Şimdi Ara

NOKİA N95 + 8GB SANDİSK (Satıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realceday -- 4 Temmuz 2008; 13:58:46 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• forum kuralları geregı satılık ılanlarda fıyat belırtme zorunlulugu var kardes,ılanın kılıtlenmemesı ıcın fıyat yazmalısın...
  • halen fiyat yokmudur??
  • fiyat eklenmiştir.

• neyy 850 mi garantisizmi süper fiyat dostum süper inş. satarsın
  • 2. el mesajı daha bir tane arkadaşın, zamanla öğrenir herhalde piyasayı.
  • N95 8Gb sıfır garantili fiyatı 999ytl. Sen tutmuşun bu fiyatı istiyorsun en fazla satabileceğin550-600 arası daha fazlasına satamazsın. Hayırlı satışlar
  • kartla cihaz n95 8 gb olmuş.. fiyat o yüzden normal.. !!
  • Hocam 200 daha verir sıfırını hemde garantilisini alırım fiyat nasıl normal
  • sizi tutan yok gidin 200 daha bayılın 0 alın

• quote:

Orjinalden alıntı: t@rik

N95 8Gb sıfır garantili fiyatı 999ytl. Sen tutmuşun bu fiyatı istiyorsun en fazla satabileceğin550-600 arası daha fazlasına satamazsın. Hayırlı satışlar

senin gibi ölücüler yüzünden bir şeyi satarken bu forumda yarı fiyatına satmak zorunda kalıyor insanlar... piyasayı sen belirlemiyosun sonuçta isteyen istediği fiyattan satar sana laf söylemek yorum yapmak düşmez... şu "GARANTİLİ" "SIFIR" "N95 8GB" "999 ytl" ye nerede bi söyle de herkes alsın... saçma sapan konuşmayın... ilan sahibi arkadaşa allahtan sabır ve iyi satışlar diliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: illker84

quote:

Orjinalden alıntı: t@rik

N95 8Gb sıfır garantili fiyatı 999ytl. Sen tutmuşun bu fiyatı istiyorsun en fazla satabileceğin550-600 arası daha fazlasına satamazsın. Hayırlı satışlar

senin gibi ölücüler yüzünden bir şeyi satarken bu forumda yarı fiyatına satmak zorunda kalıyor insanlar... piyasayı sen belirlemiyosun sonuçta isteyen istediği fiyattan satar sana laf söylemek yorum yapmak düşmez... şu "GARANTİLİ" "SIFIR" "N95 8GB" "999 ytl" ye nerede bi söyle de herkes alsın... saçma sapan konuşmayın... ilan sahibi arkadaşa allahtan sabır ve iyi satışlar diliyorum...

yorum için teşekkürler.

• ilk mesaja resimler eklenmiştir.

• kardesim hayırlı satıslar bence fıyat cok makul ınsallah ıstedıın bu fıyata satarsın bu arada mınumum n95 8 gb 1180 ytl arkadaslar lutfen bırakın bu ıslerı...
  • Sadece 8 GB sandisk MMC kartın, hepsiburada.com ve medimarkt fiyatlari 130 YTL. Fiyat gayet makul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlighTAiR -- 22 Haziran 2008; 13:32:29 >
  • pm
  • Slm. dostum bende Swatch saat ve takı satıyorum 700ytl. değerinde istediğin saati ve takıyı seçme karşılığında tlf nuna talibim bu seçmiş olduğun saat ve takılar kesinlikle sıfır kullanılmamış kutusunda ve 2yıl türkiye garatilidir eğer düşünürsen samil_lion@hotmail.com adresine mail atarsan sevinirim iyi günler....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.