Continental ve Michelin di..Sayenizde Nokian ı da eklemiş bulunmaktayım..ancak Michelin le ilgili naziktir bozuk yollara gelmez eleştirileri bahsettiğim malum yol şartları yüzünden bu lastiği listemden çıkarmama sebep olacak gibi..Sizin tavsiyelerinizi bekliyorum..Fiyat olarak belli bir limitim yok..Lastik bu sonuçta..Paraya bakmam..

    Sesi azaltacağım diye güvenlikten feragat etmeyeceğim ancak ER 300 den daha sessiz performans olarak da onu aratmayacak lastiği arıyorum..

    İlginize teşekkür ederim..



    Merhabalar, sabırla okuduğunuz ve zaman ayırdığınız için ben sizlere teşekkür ederim.

    Aracınız, yol durumlarınız, ve talepleriniz doğrultusunda;

    Michelin, evet o yol durumunda zarar görebilir, Continental ve Bridgestone ses unsuru açısından birbirlerine çok yakın değerler veren modeller... Ancak darbe dayanımı açısından da o yol durumu için kuvvetli modeller.

    Nokian ise gerek XL formlu üretim prensibi ile hem yanak hemde taban kat yapısı güçlendirilmiş olduğundan mevcut yollarınıza daha da dirayetli ve normal asfalt yollarda da Bridgestone ve Continental den patentli sessizlik teknolojisi gereği daha da sessiz bir ürün.

    Tüm bunların yanında Nokian ın ıslak zemin kaabiliyeti ve düşük yuvarlanma direnci ile yakıt ekonomisine destek oluşuda ciddi artı yönleridir.

    Lastik ebadınızı belirtmemiş siniz ancak, aracınızın 2006 model olması nedeni ile bilgimiz dahilinde 205/55R16 yada 215/55R16 ebadlarına sahip olan aracınız için talepleriniz ve koşullarınız doğrultusunda Nokian da 3 er model tavsiye edebileceğim.

    Nokian H, Nokian V ve Nokian ZG2 modelleri gerek teknik gerekse ebatsal açıdan ortak özelliklere sahip modellerdir. Tam ebadınıza göre fiyat bilgisini bilahare de verebilirim. yada siz dewww.e-lastikjant.com e-ticaret sitemiz üzerinden de bilgi edinebilir siniz...

    Model detayları ile ilgili lütfen model adlarının üzerine tıklayınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisaglam -- 21 Mayıs 2010; 17:48:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alisaglam


    quote:

    Orijinalden alıntı: *KFY*



    Ali bey selamlar hayırlı işler..Öncelikle paylaştığınız değerli bilgiler için teşekkür ederim..

    2006 model FSI Passat aracıma lastik alacağım..Şu anda Bridgestone ER 300 var..ER 300 ü başka bir lastikle karşılaştıramam çünkü bu benim binek olarak ilk aracım..Ama Allah var kuru ıslak zeminde performans ve güvenlik açısından bugüne kadar kafamda soru işareti oluşturmadı..Tek şikayetim ses..

    Denizli'de yaşıyorum..Ilıman iklim..Kar buz görmeyiz..Ancak yollarımız belediyemizin yüzyılın dev projesi diye tanımladığı alt yapı çalışmaları yüzünden felaket..Her yer kazık..Her yerde çukur..En az 1 sene daha bu yollara katlanacağız belki 2 yıl daha..Değişim zamanı gelmiş ER 300 le bu yollara çıkmak tam eziyet oldu..Traktör üstündeyim sanki..

    Listeme aldığım lastik markaları Continental ve Michelin di..Sayenizde Nokian ı da eklemiş bulunmaktayım..ancak Michelin le ilgili naziktir bozuk yollara gelmez eleştirileri bahsettiğim malum yol şartları yüzünden bu lastiği listemden çıkarmama sebep olacak gibi..Sizin tavsiyelerinizi bekliyorum..Fiyat olarak belli bir limitim yok..Lastik bu sonuçta..Paraya bakmam..

    Sesi azaltacağım diye güvenlikten feragat etmeyeceğim ancak ER 300 den daha sessiz performans olarak da onu aratmayacak lastiği arıyorum..

    İlginize teşekkür ederim..



    Merhabalar, sabırla okuduğunuz ve zaman ayırdığınız için ben sizlere teşekkür ederim.

    Aracınız, yol durumlarınız, ve talepleriniz doğrultusunda;

    Michelin, evet o yol durumunda zarar görebilir, Continental ve Bridgestone ses unsuru açısından birbirlerine çok yakın değerler veren modeller... Ancak darbe dayanımı açısından da o yol durumu için kuvvetli modeller.

    Nokian ise gerek XL formlu üretim prensibi ile hem yanak hemde taban kat yapısı güçlendirilmiş olduğundan mevcut yollarınıza daha da dirayetli ve normal asfalt yollarda da Bridgestone ve Continental den patentli sessizlik teknolojisi gereği daha da sessiz bir ürün.

    Tüm bunların yanında Nokian ın ıslak zemin kaabiliyeti ve düşük yuvarlanma direnci ile yakıt ekonomisine destek oluşuda ciddi artı yönleridir.

    Lastik ebadınızı belirtmemiş siniz ancak, aracınızın 2006 model olması nedeni ile bilgimiz dahilinde 205/55R16 yada 215/55R16 ebadlarına sahip olan aracınız için talepleriniz ve koşullarınız doğrultusunda Nokian da 3 er model tavsiye edebileceğim.

    Nokian H, Nokian V ve Nokian ZG2 modelleri gerek teknik gerekse ebatsal açıdan ortak özelliklere sahip modellerdir. Tam ebadınıza göre fiyat bilgisini bilahare de verebilirim. yada siz dewww.e-lastikjant.com e-ticaret sitemiz üzerinden de bilgi edinebilir siniz...

    Model detayları ile ilgili lütfen model adlarının üzerine tıklayınız.


    Teşekkür ederim hemen bakıyorum siteye..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.