Şimdi Ara

Nokia Lumia 620 'Snapdragon S4 işlemcili fiyat/performans telefonu' video inceleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
9.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefonun rakip telefonların fiyatını hak etmesi için onun sunduğu her şeyi sunması gerekir.Daha oyunu bile olmayan alet nasıl bu fiyatı alabilir

Orijinalden alıntı: ademoz05

arkadaşlar vidyo oynatma desteği hakkında bilgisi olan var mı?

"3GPP formats (H.263), ASF, H.264/AVC, M4V, MPEG-4, VC-1, WMV 9"

yazıyor sadece. divx (avi) vidyoları oynatmıyor mu acaba?

huhhu

• WP8'in kendi problemlerini telefonlara atfetmeyelim bence. Uygulama kıtlığı var diye adamlar telefon mu çıkarmasın ya da uygulama sayısı artana kadar 400 liraya elden mi çıkarsınlar telefonları? Donanım olarak baktığımızda fiyatını hak ediyor, önemli olan o. Hele Türkiye'de vergilerle fiyatının kaç katına çıkan telefonlara kıyasla çok iyi bir fiyat. 1GB RAM varsın olmasın çok oyun oynamak isteyen zaten 820 ya da 920 alır. Tek eksiği pil zaten o da olsa fiyat daha da yukarlara çıkardı.

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

bu telefonun rakip telefonların fiyatını hak etmesi için onun sunduğu her şeyi sunması gerekir.Daha oyunu bile olmayan alet nasıl bu fiyatı alabilir

500liraya alınan android telefonda vice city oynamayımı düşünüyordun? ayrıca bu telefonda 500liraya alıp oynadıgın oyunlarda var merak etmehttp://www.windowsphone.com/tr-tr/store şu linkten bi oyunlara felan bak sana zahmet

Orijinalden alıntı: parsons

quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

bu telefonun rakip telefonların fiyatını hak etmesi için onun sunduğu her şeyi sunması gerekir.Daha oyunu bile olmayan alet nasıl bu fiyatı alabilir

500liraya alınan android telefonda vice city oynamayımı düşünüyordun? ayrıca bu telefonda 500liraya alıp oynadıgın oyunlarda var merak etmehttp://www.windowsphone.com/tr-tr/store şu linkten bi oyunlara felan bak sana zahmet

angry birds ü bile ücretsiz oynayamıyorsun hala ne anlatıyorsun hem sen canını sıkma ben windows phone ile ilgili her şeyi araştırdım vice city den bahseden de yok kendin yazıp kendin konuşuyorsun

• quote:

demişsin ve cihazın 549-599tl olmasını istemişsiniz. bu fiyata aldıgın hangi telefonda hangi oyunları oynuyorsun merak ediyorum? doğru bu telefon 749tl ye alınmaz neden aynı fiyata android telefon alırsın kasıla kasıla gezer, kasıla kasıla oyun oynar, kasıla kasıla internete girersin sonra bak ben bedava oyunları oynuyorum diye kendini avutursun. Böylesi daha güzel dimi?

Orijinalden alıntı: parsons

quote:

demişsin ve cihazın 549-599tl olmasını istemişsiniz. bu fiyata aldıgın hangi telefonda hangi oyunları oynuyorsun merak ediyorum? doğru bu telefon 749tl ye alınmaz neden aynı fiyata android telefon alırsın kasıla kasıla gezer, kasıla kasıla oyun oynar, kasıla kasıla internete girersin sonra bak ben bedava oyunları oynuyorum diye kendini avutursun. Böylesi daha güzel dimi?

Sakin ol memleketi kurtarmıyorsun

• tasım dan kaybediyor çok kalın yazılım eksik....

• bu kadar parayı hak edecek bir cihaz değil bence
  • daha bi hafta öncesine kadar 1000den aşağıya olmaz diyenler simdi bu fiyata pahali diyorlar..haklısınız bu fiyata zaten 2gb ramli 1.5 ghz çok çekirdekli android var, iphone 4s zaten 900 lira sizde haklısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Chevrolet Yeni Aveo Sedan 1.3 Lt Dizel Saten Gri 2012,5 Model
  • çok sevgili forum üyeleri, bu telefonu herhangi bir android telefonla karıştırdınız heralde ki 512 ram neye yetecek diyorsunuz. Yine de S4 pro mimarili bir telefon bu. Ben bugün gidip aldım gerçi daha pek uygulama yüklü değil ancak aynı anda açık 6 tane uygulama sırasında bile ana menüde ilk açıluştaki kadar seri ve hızlı. İşyerindeki arkadaşlarım bu kadar hızlı olmasına inanamadı ve ciddi ciddi 3 kişinin aklında telefon yer etti. Yarın sabah tekrar almaya gideceğiz bir arkadaşıma. Uygulama sıkıntısı var ancak market tahminimce 1 yıl içerisinde makul seviyeye gelecektir. Herkes cep telefonunda oyun oynamadığına göre ram ya da grafik işlemcisi düşük diye görmezden gelinemez bu telefon. Son olarak kamerası da düşük tutulmuş muhtemelen fiyatı düşürmek için bundan da etkilenmiş telefon, her ne kadar carl zeiss olsa da kapalı ortam çekimlerinde pek tatmin etmiyor. N95 gibi bir seviyede çekimleri, ancak video çekimi olağanüstü

