Şimdi Ara

Nokia'nın yeni iş telefonu: E72 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.861
Cevap
20
Favori
694.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gbs vardı dimi arkadaşlar e71ve e72de
  • GPS war her 2sindede ama E72DE daha cok gelişmiştir..
  • ne telefonmuş be çıkmadı gitti
  • Daha iyi bir alternatifi ya da bir yamuğu çıkmazsa E63 ten sonra almayı kesinlikle düşünüyorum. Hele bi çıksın, biraz eskisin, fiyatları biraz aşağı insin, kronik problemi var mı yok mu belli olsun, değerlendirip ona göre bütce ayarlaması yapacağım. Yeni çıkan bir cihazı çıkar çıkmaz almak büyük bir risktir.
  • Ben cıkınca alıcam direk.allah nasip ederse...

    Risk demişşn her türlü cihazı aldıgında sorun cıkabilir.firma bunun garantisini werio zaten.eger bi sorunu olursa alır götürürsün garanti kapsamında bakılır yapılır.ÖR;arkadasım N82 aldı 2 defa servise gitti kendi kendine kapanıyor şimdi cocuga yeni tel weriyorlar(sıfırını) 5800ı war onuda werdi Çocuk baya sansız ama marka ürünün arkasında oda yapılıp geri gelicek.SIFIR ürün alıorsun neticede bişi olsada Garantin war...
  • Arkadaşım olay o değil, sen beni yanlış anladın. Mesela bir işlemci alıyosun iyi, güzel, hoş, ama sonra yeni revizyonu çıkıyor, daha az tüketen, daha az ısınan, daha iyi oc olan. Bu durumda firmaya diyemezsinki bunu geri al, bana yeni revizyon ver. Firmalar her ne kadar cihaz çıkmadan test etselerde, kullanıcıların geri beslemeleri doğrultusunda cihazlarını sürekli geliştirirler. Yazılımla olan sıkıntı olmazda, donanımla olan geliştirmelerde ilk alanlar genelde mahrum kalır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: white_predator

    Arkadaşım olay o değil, sen beni yanlış anladın. Mesela bir işlemci alıyosun iyi, güzel, hoş, ama sonra yeni revizyonu çıkıyor, daha az tüketen, daha az ısınan, daha iyi oc olan. Bu durumda firmaya diyemezsinki bunu geri al, bana yeni revizyon ver. Firmalar her ne kadar cihaz çıkmadan test etselerde, kullanıcıların geri beslemeleri doğrultusunda cihazlarını sürekli geliştirirler. Yazılımla olan sıkıntı olmazda, donanımla olan geliştirmelerde ilk alanlar genelde mahrum kalır.

    Bu konuda haklısın ilk çıkan ürünlerde ''bebeklik hastalıkları'' denilen ve sonradan giderilebilen sorunlar oluyor,bu yüzden en mantıklısı ürün piyasaya sürüldükten bir müddet sonra almaktır.
  • ne çıkmaz telefonmuş. Nokia amma naz yaptı
  • Şimdi bu cihaz(e72) Nokia tarafından henüz kullanıma sunulmadı mı?

    Yoksa çıktıda Türkiye'ye mi gelmedi !?
  • Hayır telefon henüz yurt dışında bile çıkmadı. Bazı arkadaşlar Kasım ayı içinde satışa sunulacak diyorlar ama benim düşünceme göre ancak Aralık gibi satışa çıkacak. Aslında Nokia'nın ilk hazırladığı basın bülteninde telefonun 2009'un 3. çeyreğinde satışa sunulacağı söylendi. Neredeyse 4. çeyrek bitmek üzere, nokia e72'nin çıkışı tam bir fiyasko.
  • e71 almayı planlıyordum bu günlerde. e72'yi beklemek yerinde bir karar olucak sanırım. özellikleri açısından çok fark yok gibi ama tabiki modelin fiyatı uygunsa yenisini almak daha mantıklı olacaktır.
  • sölediğin ewet olabilir.ancak sölediğin olayı yapmak icin bu teli en az 3 ay falan beklemek lazım anca yeni sürümleri cıkar.Ayrıca genpaya gittim gecen nedense E71de indirim olmus fiyatı 860liradan 770liraya inmiş ve sadece onda indirim yapılmış:)dedm e72 gelio ondan sanırım.Genpa yetkilisinden aldıgım cvp:e72 zaten disbirütorlere dağıtıldı ancak.Nokia teli çıksın denmesi bekleniyor dedi.

