Şimdi Ara

Nokia N97, Taahhütlü ve Taahhütsüz Şekilde Turkcell Satış Noktalarında Satışa Sunuldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Nokia N97, Taahhütlü ve Taahhütsüz Şekilde Turkcell Satış Noktalarında Satışa Sunuldu!
     Nokia N97, Taahhütlü ve Taahhütsüz Şekilde Turkcell Satış Noktalarında Satışa Sunuldu!

    Yaklaşık dört ay önce tanıtılan ve Avrupa’da satışa sunulan Nokia’nın Amiral Gemisi olarak adlandırılan multimedya cep telefonu Nokia N97, 4 Ağustos’ta Esma Sultan Yalısında yapılan tanıtım ile Türkiye’de satışa sunuldu.

    Nokia’nın uzun zamandır beklenilen cihazı N97 4 Ağustos’ta Esma Sultan Yalısında yapılan tanıtım ile Türkiye’de satışa sunuldu. İlk üç ay boyunca yalnızca Turkcell tarafından sözleşmeli olarak satışa sunulacak cihaza; Turkcell İletişim Merkezleri, anlaşmalı elektronik ve perakende zincir mağazaları ve Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezleri'nden sahip olabilirsiniz.

    Nokia ve Turkcell’in gerçekleştirmiş olduğu işbirliği ile satışa sunulan cihaza; 24 ay boyunca taahhütlü olarak 99 Türk Lirasına, 18 ay boyunca taahhütlü olarak ise 120 Türk Lirasına sahip olabileceksiniz. Cihaza sahip olanlar ayrıca 1 Gigabayt internet paketi, bedava görüntülü görüşme ve mesajlaşma, hafta sonları ücretsiz konuşma, Turkcell Mobil TV paketinden de yararlanabilecekler. Kurumsal müşteriler ise bireysel müşterilerin yanı sıra cihaza 12 ay boyunca taahhütlü olarak 163 Türk Lirasına sahip olabilirler.

    Eğer taahhütsüz olarak cihaza sahip olmak istiyorsanız 729 Euro’yu gözden çıkartacaksınız. Bu seçenekten yararlanan faturalı hat kullanıcıları bir ay boyunca geçerli olan 1.000 dakika ücretsiz konuşma, 100 Megabayt internet paketi, Turkcell Mobil TV olanaklarından yararlanacaklar. Eğer faturasız hat kullanıcısı olmak istiyorsanız; bir ay boyunca 150 ve üzeri kontör yüklemelerinize 1.000 kontör, 100 Megabayt internet paketi ve 1 aylık Turkcell Mobil TV paketine sahip olabilirler.



    Bu sözleşme hakkında bilgisi olan birileri yardımcı olur artık konumuza gelen insanlara.. Sözleşme neleri içerir. sözleşmenin artıları eksileri bilen varsa paylaşılırsa sevinirim türkcell kendi sitesinde hiçbirşey yazmamış daha. bende almak istiyorum bu aletten..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoadMonster -- 9 Ağustos 2009; 22:27:45 >







  • fiyat oldukça pahalı. iyice düşünemk lazım
  • quote:


    Nokia ve Turkcell’in gerçekleştirmiş olduğu işbirliği ile satışa sunulan cihaza; 24 ay boyunca taahhütlü olarak 99 Türk Lirasına, 18 ay boyunca taahhütlü olarak ise 120 Türk Lirasına sahip olabileceksiniz.


