Şimdi Ara

Nokia Lumia 735 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.951
Cevap
27
Favori
102.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Hepsi burada da çok ucuz şuan akşam babamla konuşayım bakalım ne diyor. Teşekkür ederim yardımın için :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben sim kartımı kendim jiletle budadım orasından burasından, hiç bir şekilde ne ses ne internet sorunu yaşadım. Şans derseniz bilemem ama alakası olduğunu düşünmüyorum skype ses kontrol şeysi vardı demo arama yapın oradan bir deneyin. Sonra servis veya sim kart düşünün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Slm
  • 3,5 aylık andrtroid arasından sonra WPye döndüm. Çok beğendim telefonu. Ekran harika. 520, 625, 1320, 820, 925 kullandım en çok 820 beğenmiştim. Onun kadar sağlam durmuyor ama dahaa zarif. GGden 600TLye aldım. Axessle 550TLye alınabiliyor. Bu fiyata kesinlikle çok iyi.

Orijinalden alıntı: alibaba

Hocam ben de micro simi keserek nano yaptım. Aynen sizdeki gibi gömüldü içeri, çıkacak gibi de görünmüyor. Baktım çalışıyor, dokunmadım bir daha.
    Eğer çıkarmak gerekirse üstteki 3 deliğin ortadakinen toplu iğne ile bastırıp dışa doğru çektirilebilir. Uğraşmayın bence değişimle falan.

Slm

Benimkinde sıkıntı yok. Bastırınca geri atıyor
    Ben L925 kullanıyorum. Bazı sıkıntılarım var batarya ve hafıza sorunu. Çünkü batarya'da 2000mah 925 için günü çıkaramıyor ya da bi anda %3-%5'le düşüyor şarjı. Birde 16 gb'lık olduğu için ve hafıza kartı takılmadığı için hafızası bana yetersiz geliyor. Sonra ben değiştirmek için 735 veya 640 arasında kaldım.

L735'in bataryası normal kullanımda sosyal uygulamalar+ie+mesajlaşma uyg.+ arasıra oyun (çok değil) gibi nasıl gidiyor?
    L735'in kutusunda kablosuz şarj kiti mi çıkıyor ? (eğer resmi var bakayım bi :) )

Şimdiden teşekkürler
  • Kablosuz şarj kiti çıkmıyor, sadece kablosuz şarj için hazır cihaz. Kapağında kablosuz şarj ve nfc için bişeyler var. Bataryadan genel olarak memnun olmayan görmedim, daha ayrıntılı batarya bilgisi için konu içinde geçmiş mesajlara bakabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_106586196/tm.htm

Umarım devamı gelmez.

Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasdemir01

Donanım olarak s410 64 bit desteğinden başka s400 den ne farkı varki ?donanımda tek fark bence 2gb ram olması gmdnin.

generalın s410 olması adreno 306 yeni nesili ortaya çıkarır..yongası buna uygun ö yüzden yeni ama mesela lumia 820 de adreno 220 var kesinlikle 306 ve 305 ten daha iyi eski olmasına rağmen...aslında dediğin gibi çok fark yok ama ortaya yeni olması tasarruf ve optimizasyon sağlar....

gel gör ki 1650 mah değerli LUMİA 820 BİLE GENERALM MOBİLE DAN DAHA DÜZGÜN ÇALIŞIR..!

bi bakıma dediğinde doğrusun yani...

Orijinalden alıntı: VeF

Beyler şimdilik sorum var size;
    Ben L925 kullanıyorum. Bazı sıkıntılarım var batarya ve hafıza sorunu. Çünkü batarya'da 2000mah 925 için günü çıkaramıyor ya da bi anda %3-%5'le düşüyor şarjı. Birde 16 gb'lık olduğu için ve hafıza kartı takılmadığı için hafızası bana yetersiz geliyor. Sonra ben değiştirmek için 735 veya 640 arasında kaldım.

L735'in bataryası normal kullanımda sosyal uygulamalar+ie+mesajlaşma uyg.+ arasıra oyun (çok değil) gibi nasıl gidiyor?
    L735'in kutusunda kablosuz şarj kiti mi çıkıyor ? (eğer resmi var bakayım bi :) )

Şimdiden teşekkürler

batarya konusunda 735 daha önde ve ısınma problemi yok...925 güncelleme olsun çok şansızlık yaşadı...ben bir günü çok çok rahat çıkarabiliyorum..ama 925ten sonra 735 alırsan arka kamerası seni üzer..

diğer herşeyiyle 735 daha iyi...

ama yerinde olsam 640 ya da 640 xl beklerim...

sonuçta unutma markanın zamanının 925 amiral gemisi....

• quote:

Orijinalden alıntı: alibaba

Hocam ben de micro simi keserek nano yaptım. Aynen sizdeki gibi gömüldü içeri, çıkacak gibi de görünmüyor. Baktım çalışıyor, dokunmadım bir daha.
    Eğer çıkarmak gerekirse üstteki 3 deliğin ortadakinen toplu iğne ile bastırıp dışa doğru çektirilebilir. Uğraşmayın bence değişimle falan.

Slm

aynen ben de bu şekilde kendim keserek yaptım bi sıkıntı da yok çıkarmayada hiç çalışmadım

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

quote:

Orijinalden alıntı: VeF

Beyler şimdilik sorum var size;

Şimdiden teşekkürler

batarya konusunda 735 daha önde ve ısınma problemi yok...925 güncelleme olsun çok şansızlık yaşadı...ben bir günü çok çok rahat çıkarabiliyorum..ama 925ten sonra 735 alırsan arka kamerası seni üzer..

diğer herşeyiyle 735 daha iyi...

ama yerinde olsam 640 ya da 640 xl beklerim...

sonuçta unutma markanın zamanının 925 amiral gemisi....

