Şimdi Ara

Nokia satışları serbest düşüşe geçti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Allah aşkına ne aldın. Birader 2.el Nokia 6 2017 aldı 700 tl ye vermesi gereken perfonmansı veriyor.Herhangi bir sorunuda yok daş gibi telefon.
    Telefonlarda sonsuz batarya var da biz mi bilmiyoruz her telefonun bataryası zamanı geldiğinde değiştirilir.
  • SiberProfil S kullanıcısına yanıt
    Nokia 8 vardı onun devamı gelmedi.
  • celeroni kullanıcısına yanıt
    Bitirdiler ya Koskaca Microsoft babasının hayrına mı yazılımı eline gözüne bulaştırdı.
    Farklı bir firma her zaman iyidir.
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Nokia 8 i bende almayı düşünmüştüm. Yeni modellerde Nokia 8 gibi bir cihaz maalesef yok.Tuşlu telefon çıkartıp hangi pazara sürdüklerini bilmiyoruz hava olsun diye yatırım yapıyorlarsa boşuna. Yap adam akıllı tuşlu telefon android cihazlara alternatif olabilecek düzeyde olsun.Halen tuşlu telefon kullanan biri olarak eski xpress music serilerini tasarlayan mühendisleri tasarımcıları arıyorum. 6230i telefonla internet youtube hafıza kartından video izleme stereo ses çipine sahip olan kulaklığı ile şu yeni modellerden daha çok kullanışlı.X2-00 diye telefon yapmışlar zamanında whatsapp ı var,google maps i var,stereo hoparlörü var. Yeni telefon çıkartırken eski modellerinden örnek filan almıyorlar.
  • Nokia Hmd global tekrardan batmaya geçsinde Microsoft değil ülkemiz adına Aselsan alsın hiç yoktan yerli telefonumuz oldu diye seviniriz.
  • o kadar teknolojiyi takip ediyorum bunların çıkarttığı telefon isimlerini aklımda tutamadım. 5.1 miydi 6.1 mi 8.1mi hangisi hangisinden iyiydi falan. bir htc bir de nokia kötü yönetiliyorlar.
  • yazılım olarak çok kötüler . Bu konuda biraz geliştirmeleri lazım kendilerini
  • Hala Lumia 820 kullanan birisiyim. Bir arka kapağı var. Kılıfa felan hiç gerek yok. Nokia 6230i ve blackbarry tarzı bir model ailemde var. Mubarek taş gibi telefonlar. Acaba yeni modelleride aynısımı ?
  • Umutluyduk baktik ki dogru durust oww diyecegimiz nerdeyse hic bir model yok haliyle reklam ve pazarlamada olusmuyor sonuç bu. Halbuki düzgün bir model modeller cikarsa kimse sorgulamaz marka algisi hala cok yüksek

  • yükselişe geçtiği sıralarda hep orta segment fp satışı yapacak ama yenilikci bir amiral gemisiyle süslemeliydi nokia markasını. dönemin nokiasını çağın ilerisinde tasarımları vardı, yeni teknolojiler denerdi şimdi ise bir tek ekran altı kamera patentini bekliyoruz. 6600 n95 n97 vb muazzam iyi telefonlardı, umarım nokia kendi efsabesini apple gibi tekrardan canlandırır..

  • andires42 A kullanıcısına yanıt
    demek ki bitmemiş ki halen haberleri, ürünleri satılıyor. marka bilinirliği açısından nokia microsofttan daha popüler bir firma olduğu kesin. biz kendi ülkemizde bilindiği kadarıyla konuluyoruz. Ama adamların arkasında büyük bir Fin şirketler zinciri vardı. İlk çıktığı dönemde üretilen telefonlarını halen kullanan amcalar, teyzeler mevcut.
    microsoft'un batırması sürecinde de ürettiği ürünler lumia serisi donanım özelikleri ile stabilitesi ile, kullananlar tarafından beğenilen bir telefon oldu. Windows phone işletim sisteminin güncelleme sorunları, uygulama mağazasında yeterli yazılım olmaması gibi sorunlardan dolayı Nokia Android'e mahkum oldu.
    HMD Global firmasının yaptığı ise tamamen bir pazarlama stratejisi ve tuttu. Sadece HMD üretim yapacağı telefonları için Huawi, Xiaomi gibi firmalardan tasarımcı transfer edecek ve yoluna devam edecek. Zaten Adamların Nokia'ya özel bir fabrikaları yok.
    Bugün biz de kendi markamızı üretip CAsper, Vestel vd diğer bütün markalar gibi bütün dünyaya telefon satabiliriz. Hazır tasarım kalıplarını kullanıp, kendi markamızı basıp, ucuz yollu piyasaya girebiliriz.
    Nokia gibi firmaların patentleri bile yeter ki Nokia'nın ilk sahibi mi, Microsoft mu yoksa HMD Glabal mi bilemiyorum.
    Neyse. Nokia'yı bitiremediler vesselam.




  • celeroni kullanıcısına yanıt
    Ben halen 6230i kullanıyorum.
    Lumia serisi java telefonlar gibiydi.ne yazık ki Hızlı yaşa genc öl misali gibi oldu sonu.
    Nokia nın asıl sahibi Nokia,Corporation niye sahip,çıkmıyor anlamıs değiliz.
    Bizim telefon üretiminde Vestel Venüs ün bir modelini uzaktan da olsa kullandım Malzeme kalitesi çok önemli. Demişsiniz yurt dışından tasarımcı
    Getirtelim onada gerek yok ülkemizde endustriyel tasarımcılar var zaten mühendis lazım bence asıl önemli olan seçilen bilesenleri secen kisilerin iyi analiz yapması
    doğru üretim tekniği kullanması( Nokia tek 6000 serisi alimunyum blok kullandı bu yüzden gayet taş gibi Nokia 6 var biraderde.)Alınacak parçalarda
    mümkün olduğunca elde üretim yapılması gerek. İşlemci vs diğer parçalar alınırken en asgari fiyattan girmesi lazim ulkemize yoksa ne Vestel satar ne de Casper
    ilin Çinlisi ekmek gibi üretir telefon önümüze koyar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nokia 9.3 modelinin tasarımı yayınlandı. Resmi tanıtım olmasa da tasarımın büyük ihtimalle yayınlanan şekliyle olması bekleniyormuş. Şahsen ben tasarımını beğendim. Sarı renkli olanı efsane lumia 1020'yi andırıyor. Eğer bu yada buna çok yakın bi tasarımla çıkarsa ve mutlaka sarı renk seçeneği de olursa almayı düşünürüm. Ha umarım ekranı 6.5'' üzeri olmaz.

    Ahh Nokia üzümlü kekim :/ Biz eski fanların olarak ayağa kalkıp ortalığın anasını ağlatmanı dört gözle bekliyoz :(
  • Bir zamanların devleri şimdi çöküş içinde, sony ericsson, nokia, siemens, htc gibi markalar mobil sektörde yok gibiler artık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.