    hocam sözleşmeli cok ucuza geliyor ama sözleşme iceriğinde neler var onu merak ediyorum işte öğrenip ona göre hareket etmek istiyorum:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoadMonster -- 9 Ağustos 2009; 23:33:26 >
  • Bildiğim kadarıyla 12 ağustostan itibaren turkcell abone merkezlerinde başlayacak ilk olarak satış.
    Cihazı soracak olursan kullanıcıların söylediğine göre dokunmatiği biraz etkisiz kalıyormuş ancak genel anlamda 10 numara cihaz.
    32gb dahili 16 gb harici bellek desteği var hem multimedya hem iş kullanımına yönelik bir cihaz.
    ıphone ye bir darbede nokia dan geldi
    Ayrıca sözleşmeyi zaten yazmışsın konuda öğrenmek istediğin nedir?
    Diğer kampanyalarında olduğu gibi en az 6 aylık turkcell aboneliğide istemekte.
    haftasonu ücretsiz görüşme
    1 aylık mobil tv üyeliği
    1gb data paketi ekstraları...
    Bugün yarın siteye düşer konunun detayları...
  • fatura vs. kontör ? faturalı olcaksa aylık kac lira verecğim ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoadMonster -- 9 Ağustos 2009; 23:23:54 >
  • bu cihaza 24 ay taahhütlü olarak ayda 99TL veriyoruz peki bu 99tl nin yanı sıra turkcell faturamızda yanına ek olarak geliyor değil mi yani konuşmalarımız mesajlaşmalarımız vesaire??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bjkartal85

    bu cihaza 24 ay taahhütlü olarak ayda 99TL veriyoruz peki bu 99tl nin yanı sıra turkcell faturamızda yanına ek olarak geliyor değil mi yani konuşmalarımız mesajlaşmalarımız vesaire??


    Evet bu fiyatlar + konuşma + msj şeklinde
    Ayrıca en az 6 aylık kontorlü kullanıcı dahi olsan eğer kontratlı olarak alacaksan 24 saat içinde önce hattın faturalıya geçiyor ve kampanya müddetince faturalı olarak kullanman gerekli çünkü ödeme faturana yansıtılıyor...
  • N97 paketleri benim gibiler için tam bir hayal kırıklığı oldu. Zira Iphone paketlerinden sonra daha çekici bir tarife zinciri bekliyordum, ne de olsa abonelerin çok önem verdiği anlaşılan “görüntlü konuşma” da bu telefon ile yapılınabiliyordu. Ama olmadı, Iphonedaki gibi konuşma paketleri eklenseydi daha çok müşteri çekebilirdi. Zaten kontrata çuvalla para verip bir de üzerine konuşma+mesaj için her ay ekstra fatura ödemek garip. Iphone’un küçük paketi bile nokia paketlerinden daha cazip. Dolayısıyla bunun tek açıklaması olabilir. Bu kampanya ile Turkcell, hizmet satmıyor, ama ürün satıyor. Operatör şirketleri kar arayışına devam ediyor. Benim gibi bu tip ürünlere meraklı ama aynı zamanda mantıklı düşünen aboneler ise fiyatların inmesini beklemeye devam ediyor. N97 paketi bir umut idi, ama Operatör şirketlerin ürün satma hırsı karşısında yıkıldı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wm1tr

    N97 paketleri benim gibiler için tam bir hayal kırıklığı oldu. Zira Iphone paketlerinden sonra daha çekici bir tarife zinciri bekliyordum, ne de olsa abonelerin çok önem verdiği anlaşılan “görüntlü konuşma” da bu telefon ile yapılınabiliyordu. Ama olmadı, Iphonedaki gibi konuşma paketleri eklenseydi daha çok müşteri çekebilirdi. Zaten kontrata çuvalla para verip bir de üzerine konuşma+mesaj için her ay ekstra fatura ödemek garip. Iphone’un küçük paketi bile nokia paketlerinden daha cazip. Dolayısıyla bunun tek açıklaması olabilir. Bu kampanya ile Turkcell, hizmet satmıyor, ama ürün satıyor. Operatör şirketleri kar arayışına devam ediyor. Benim gibi bu tip ürünlere meraklı ama aynı zamanda mantıklı düşünen aboneler ise fiyatların inmesini beklemeye devam ediyor. N97 paketi bir umut idi, ama Operatör şirketlerin ürün satma hırsı karşısında yıkıldı.

    evet kontratlı paketler gerçekten hayal kırıklığı bunun yerine taahhütsüz almak daha mantıklı bana göre.




