Şimdi Ara

[ Nokia Lumia 925 { 4.5' WXGA CBD-AMOLED - PMHD+ | 8.7MP - OIS - D-LED - 1080p ] (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.907
Cevap
42
Favori
198.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperen_69


    quote:

    Orijinalden alıntı: dgnkhrmn

    arkadaşlar hediye kuponum geldi sizden kaliteli ve işe yaracak uygulama ve oyun tavsiyesi istiyorum mesela wifi BT kısayolları için filan bi de ilk şarjı 5 saat fln yaptım bitti tekrar şarja koydum yine bi altı saat kadar şarjda durdu çıardığım anda 98e düştü sonnra 10 dk içinde 85e düştü neden böyle oldu ki şuan çok çabuk bitiyo şarjı düzelecek mi acaba bi de en son güncelleme hangisi şuan amber yüklü bende en son bu mu çünkü güncelleme kısmına gelince güncel diyo başka güncelleme görünmüyor. Kullanıcılardan yardım bekliyorum

    Kardeş parlaklığı düşük otomatik yap ,mail gelmedi önemli değil ise kapat ,bununla ilgili Google ı kurcala gereksiz ayarları kaptmalısın

    e yapcak bişey yok mu buna??
    Arkadaşların söylediklerini yaptım durum değişmedi şarjdan çıkarıyorum hiç kullanmadığım halde wifi, veri bağl., BT, yaklaştır gönder, glance hepsi kapalı yarım saate şarj %85e düşüyo hem de tele hiç dokunmadan sonra aynı şekilde kullanmadan durunca uyuduğum zamanlar mesela %1veya2 düşüyo 6-7 saatte. Sizde de böyle mi bu şarj durumu şarj dolunca hemen çıkarmak mı gerekiyor yoksa biraz beklemeli mi??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnkhrmn -- 27 Aralık 2013; 19:41:14 >




  • İnternetden aldım cihazı, içinde birşeyler serbest şekilde sağa sola çarpıyor kutuyu sallayınca. Bu durum normal mi? Ona göre açmadan direk iade etmeyi düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    mavi 925 kutusundan bahsediyosun di mi şarj aleti kulaklık falandır onlar benimkinden de geliyodu hayırlı olsun nerden kaça aldınız ?
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    Normal korkma. Şarj cihazı kablosu ve kulaklık o.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    Kulaklık şarj ve usb kablosudur hocam korkulacak bişey yok hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dgnkhrmn kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef ki ben de de var bu sorun arka kapak çok ince ve dandik. Arka kapak tam olarak oturmuyor kasaya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dgnkhrmn

    mavi 925 kutusundan bahsediyosun di mi şarj aleti kulaklık falandır onlar benimkinden de geliyodu hayırlı olsun nerden kaça aldınız ?

    Kliksa dan aldım. 950 liraya geldi. Avantajix iadesi de var ama arkadaşın kartıyla aldığımız için iadeyi ona bıraktım.

    Şarj aletini torbaya koyar gibi kutuya atmak nedir arkadaş?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nesTeer kullanıcısına yanıt
    neyse kılıf alcam o zaman unuturum öyle bişey olduğunu sinirimi bozmaz
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    siparişler o kadar çok ki yetiştirmek için hepsini hemen bi kutuya tıkıp vermişler satışa
  • Arkadaslar menuye garip birseyler oldu düzeltemiyorum.ornegın a ile başlayan programları programların basına a kutucuğu koyup öyle listeliyor.dıyer programlar içinde bas harfi ne ise kutucuğa koyup öyle listeliyor be kotu bir görünüm,oluyor.nasil düzelte bılırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurduğun programların sayısı arttıkça onları ayırmak için a b- c ... v- y- z harfler geliyor başlarına. Normal bir durum. O indekslemenin kaldırılması mümkün değil.
  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    Aynı tıklama sesi benim telde de oluyordu. Ekranda bir sorunla karşılaştım. Tamire gitti ekran değişti ve o tıklama sesi de ortadan kalktı. Tamir yapan iyi kapatmış yada araya tampon koymuş :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biuu kullanıcısına yanıt
    sağol hocam.birkaç program kurduktan sonra olmuştu
  • arkadaşlar benim çektiğm resimler flulu çıkıyor. özellikle gece resimleri.internette gezen resimlere bakınca sanki kamerada sorun varmış gibi.bilemiyorum n8,n86 deneyimlerimden sonra kamerası soru işaretleri bıraktı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi röyksopp -- 29 Aralık 2013; 17:43:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spee-D

