Şimdi Ara

Nokia Lumia 620 'Snapdragon S4 işlemcili fiyat/performans telefonu' video inceleme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
9.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teknomarketlerde 699 a düşmesi yakındır turkcell teknosa hep piyasadan yüksekt oluyor
  • zamanında galaxy ace'e 590 tl verdiğimi hatırlayınca içim acıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

teknomarketlerde 699 a düşmesi yakındır turkcell teknosa hep piyasadan yüksekt oluyor

lumia920 gibi 2ay önce tekno marketlere düşmez bence
  • Bu Nokia'nin satis ve pazarlama politikasini da anlamak mumkun degil. Nihayetinde talep goren adam gibi bir seri cikarttin. Her yerde ayni anda satisa sun, isteyen istedigi yerden alsin. Ne yapmaya calistiklarini anlamak mumkun degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şeytan diyor Xpria U'dan vazgeç Lumia 620 al...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 3 Şubat 2013; 22:21:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

Şu telefon bu özellikleri,tasarımı ve fiyatı ile ANDROD işletim sistemi ile çıksaydı kesinlikle piyasayı alt üst ederdi...
    Ama yine tutar bu telefon.

Şeytan diyor Xpria U'dan vazgeç Lumia 620 al...

bence şeytan değilde içinde ki sağ duyun söylüyor onu. güncelleme almayacak bir telefona para vermeye bence hiç gerek yok
    Sattığım ürünlerde her şeyi dürüstçe yazmaya çalışıyorum kimseyi kandırmak gibi bir amacım yok bugüne kadar da başardığımı düşünüyorum. Referanslarım ortadadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stradale

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Bu telefonda pil gostergesinin yaninda % gosterilebiliyor mu?

Hayır dostum ana ekranda yüzde olarak pil seviyesi gözükmüyor sadece pilin kendisi var ama bitmeye yakın zaten uyarı geliyor bu gelmese de kıllanıp ayarlardan yüzdesine bakıyorsun

uygulama diye bir şey var :) bu soruya hayır demek yanlış bence

Orijinalden alıntı: stabwound

quote:

Orijinalden alıntı: Stradale

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Bu telefonda pil gostergesinin yaninda % gosterilebiliyor mu?

Hayır dostum ana ekranda yüzde olarak pil seviyesi gözükmüyor sadece pilin kendisi var ama bitmeye yakın zaten uyarı geliyor bu gelmese de kıllanıp ayarlardan yüzdesine bakıyorsun

uygulama diye bir şey var :) bu soruya hayır demek yanlış bence

ben de aldığım gün yazmıştım, uygulamayı ben de yükledim şu an çok faydası oluyor

• telefon çok güzelde uygulama yok windows android gibi

Nokia Lumia 620 'Snapdragon S4 işlemcili fiyat/performans telefonu' video inceleme

Orijinalden alıntı: Pascal.Nouma

örnek çetiğim bi foto

Nokia Lumia 620 'Snapdragon S4 işlemcili fiyat/performans telefonu' video inceleme

gayet iyi bence

• Bildirim ledleri ve uyarıları doğru düzgün çalışıyor mu ? özellikle sosyal medya için
  • arkadaşlar ende almakta kararlıyım http://www.karsilastir.com/U41495/Nokia-Lumia-620-Cep-Telefonu buradan bakarak bir çok sitenin kaç para sattığını gördüm fiyat karşılaştırmasında oldukça başarılı ışler yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myleon -- 20 Şubat 2013; 13:13:25 >

Lumia 920: Adreno 225

Lumia 620: Adreno 305

920 modelinden tek üstün yanı Adreno 305 gpusunu kullanmasıdır.(Normalde kartında düşük olması gerekiyor fakat görüldüğü gibi 620 modeli 920 modelinden gpu konusunda üstünlük bile sağlamış.

Annem çok beğeniyor bu telefonu, Lumia reklamlarında kırmızı renkli görünümü pek sevmiş, kendisine almak istiyorum.
    Baktığım kadarı ile 620'de kırmızı renk yok sadece siyah, beyaz, sarı ve yeşil gördüm alışveriş sitelerinde.

Kırmızı renkli kapağı ayrıca alabiliyor muyuz?

Oyun çalıştırmıyor diyenlere kapak olsun :)

Hangi hard gamer telefonda bu tarz oyunlar oynamaya bayılıyor olmazsa yapamıyor o da ayrı bir konu, duyan da adamlar telefonu hayattaki sıkıntılarını gidermek için alıyorlar sanacak, adamın kendi derdiyle de telefona çıkışıyor vah, vah.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.