  • Ekstradan dakika ve sms yoksa kontrat yapmanın ne anlamı var ki?12 ay taksitle daha ucuz bir fiyattan satın alırım daha iyi

    Bu arada benim konuma da bir bakarsanız sevinirim arkadaşlar

    http://forum.donanimhaber.com/m_33656211/tm.htm
  • Ayrıntılar Turkcell sitesine düşmüştür.
    Kampanya 12 Ağustos 2009 - 15 Kasım 2009 tarihlerinde geçerlidir.

    Kontratlı Teklif :

    Turkcell İletişim Merkezi veya anlaşmalı elektronik ve perakende zincir mağazalarında 24 aylık veya 18 aylık kontratı imzalayan müşterilerimiz ücretsiz anında Nokia N97 sahibi olabilirler.

    Bireysel ve kurumsal müşterilerimiz için 18 ay* 120TL ve 24 ay* 99TL taahhüt seçenekleri bulunmaktadır. Bu taahhüt seçeneklerine ilave olarak Kurumsal müşterilerimiz için 12 ay* 163 TL'lik taahhüt seçeneğimiz de mevcuttur.

    Kampanya kapsamında alınan paket tutarına aylık 1GB Internet kullanımı, Cumartesi ve Pazar günleri bedava yurtiçinde Turkcell'lilerle konuşma ve mesajlaşma(sms) ve NOKIA N97 Cihazı dahildir. Cumartesi ve Pazar bedava görüşme süreleri görüntülü görüşme için de geçerlidir. Ayrıca 1 aylık Turkcell MobilTv hediyesi mevcuttur. MobilTV hediyesiyle, Standart Paket dâhilindeki kanallar ilk 1 ayda toplam 20 saat ücretsiz olarak izlenebilir.

    Kontratsız teklif :

    Turkcell İletişim Merkezi veya anlaşmalı elektronik ve perakende zincir mağazaları' ndan (*)729€ ödeyerek Nokia N97 cep telefonununa sahip olabilirsiniz. Üstelik BonusCard sahiplerine peşin fiyatına 12 taksit imkanıyla.

    Turkcell avantajıyla kontratsız olarak Nokia N97'e sahip olan;

    * Hazır Kart'lı müşterilerimiz; 1 ay boyunca her 150 kontör yüklemelerinde, 1 hafta geçerli 1000 kontör kazanacaklar. Bu kontörlerle müşterilerimiz isterlerse diğer Turkcell'lilerle görüntülü görüşme de yapabilirler.

    * Faturalı hatlı müşterilerimiz; 1 ay geçerli 1000 dakika kazanırlar. Bu dakikalarla müşterilerimiz isterlerse diğer Turkcell'lilerle görüntülü görüşme de yapabilirler.

    Ayrıca kontratsız N97 alan Hazırkartlı ve Faturalı müşterilerimiz 1 aylık internet paketi hediyesiyle 3G hızında internet deneyimi yaşayacak, 1 aylık MobilTV aboneliği hediyesiyle ile cep telefonlarından TV seyretme ayrıcalığını yaşayacaktır.


    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/telefoncihazkampanyalari/nokian97




  • Çok pahalııı çoookkk..

    Arkadaşlar bu düşünce beni bağlar sadece bir telefona bu kadar para verilmez..

    Gaza gelip almak isteyen arkadaşlar aylar geçtikçe aylık 99 lira gözünüze batmaya başlayacaktır.. 2 sene az bir zaman değil.. İyi düşünün derim..
  • 12 agustos geldi kampanya tarihini günler öncesinden açıklayan turkcell in kampanyası tam bir rezalet
    1-cihazlar bir çok ilde 12 agustos günü akşam saatlerinde turkcell shoplara geldi,
    2-kampanya bilgisayarlarda tanımlanmadıgı için kimse cihaz alamadı,
    3-turkcell shoplar gelen cihazların sadece kontratla satılıcak cihazlar oldugunu kontratsız satamadıklarını söylüyorlar,
    4-2000 Tl verdigin cihazda sadece siyah renkli N97 ler turkcell shoplarda satılıyor, o kadar para ver ama cihazın rengine turkcell tekel koysun varmı böyle satış ya...