    Göze güzel derken?? Bulanık yada karıncalı mı çıkıyor fotoların? Ve bir kaç foto yükleyebilirsen bizde bakalım.

    ilk iki fotoğraf sıfır ışıkta nokia camera ile flaşla çektim 3. fotoğraf gece ışıklı ortamda hepsini odamda çektim sanki fotoğraflar biraz soluk gibi. Ayrıca nokia camera fotoyu iki dosya olarak kaydediyor bluetooht la bilgisayara atarken küçük boyutlu olanı gönderiyor ilk başlarda hiç böyle olmuyordu tek dosya olarak kaydediyordu. bu fotoğrafları yüklemek için telefonu bilgisayara bağlamak zorunda kaldım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sTa1NLess

    senin aldığın ürün kvk veya genpa garantilidir, ancak internetten alınan ürünler distribitör garantili, eğer garanti senin için çok önemli değilse evet aradaki farkta önemli , ama windows serisi telefonlar için herkesin yazılım bilgisi yeterli değil eğer ki yazılımsal bir hata olursa yetkili firmanın ne yapacağınıda kimse kestiremediğinden daha çok canınız sıkılır.

    Slm.
    Dün gece hepsiburada'dan siparişimi verdim.
    Mesajınızı okuyunca ürün sayfasına baktım. Nokia türkiye garantilidir yazıyor.

    Benim anlamadığım nokta şu: indirim yapılacaksa giriş modeline yapılır. Ben fiyatının düştüğünü görünce 32lik olduğunu farketmedim bile. Ödemeyi yaparken gördüm. Neden 16lığa kampanya yapmak varken 32lik? Neden sadece siyah?




  • 32GB L 925 Vodafone UK için sadece siyah renkte üretilmiştir.

    Anlaşıla o ki, Vodafone UK dışında da bu cihazları satmaya karar vermiş. 16GB'ların stoklara giriş maliyeti 32GB'lardan fazla olduğundan şu anda 16GB'ların satış fiyatı daha yüksek.
    Vodafone bu cihazları operatör olarak oldukça uygun maliyete aldığından satış fiyatı da düşük. Türkiye'de İngiltere vb. ülkelerdeki gibi tarifeli cihaz satışı olmadığından, operatörler bu tür cihazları ithalatçı firmalarıyla (Dora, Brightstar gibi) ithal ettirip kendi bayilerinde normal müşteriye ve kendi abonelerine normal müşteri fiyatından biraz düşük olarak taksitli satış yapmakta ve yine bu ithalatçı firmaları aracılığıyla piyasaya da sürmektedir.

    Yılbaşından sonra dövizdeki ciddi artış ve yasal değişiklikten dolayı ne 920 ne de 925'i 1000tl altına alabilmek zor olacak gibi. 92x serisi almayı düşünenlerin yıl sonuna kadar karar verip almasında fayda var.




  • Bu 32GB'lık sadece internet üzerinden mi bu fiyata satılıyor arkadaşlar? Vodafone'a gitsek (müşterisi olmaksızın) 32GB'lık tel'in fiyatı nedir, soran var mı? Büyük marketlere henüz 32GB'lık gelmemiş.
  • uçanninja kullanıcısına yanıt
    Vodafone 32 gb fiyatı indirimli ve en son pazarlıklı halde 12 taksit, 1.450 tl .
  • Mobilden fazla anlayamadım ama sanki fotolar normal gibi. İlki dışında.. Eve geçince tekrar bir bakarım.
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.