• SAR EU: 0.84 W/kg (head)
  • bu tür cihazları incelerken neden diğer ekosistemlerle çok karşılaştırıyorsunuz anlamadım. tamam market uygulama falan olabilir de donanımsal konular bence çok da karşılaştırılmamalı. mesela bunda çift çekirdekli bir işlemci var ama çok iyi çalışıyor denilmiş, tamam doğru ama hızlı çalışmasının sebebi işletim sisteminin entegre edilmesi. ip4s de de çift çekirdekli işlemci ve 512 mb ram var yani donanım tarafı platform içi karşılaştırılmalı. güncelleme konusuna gelirsek android de olduğu gibi firmalar arası geliştirmeler olmadığı için nasıl apple hala 3gs ye bile güncelleme desteği suna biliryorsa bence microsoft da bu cihazlara destek verebilir sonuçta işletim sisteminin büyük bir kısmını microsoft geliştiriyor sadece ek programları üreticiler ekliyor belki amiral gemilerindeki özellikler olmaya bilir ama genede güncellenir diye düşünüyorum.

• Kardesime almayi dusunuyorum bu cihazi ama kararsizim. Kardesim oyun oynayan birisi degil Corby kullaniyor tek isi face kamera mp3. Ancak bu fiyata baska android bi cihaz da bakabilirim belkide Ace 2 de olabilir. Siz ne dersiniz arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Stradale

çok sevgili forum üyeleri, bu telefonu herhangi bir android telefonla karıştırdınız heralde ki 512 ram neye yetecek diyorsunuz. Yine de S4 pro mimarili bir telefon bu. Ben bugün gidip aldım gerçi daha pek uygulama yüklü değil ancak aynı anda açık 6 tane uygulama sırasında bile ana menüde ilk açıluştaki kadar seri ve hızlı. İşyerindeki arkadaşlarım bu kadar hızlı olmasına inanamadı ve ciddi ciddi 3 kişinin aklında telefon yer etti. Yarın sabah tekrar almaya gideceğiz bir arkadaşıma. Uygulama sıkıntısı var ancak market tahminimce 1 yıl içerisinde makul seviyeye gelecektir. Herkes cep telefonunda oyun oynamadığına göre ram ya da grafik işlemcisi düşük diye görmezden gelinemez bu telefon. Son olarak kamerası da düşük tutulmuş muhtemelen fiyatı düşürmek için bundan da etkilenmiş telefon, her ne kadar carl zeiss olsa da kapalı ortam çekimlerinde pek tatmin etmiyor. N95 gibi bir seviyede çekimleri, ancak video çekimi olağanüstü

Nerden aldın ? Şubelere baktım bulamadım. İnternetten de sipariş etmek istemiyorum bozuk çıkarsa aylarca iadesiyle uğraşamam.

• quote:

çok sevgili forum üyeleri, bu telefonu herhangi bir android telefonla karıştırdınız heralde ki 512 ram neye yetecek diyorsunuz. Yine de S4 pro mimarili bir telefon bu. Ben bugün gidip aldım gerçi daha pek uygulama yüklü değil ancak aynı anda açık 6 tane uygulama sırasında bile ana menüde ilk açıluştaki kadar seri ve hızlı. İşyerindeki arkadaşlarım bu kadar hızlı olmasına inanamadı ve ciddi ciddi 3 kişinin aklında telefon yer etti. Yarın sabah tekrar almaya gideceğiz bir arkadaşıma. Uygulama sıkıntısı var ancak market tahminimce 1 yıl içerisinde makul seviyeye gelecektir. Herkes cep telefonunda oyun oynamadığına göre ram ya da grafik işlemcisi düşük diye görmezden gelinemez bu telefon. Son olarak kamerası da düşük tutulmuş muhtemelen fiyatı düşürmek için bundan da etkilenmiş telefon, her ne kadar carl zeiss olsa da kapalı ortam çekimlerinde pek tatmin etmiyor. N95 gibi bir seviyede çekimleri, ancak video çekimi olağanüstü

Yeni telefonunuz hayırlı olsun. Yazdıklarınıza tamaman katılıyorum. Donanımı, işletim sisteminden bağımsız düşünmek anlamsız. Android işletim sistemli bir telefonmuş gibi 620'deki 512 mb ram'i yetersizdir diye körü körüne eleştirmek çok anlamlı değil. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla üzerindeki ram bu telefonu çalıştırmak için fazlasıyla yeterli görünüyor ancak bazı arkadaşların da hakkı var. WP8'in uygulama marketi geliştiğinde özellikle bazı oyunları çalıştırmak için yeterli olmayacağı da kuvvetle muhtemel. Ancak oyun oynamak isteyen arkadaşların da şu an için Android'e devam etmeleri veya 820/920 almaları menfaatlerine olacaktır. Ek olarak şunu sormak istiyorum. Kamerasında auto focus var mı? 603, 700 ve 701'de olduğu gibi sabit odaklı kamera kullanmaya devam etmiyordur umarım Nokia.

• Samsung SIII mini 999-TL'den piyasaya girmişti, şimdi 800-TL'ye alıcı buluyor diyorsunuz. 1-2 ay sonra bunun da fiyatı 600-TL'ye kadar düşecektir. İşte o zaman alınabilir.

abim fotograf çekimi nedir s3 minide arkadaşlar memnun kalmıştı ?? çok kötümü

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.