Şimdi Ara

Nokia Lumia 620 'Snapdragon S4 işlemcili fiyat/performans telefonu' video inceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
9.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu paraya gayet alınabilecek telefon. Üzerine biraz daha koyup 8S almak daha mantıklı gibi...

• Yani işte bende ondan bahsediyorum lumia 620 de kötü bir telefondan degil 750liraya alınabilecek daha iyi bir telefon olamaz, incelemede kıyasladıkları telefonlardan birisi one s, one s mağazalarda 1200-1300tl'den satılan bir telefon arada 500tl fiyat farkı var:)

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Apple gibi tapılacak bir şirket varken, kimse Finlandiya'nin o basit hiç bir zaman başarılı olmamış Nokia'yı almaz. Zaten istatistikler ortada. Apple hala akıllı cihaz pazararının yüzde 97'sine hakim. Bundan dolayı özellikle o çalan çırpan Samsung ve bu basit Firma Nokia asla konuşmasın!

Nokia Lumia 620 'Snapdragon S4 işlemcili fiyat/performans telefonu' video inceleme

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

quote:

Orijinalden alıntı: omerfaruk18_34

quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

quote:

Orijinalden alıntı: omerfaruk18_34

kardeşim çok kalın bu telefon ya :S

nesi kalın? kapak değişiyor batarya değişiyor... ışık efekti olsa tam olacakmış...

+
    iphone akıllı telefon değil internet telefonu...

saçmalama ayfon bir numara

atma putperest Apple'a tapın diye yorum yazacak kadar embesil olan misafire uyup saçmalama... Apple hiçtir...
    sen kurtlu elmaya tapınmaya devam et...

abi çok kasıntısınız ya ben parayla mı gönderiyorlar sizi savunun diye anlamayorum .. ben sadece bu telefon kalın dedim iphone telefonlar hakkında bişey demedim ki zaten yenilikçi bi firma olarak görmüyorum .. Kimseye tapınmıyorum sadece Sony markasını tasarımları yönünden sevdiğim bi marka .. Ayrıca Android sevenlerdenim .. İphone a saygım olsa ayfon yazmadım ..

• ben bu insanları anlamıyorum neden bu kadar çamur atmak karalamak ... birileri zorla silah dayayıp bu telefonu alacaksın mı diyor hayır ?? yok böyle ram mi olurmuş yok uygulama yokmuş yok oyun açmazmış

bütün nokia konularında aynı saçma aynı boş laflar...almazsınız olur biter ama yok kendi almadığı gibi alan adama da hakaret ediyor ...

ben kendim aptallık yaptım 15 gün önce gittim nokia 700 aldım ... bu telefonu çok istiyordum çok bekliyordum ama o zaman çıkışıyla ilgili hiç bir bilgi yoktu nokia yı bile aradım belli değil henüz gelişme yok dediler telefon ihtiyacım da vardı gittim 700 aldım ...

şimdi 15 gün geçti telefon çıktı üstelik kendi kendime bu telefon için 850--900 lira civarlarında olsa bile alırım demiştim birde 750 liradan çıktı ... şu an nasıl pişmanım anlatamam şu 620 konularına girmek bile istemiyorum ciddi ciddi zoruma gidiyor şu telefonu alamamak ....

telefonda oyunla hiç ama hiç işim olmaz telefon aldığım zaman içindeki oyunları bile siliyorum telefonda en son snake space impact falan oynamıştım .. oyun için evimde zaten bilgisayarım var

uygulama desen zerre umrumda değil face twitter maçkolik shazam vs vs gerekli temel uygulamalar var fazlasına hiç ama hiç ihtiyacım yok ... kısacası tam istediğim telefondu ama kısmet olmadı aptallığımdan acele davranmamdan dolayı ...

• Ne kadar işsiz güçsüz fakir fukara varsa toplanmış yine. Lan size mi kaldı apple'ı yüceltmek ? Fakir olduğunuzu bu kadar belli etmeyin, biz alamıyorsak kimse almasın diye resmen yırtınıyorsunuz. Yok wp8 oymuş buymuş lan anten donanım haberdesin, yazılımcısı var donanımcısı var kime neyi anlatıyon sen ? Yazılım eksikse biz kodlarız. Microsoftun windows 8 desteği var, gir kodla. Oyun yok diyenlerde merak etmeyin oyun firmaları windows 8i es geçmez. Para kazanmak için yeni bi yol açılmışken geri tepmek olur mu

üye temizliği yapın, sunucular da rahatlasın biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIKROP DOGAN -- 29 Ocak 2013; 15:20:12 >

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri Apple gibi tapılacak bir şirket varken, kimse Finlandiyanin o basit hiç bir zaman başarılı olmamış Nokiayı almaz. Zaten istatistikler ortada. Apple hala akıllı cihaz pazararının yüzde 97sine hakim. Bundan dolayı özellikle o çalan çırpan Samsung ve bu basit Firma Nokia asla konuşmasın!
    Ne demek istiyorsunuz Nokia yokken Apple mı vardı ya da Nokiadan önce Apple mı hakimdi piyasaya?

Ben küçükken bile Apple vardı, nokia yeni yeni telefon satmaya başladı. Zaten dedelerimizin elinde bile Apple var dikkat edersen. Şüphesiz ki o (Apple); yaratılan şirketlerin en yücesidir. Cenabahak her daim onu yüceltecek ve saygınlığını yükseltecektir.

Ne içtiysen istiyorum

hiç bu kadar gülmedim ya gözümden yaş geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

lise ayponcular doluşmuş

üye temizliği yapın, sunucular da rahatlasın biraz

hayattanda uzaklaştırmakta fayda var mahkemeye karar çıkartıp Hayat adında kimseye yaklaşmasınlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: parsons

Türkçe dil desteklemediği için türkiyede satılmıyor?

daha sırası gelmemiştir... onuda satacaklar... ( LUMIA 900 )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 620 çok tutar bence. bu kadar ucuz ve bu kadar performanslı başka bir telefon yok çünkü şuan piyasada. millet ucuz wp dener etrafındakilere deneyimlerini paylaşır ve millet daha üst modelini almaya başlar. böyle böyle yaygınlaşır umarım. wp nin hala biraz eksiği var ama zamanla toparlayacağına inanıyorum ben.

o değil de misafirlerin yorumlarına koptum ben :D sıkıldığım zaman bu konuya gelip yorumları okuyacağım. apple a tapmak nedir ya Alla sen bayılıyorum bu tarz yorumlara :D millet kafayı yemiş :D

• bu fiyata bu telefonu alacağıma 100-150 tl daha katıp adam gibi android telefon alırım.Açıkçası bu telefonu almak istiyordum ve fiyatını görünce hayallerim yıkıldı.Bu telefon piyasaya 549 tl den girse yada 599 tl den girse çok büyük iş yapardı.Ama bu fiyatlandırmayla şansı yok bence.

• 599tl ye androidde ya da başka bir platformda bukadar başarılı bir cihaz varmı? fiyatına satılan ürünlerin bile en iyisiyken 500-600tl den bahsedıyorsunuz.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.