    hakikatten ilk günden beri boşuna bu turkcell i boykot etmiyormuşumne özelimde nede şirketimde kurumsal olarak kullanmıyorumda, kullanmıyacagımda.
  • N97 ilk dagitiminda GPSler calismiyor, Batarya sorunlu, Camera kapagi lensi ciziyor. Simdilik uzak durun.Daha fazla bilgi isteyen asagidaki linkteki tartismalari takip edebilir.
    http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=navigation&thread.id=11585&view=by_date_ascending&page=12
  • belki Turkcell beni şaşırtır, ürün satma yerine hizmet satmayı tercih eder diye içimde küçük bir umut taşıyordum ama maalesef umduğum tepeciklere bile kar yağdı. Kontratlı kampanya ile kontratsız kampanya arasında (bana gore) internet haricinde hiçbir fark yok. Hatta fiyata bakıldığında kontratsız daha uygun seçenek gibi duruyor. Çünkü 18 ay, bu tip telefonları almayı düşünen tekonolji tutkunları için ÇOOOOOOK uzun bir sure ve bu süre içinde Turkcell kullanımını cazip kılacak bir seçenek (ufacık bir kıvılcım bile) sunulmamış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wm1tr -- 13 Ağustos 2009; 12:24:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozanbilen

    N97 ilk dagitiminda GPSler calismiyor, Batarya sorunlu, Camera kapagi lensi ciziyor. Simdilik uzak durun.Daha fazla bilgi isteyen asagidaki linkteki tartismalari takip edebilir.
    http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=navigation&thread.id=11585&view=by_date_ascending&page=12



    link için sağol un yazılanlara bakılırsa ilk cihazlar gerçekten sorunlu şimdiden yazılım ve bataryalar degiştirmişler bile ,bence sorunlu cihazlar kampanya kapsamında eritilecektir almak için biraz beklemek gerekli




  • Bende bu telefon var.
    GPS olayi nasi oluyor?
    A-GPS denen bi olay var 3G kullanarak yerinizi tespit ediyor ve o sekilde buluyor. Eger A-GPS kullanmaz iseniz yerinizi 5 dakikada falan bulabiliyor.
    Onun disinda GPS cok cabuk sinyal kaybediyor.
    Kamera lensine simdi baktim, bir tane cizik olusmus ama onemsiz bir yerde.
    Batarya sorununu hic duymadim oyle bir sorun da yasamadim...

    Turkcell in 729 € ya sattigini dusunursek ki ayni fiyata hollanda da da satiliyor. bunun ilk revizyon oldugu bariz belli...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThisisaNightmare -- 14 Ağustos 2009; 13:39:28 >
  • müşteri hizmetleriyle konuştum kampanyalı alımda internet paket aşımı 52tl/gb yani oldukça pahalı ve ayrıca kontratlı cihaza ilave bir internet paketi alamıyoruz.
    internet için kullanıcaksak 1 gb lık paket in hiçbir anlamı yok yani
    gps için de sordum ama bi arıza olsaydı bildirilirdi felan dedi hikaye yani acaba kaç cihaz satıldı çok merak ediyorum.
  • Turkcell kaymağını yesin, piyasa az bir şey doysun N97'e hemen düşer fiyatı 1-2 aya.. beklemekte yarar var..
  • ben 2 gün önce aldım kontratlı 120 * 18 paahalı ama bnm için uygun bi kampanya olmuş turkcellin dağıttıkları 1 sürüm deil gps süper hızlı çalışıyor ilk sürüm olup olmadığınıda sanırım içinde kalem çıkıp çıkmamasıyla anlarsınız :D bnmkinde çıktı ve rengi beyaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.