    Yanlız benm aklım Sony Ericsona gitmeye basladı su AİNO müthiş bi telmiş ya.daha hic incelemedm ancak sizde bi bakın derim:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zoomreturn

    sölediğin ewet olabilir.ancak sölediğin olayı yapmak icin bu teli en az 3 ay falan beklemek lazım anca yeni sürümleri cıkar.Ayrıca genpaya gittim gecen nedense E71de indirim olmus fiyatı 860liradan 770liraya inmiş ve sadece onda indirim yapılmış:)dedm e72 gelio ondan sanırım.Genpa yetkilisinden aldıgım cvp:e72 zaten disbirütorlere dağıtıldı ancak.Nokia teli çıksın denmesi bekleniyor dedi.

    Yanlız benm aklım Sony Ericsona gitmeye basladı su AİNO müthiş bi telmiş ya.daha hic incelemedm ancak sizde bi bakın derim:)


    Ben bilmem arkadaşım bi kere E72 alıcam dedin dönmek yok artık Tabi bak, incele hangisi hoşuna giderse onu al. Benim aklımda hiç E63 yokken bir hafta içinde elimdeki telleri satıp alıverdim. Ama E72 alırsan senden güzel bir inceleme beklerim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: -23-

    Hayır telefon henüz yurt dışında bile çıkmadı. Bazı arkadaşlar Kasım ayı içinde satışa sunulacak diyorlar ama benim düşünceme göre ancak Aralık gibi satışa çıkacak. Aslında Nokia'nın ilk hazırladığı basın bülteninde telefonun 2009'un 3. çeyreğinde satışa sunulacağı söylendi. Neredeyse 4. çeyrek bitmek üzere, nokia e72'nin çıkışı tam bir fiyasko.


    Yanıt için teşekkürler!

    Sanırım e72'de kullanılan ARM 11 600 Mhz. işlemcinin telefonun kullanımında hız
    katıp, katmadığı en çok merak edilen husus olacak diye değerlendirmekteyim.

    Peki e71 kullanan arkadaşlar varsa; telefonun hızı konusunda yavaşlık söz konusu muydu?

    Bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.




  • Merakla beklediğim Nokia E 72 telefonda E 71 modelindeki ekrana toz kaçma probleminin bu telefonda olmamasını umut ediyorum.Servise giden ve ekran temizliği yapılan telefonlardan hayır gelmiyor 1-2 de olsa içinde toz bırakıyorlar.
    Bence bu telefonun en büyük artıları touch pad'e sahip olması,flashının el feneri olarak kullanılması ve 5 Mp kamerası mercek Carl Zeiss olsa daha iyi olabilirdi.En önemlisi de işlemci hızı.
    Artık çıksa da alsak şu telefonu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavkan -- 9 Kasım 2009; 16:57:16 >
  • touchpad mi ???
  • Walla predator;

    cıksın alcam zaten.bekliorum hergün inglizce forumlara bakıorum.Bi haber aldım bugün. Tel singaporeda malaysiada tam anlamıyla satısta allahın hindistanında bile 15gün içinde cıkıcakmıs bizde de cıkar ins bi an önce.



    Sony Ericson AİNO, E72yi yalan eder ancak.onuda aradım bugün aralıkta cıkıcakmıss dünyada cıkmıs.fakat 2010un ilk ceyregine kadar uzayabilrmis(çıkması).Süper ötesi tel ya suan cıksa alırım ama aralıga kadar bekliyemem.E72 alcaz heralde....Merak etme ilk izleniimleri cıktıktan sora İnceleyip ileticem.



    diger sorulara gelince.E72 de touch pad war yani(ortasındaki büyük tus dokunmatik)işlemciye gelince videosundan takip ettiğim kadarı ile(tel baya hızlı) menulere cok hızlı girioo resimleri iphone gibi seri bi sekilde gecebiliorsunuz.Herkes nokianın cıkardıgı en iyi tel olarak görüor
  • blackberry'deki gibi bir touchpad war. istenildiği takdirde touchpah özelliği kapatılabiliyor.
  • telefon cikinca ilk alacaklardan bi tanesiyim ama HTC HD2 denemek istiyorum acikcasi .
  • E 72 nin şarj adaptör ucu nasıl olacak?
    Kutusundan inşallah deri kılıf çıkar piyasada bulmak çok güç olabiliyor.
    Kutu aksesuarı ülkeden ülkeye mi değişiyor?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.