Aynen aynen ben 640xl bile düşünüyorum. Elimdeki teli Anneme, bende 735 veya 640 mı alayım belli değil :) (Hepsiburada 600tl bence kaçırmamak lazım)
    Arka kamera konusunda haklısınız, zaten ayar yaparak iyi sonuca ulaşabiliriz bence. L925 efsane teldir. Ancak hafıza artırılabilir olsaydı...

• Arkadaşlar telefon bugün elime geçti. Bi sorum olacaktı

Mesaj gönderme yapan sanal tuşla smiley tuşunun yerini değiştirebilir miyim değiştirebilirsem nereden

Bir de ekran parlaklığı bazen bi artıp bi azalıyor. Bunun nedeni nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryuzaki Hideki

Arkadaşlar telefon bugün elime geçti. Bi sorum olacaktı

Mesaj gönderme yapan sanal tuşla smiley tuşunun yerini değiştirebilir miyim değiştirebilirsem nereden

Bir de ekran parlaklığı bazen bi artıp bi azalıyor. Bunun nedeni nedir?

Değiştirilemiyor. Ayarlar>Parlaklık kısmı otomatik ise değiştirin.

• Arkadaslar ilk akilli telefonum olacak. Onceligim kamera, batarya ve stabilite. Oyun falan pek oynamam. Whatsapp onemli benim icin. Onun disinda normal zamanlarda sosyal medya ve pdf tarzi takilirim. Aldi mi bi teli uzun sure kullanirim ne yazik ki sik tel degistiremiyorum maddi acidan,ogrenciyiz sonucta :-) Yeni cikan casper via v6 yi dusunuyordum ama bu tel daha mantikli. Hepsiburadan 600 tl ye almayi dusunuyorum satici guvenilir mi? Netten alisverise pek guvenemiyorum. Kutudan neler cikiyor geldiginde kontrol amacli bandrol yirtilmis oluyor mu yoksa yapisik mi. Cok soru sordum kusura bakmayin ama aldi mi pisman olmak istemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: iog

Arkadaslar ilk akilli telefonum olacak. Onceligim kamera, batarya ve stabilite. Oyun falan pek oynamam. Whatsapp onemli benim icin. Onun disinda normal zamanlarda sosyal medya ve pdf tarzi takilirim. Aldi mi bi teli uzun sure kullanirim ne yazik ki sik tel degistiremiyorum maddi acidan,ogrenciyiz sonucta :-) Yeni cikan casper via v6 yi dusunuyordum ama bu tel daha mantikli. Hepsiburadan 600 tl ye almayi dusunuyorum satici guvenilir mi? Netten alisverise pek guvenemiyorum. Kutudan neler cikiyor geldiginde kontrol amacli bandrol yirtilmis oluyor mu yoksa yapisik mi. Cok soru sordum kusura bakmayin ama aldi mi pisman olmak istemiyorum.

Güvenilir. 14 gün içinde iade hakkınız var. Kutu şeffaf kaplamalı oluyor. Kutuda sadece pil ve telefon çıkıyor. Telefon poşete sarılı geliyor ekranda jelatin yok.

• Telefonu hepsiburada indirimi ile almış ve aranıza katılmıştım 3-4 günlük izlenimim telefona verilen her kuruşu hakettiği yönünde. Batarya performansı benim için çok önemliydi ve bu konuda gerçekten başarılı buldum. 3Gyi hiç kapatmadım gün içerisinde 30 dk mixradio 1 saat telefon görüşmesi ve uzun sure internetten haber okudum face o bu derken şarj gece 1de yüzde 5e düştü bu değer benim için gayet yeterli. Arka kamera ve ön kamera yeterli geldi beklentilerimi tamamen karşıladı. 3-4 günlük kullanımda ise şu problemle karşılaştım Facebook uygulamasını kullanırken atıyor ya ram ile alakalı ya da uygulama ile alakalı çok nadir de yapsa bunu benim için hoş olmadı programı sildim bir de ekranın renklerini lg g2 ile karşılaştırdım telefon beyazı sarımsı gösteriyor ekran clear teknolojisi vs deniyor ama beyazın sarımsı olması hoş değil. Artı ve eksiler şimdilik bu şekilde. Alacak olan arkadaşlara kesinlikle öneririm bu fiyata alınabilecek en iyi ve tek telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quaresma_o3

Telefonu hepsiburada indirimi ile almış ve aranıza katılmıştım 3-4 günlük izlenimim telefona verilen her kuruşu hakettiği yönünde. Batarya performansı benim için çok önemliydi ve bu konuda gerçekten başarılı buldum. 3Gyi hiç kapatmadım gün içerisinde 30 dk mixradio 1 saat telefon görüşmesi ve uzun sure internetten haber okudum face o bu derken şarj gece 1de yüzde 5e düştü bu değer benim için gayet yeterli. Arka kamera ve ön kamera yeterli geldi beklentilerimi tamamen karşıladı. 3-4 günlük kullanımda ise şu problemle karşılaştım Facebook uygulamasını kullanırken atıyor ya ram ile alakalı ya da uygulama ile alakalı çok nadir de yapsa bunu benim için hoş olmadı programı sildim bir de ekranın renklerini lg g2 ile karşılaştırdım telefon beyazı sarımsı gösteriyor ekran clear teknolojisi vs deniyor ama beyazın sarımsı olması hoş değil. Artı ve eksiler şimdilik bu şekilde. Alacak olan arkadaşlara kesinlikle öneririm bu fiyata alınabilecek en iyi ve tek telefon.

Ayarlar>Ekran>Renk profili ayarlarınızı değiştirmeyi deneyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.