Şimdi Ara

Nokia, Vodafone ile Türkiye’ye geliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nokia, Vodafone ile Türkiye’ye geliyor!


    HMD Global çatısı altında Nokia markalı telefonları yeniden küresel ölçekte satışa sunmaya hazırlanan Nokia, ülkemize de Vodafone Türkiye ile bir çalışma içerisinde. Tarafımıza ulaşan bilgilere göre 19 Haziran Pazartesi günü HMD Global ve Vodafone Türkiye, ortak bir etkinlik düzenleyecek ve yeni cihazların ülkemizdeki lansmanını resmen gerçekleştirecek.

     


    Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy ve HMD Global Başkanı Florian Seiche’nin katılımı ile gerçekleştirilecek olan etkinlikte işbirliğinin detaylarına ilişkin de bilgilerin paylaşılacağını tahmin ediyoruz.


     



    Alve.com'da gör

    Akıllı telefonlarda sıcak fırsatlar!

    3310 gibi klasikleşmiş bir modeli modernize edilmiş bir tasarımla tanıtmanın yanı sıra Nokia 3, Nokia 5 gibi Android’li modellerin küresel ölçekli tanıtımlarını da Mobil Dünya Kongresi kapsamında gerçekleştiren HMD Global, Qualcomm işlemciye sahip modelleri ile pazara adım atarken rekabetçi bir fiyat politikası belirleyeceklerinin özellikle altını çizmişti. Dileriz ülkemizdeki marka imajı halen son derece güçlü olan Nokia, çarpıcı bir fiyat etiketi ile giriş yaparak pazarda ciddi bir hareketlilik yaratmayı başarır.


     



  • çoook geç kaldılar.
  • Sadece uygun fiyata değil ayrıca Vestel Venus'ten daha iyi bir telefonla gelmeliler. Artık ortalıkda telefon kaynıyor. İyi telefon modeli sayısı da sadece 3-5 değil.

  • Efsane geri dönüyorrr.N95 de wifi açıp bilmediğimiz modemlerin şifrelerini denemeyi özledim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede marka değeri hala yüksek ama bir sürü uygun fiyatlı telefon modeli var. Nokianın tutması için nokia 3- max 649tl nokia 5-max 849tl gibi fiyatlardan gelmesi lazım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 15 Haziran 2017; 16:25:9 >
  • Neyin geç kalmasıdır bu? Sürekli bozuk plak gibi aynı şeyleri yazmaktan bıkmadınız mı? Hâlâ sektöre yeni yeni markalar giriyor. OZO audio, Carl Zeiss, PureView(?) gibi çok çok önemli artıları var. Kulaklığa verdiği sesi beş para etmeyen markaların telefonları satıyor. GM 6 gibi beş para etmeyen telefonlar 1000 lira üzerinde satılıyorken Nokia belirttiği gibi rekabetçi fiyatlarla giriş yaparsa iyi satış rakamlarına ulaşması çok da zor olmayacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nokia bana bir repliği hatırlatıyor.

    Geliyorummm geliyorummm

    gelemiyorum..
  • Hiç kimsenin birşeye geç kaldığı maldığı yok. Düzgün fiyattan girerse barındırdığı özellikler ve marka algısıyla iyi satış rakamları yakalayacaktır.

  • çok bekletin be millet eskitti bile :(

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    Neyin geç kalmasıdır bu? Sürekli bozuk plak gibi aynı şeyleri yazmaktan bıkmadınız mı? Hâlâ sektöre yeni yeni markalar giriyor. OZO audio, Carl Zeiss, PureView(?) gibi çok çok önemli artıları var. Kulaklığa verdiği sesi beş para etmeyen markaların telefonları satıyor. GM 6 gibi beş para etmeyen telefonlar 1000 lira üzerinde satılıyorken Nokia belirttiği gibi rekabetçi fiyatlarla giriş yaparsa iyi satış rakamlarına ulaşması çok da zor olmayacaktır.

    Carl Zeiss, PureView nerde var yeni Nokia telefonlarında?
  • Nokia 5 makul fiyattan gelirse L930'dan geçmeyi düşünüyorum..1000-1200 arası gelir gibi duruyor..Umarım yanıltmaz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: a_y_k_u_t

    Türkiyede marka değeri hala yüksek ama bir sürü uygun fiyatlı telefon modeli var. Nokianın tutması için nokia 3- max 649tl nokia 5-max 849tl gibi fiyatlardan gelmesi lazım :)

    Piyasadan anlamıyorsun gördüğüm kadarıyla, "Nokia'nın tutması için" demenden ve nokia 5 e 849 TL gibi komik bir fiyat belirlemenden anladım. Birkere piyasaya yeniden dönerse fiyatına bakmadan, kalitesini bilerek benim gibi Nokia alacak adam çok. İlginçsin, sanırım samsung kullanıyorsun sen.
  • İşin içinde operatör varsa uygun fiyatlı telefonu ne yazık ki unutun hele de tek bir operatör varsa tekel kazığı işten bile değil

  • ÜZERİNDE NOKİA yazsın yeter . nokta ... Ha windowslu olması bitirmişti şimdi androide geçti yok satar !

  • Tahoe_930 kullanıcısına yanıt
    Nokia 6'yı unutmayın hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geldi gönlümün efendisi :)

  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    Ben genel olarak yorumumu yaptım. Bu hiçbir telefonunda olmayacak anlamına gelmiyor. Zaten giriş seviyesi telefon bunlar. Ki Nokia'nın giriş seviyesi telefonlarının bile kulaklıktan verdiği kalite orta seviye telefonlardan daha iyiydi. Piyasada beş para etmeyip haketmediği paralara satılan telefonlar var. MediaTek işlemcili GM6 bunun en büyük örneği. O rezil telefona 1100 lira istemek resmen kullanıcıyı keriz yerine koymaktır. Android One adı altında vasat altındaki telefonları insanlara allayıp pullayıp güzel bir reklam yaparak satıyorlar.



    Tabi bir de arayüz konusu var. Bir zamanlar Samsung'un kağnı gibi TouchWiz arayüzü vardı. Şimdi düzelttiler ağırlık yok ama bir Sense değil ve pratik kullanım açısından hâlâ sınıfta kalan bir arayüz. Kaldı ki Nokia'nın yaptığı arayüz hem pratik hem de diğer platformların arayüzlerinden çok daha hafif ve hızlı. Nokia'nın önemli farklarından biri de Z Launcher arayüzü olacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelir gelmez alacağım nokia 5
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Nokia 6 da güzel cihaz ama benim için fazla büyük..Ayrıca Nokia 5 ile batarya ve işlemci de aynı fakat Nokia 6 1080p ekranla geliyor..Nokia 5 hem batarya hem de performans anlamında daha avantajlı..Aslında Nokia 3 boyutlarıyla tam bana göre ama işlemciden kaybediyor maalesef..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahoe_930 kullanıcısına yanıt
    Evet, keşke Nokia 3'te Snapdragon 410 olsaydı. Tasarımı ve boyutları çok güzel bir cihaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.