Şimdi Ara

Nokia Lumia 1020 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (368. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.600
Cevap
38
Favori
227.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam 550-600 tl arası üstelik garantisi olan birkaç ilan buldum çeşitli yerlerde. açıkçası daha uygunada satanlar var ama aksesuarsız garantisiz vs. 550 tl gibi bir rakama bulursam alacağım değilse fazlası şu an parayı sokağa atmak gibi bişey olacak gibi görünüyor. Kaç tane kullanıcıya mesaj attım 700 son 650 son diyen cevap olarak aklımdaki rakama uzak yazdım sadece ve hemen hepsi geri dönüş yaptılar düşündüğünüz rakamı söyleyin anlaşırız bir şekilde gibisinden. Satmak isteyen çok bellikide kamera harici tutar dalı olmayan telefona istenilen paralar çok fazla kanımca.
  • Telefonu alacak kişinin ne yapacağını bilmesi gerekiyor eğer sosyal medya ile çok fazla haşır neşir isen sana gitmez bu sistem, Yok benim için kamerası en iyisi olsun, whatsapp ve facebook olsun dersen alıp kullanırsın rahatlıkla.
  • Windows mağazada sorun var herhalde, hiç bir uygulama indirilemiyor ve güncellenemiyor, beklemede kalıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasgesci -- 14 Aralık 2016; 0:34:15 >
  • Windows mağaza normale dönmüş, şu an çalışıyor.
  • hasgesci H kullanıcısına yanıt
    Benim durumumda aynı, güncellemeler var yapılması gereken ama güncellemiyor beklemede kalıyor, whatsapp falan güncellemiyor öyle beklemede bekliyor, tekrar denesemde aynı..

    Bu konuda bilgisi oan varmı? resetmi atalım telefona ne yapalım?
  • Whatsapp güncellemesin ile görüntülü konuşma gelmiş.
    Akıllı Veri uygulaması çalışmıyor. Tekrar çalıştırabilmek için fabrika ayarlarına geri döndüm, silinen programları ve uygulamaları tekrar yükledim ama, Akıllı Veri geri gelmedi.
    Fabrika ayarlarına geri döndükten sonra, son bir haftalık Operatör ve Whatsapp mesajlarım silinmiş ve geri gelmedi. Fabrika ayarlarına döndüğüme pişman oldum.
  • Lumia 1020 telefonu kamerası için almıştım ama bugün için pişmanım. Microsoft'tan telefon alınmazmış, onu öğrendik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasgesci

    Lumia 1020 telefonu kamerası için almıştım ama bugün için pişmanım. Microsoft'tan telefon alınmazmış, onu öğrendik.

    Açıkcası ben pek pişmanlık duymadım iki senedir almadan önce biliyordum bunların olacağını az çok belliydi yani, Kamerası uğruna kullandık pek hevesim kalmadı artık yakında android bir cihaza geçiş yapacağım sanırım ben en azından kar filan yağsada son kez bir iki fotoğraf çeksek diye düşünüyorum oda yağmıyor
  • Hiç müdahale etmedim, bir iki programda güncellenemedi ilgilenmeniz gerekiyor gibisinden mesajlar çıktı. İki gün sonra baktım güncellemiş.
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    Banada olmuştu benzer bir hata bir ay kadar önce oluyor arada yapacak birşey yok.

    Bu arada bende P9 sipariş ettim Lumia 1020 aldığımda demiştim bu sistemli ilk ve son telefonum olacak diye buraya kadarmış bu telefonla
  • Eşime almayı düşünüyorum whatapp face vs kullanmayı planlıyoruz iyi fotoğraf çekmesi önemli.
    Alınır mı sizce?

    Beni en çok düşündüren şarj ne kadar gidiyor normal kullanımda.?
  • DHinferno D kullanıcısına yanıt
    Normal kullanımda günü çıkarı ama yoğun kullanımda zor.
  • iyi forumlar konuyu Okuyamadim bir iki sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim

    Arka kamera isigi kapanmiyor NE ettiysem kapatamadim Boyle bir sorunla karsilasan oldumu. Birds Bu Tele uygun Bluetooth kulaklik tavsiyesi edebilirmisiniz
  • DHinferno D kullanıcısına yanıt
    şu saatten sonra alınacak telefon değil. bence başka seçeneklere bakın.
  • Üç yıl 808 kullandım. Doğru düzgün uygulama yoktu. İnternet işimi Opera'dan hallediyordum artık o da güncellenmiyordu hatta WhatsApp dışında güncellenen bir şey yoktu. 1020 çıktığında 808'in başına gelen şeylerin 1020'nin de başına geleceğini biliyordum. Gerçi gelmese bile yine Symbian'ı bitirdikleri için nefretimden dolayı yine almazdım. Android'e bakıyorum Nexus dışında bekletmeden uzun vadeli sorunsuz güncelleme alan bir cihaz da yoktu. Ama o da ülkemize gelmedi. O yüzden en mantıklısı iPhone almaktı. Her gün başka bir uygulama güncelleniyor. Sistem desen stabil zaten hız ve kararlılığı sunabiliyor. Ben şahsen Nokia'nın çıkaracağı Android'i merak ediyorum. Eğer güzel bir cihaz olur ve de ülkemize gelirse Android'e geçmemin vakti gelmiş demektir. Olmadı zaten iPhone ile yola devam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    İos kalite olarak başka tabiki onu ayrı tutmak gerek, Benimde ön yargım vardı android sistemine karşı ama yaklaşık 1 haftadır P9 kullanmaktayım ön yargımı kırdı diyebilirim gerçekten çok iyi bir cihaz, Az çok takip ettiğim için bu konulara biliyorum ne nedir ne değildir o yüzden samsung,LG gibi markalara hiç bakmadım bile, L1020'nin bu hale geleceğini az çok biliyordum lakin bu kadarda beklemiyordum bu kadar başıboş bir sistem olamaz güncelleme denen birşey yok bir kere bile optimizasyon, kamera vb şeylere güncelleme gelmedi gerçi söz verdikleri halde W10 verilmedi daha ne olsun,
  • p9'u kaça aldınız? @tayfn1907

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • P9 unu iyi günlerde kullan, 1020 den benden başka hala memnun olan yok galiba, navigasyon tırtlayana kadar devam, güncellemeyi keserlerse bende mecburen bırakıcam.
  • 1850tl fiyata aldım hocam

    Teşekkürler hocam değişiklik olsun dedim bende işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de yeni bir telefon alacam, p9 da seçeneklerim arasında, nasıl memnun musunuz? 1020'yi de hatıra olarak saklayacağım, kesinlikle satmayı düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.