Şimdi Ara

Nokia Lumia 1020 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (354. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.600
Cevap
38
Favori
227.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aynen hocam her konuda ayni durum bugun banada 830 geldi kargoyu geri yolladim hafta basi tuketici haklarina gidicem parami alip baska platform dusunuyorum ama bitarafimda yine
    windows diyor
  • alperd82 A kullanıcısına yanıt
    Here Drive kapandı mı? Bende çalışıyor, daha dün harita güncelledim. Ücretli olabilir diyorlardı ama bildiğim kadarıyla henüz bir şey yok.
  • Burak** kullanıcısına yanıt
    Açıkcası en kral telefonu olsun para vermem bu saatten sonra 1300TL G4 var hepsiburada'da bu aralar borca gireceğim için tutuyorum kendimi yoksa direk alabilirdim
  • Yani içimde hiç Windows 10 gelecek gibi bir his yoktu yalan olmasın, çünkü belliydi en baştan sürekli ertelemeler bir isteksizlik falan. Biraz para biriktirip 6s plus'a geçeyim diyordum; ama iyice kıl oldum, önümüzdeki ay falan 6s'e geçmeyi düşünüyorum her halükarda değiştirecektim Windows 10 gelse bile ama daha erken oldu. Bu saatten sonra Microsoft bir sistem oturtamaz, elindeki tek imkan herkesin kullanabileceği bir sistem yaratarak insanları çekmekti o şansı kaybetti.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 1020 telefona insider yükleyen arkadaşlar, görüşme yaparken ses kaydı yapan program gelecek diyorlardı, geldi mi?
    Android telefonlarda, AndroRec Free Call Recorder ismindeki program otomatik olarak görüşmeleri kaydediyor.
    AndroRec Free Call Recorder programı, Lumia 1020 telefonlarda nasıl çalıştırabiliriz?
  • Senin telin yerine 830 mu yolladılar
    Normal de ust model yolluyorlardı, neden öyle oldu ki
    Bende şu bataryayı değiştirtmek için yollamak istiyorum ama çok bekler diye korkuyorum.
    Dora garanti nasıl bilen biri var mı acaba

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    Haziran 2016'ya kadar diye yazı geldi telde uygulamayı açınca.
    Windows Haritalar kullanılacak yazıyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ömeraydemir kullanıcısına yanıt
    malesef 830 gonderdiler ve benim gibi cihaz degisimi bekleyen herkeze 830 gonderdiler microsoft ne yapmak istiyo anlamiyorum
    1020 bile destek verme sozunu tutamadi adamlar

    ben 830 kabul etmedim dun geldi kargodan geri gonderin dedim adama mahkemeye falan basvurucam bakalim parami alirim insallah
  • alperd82 A kullanıcısına yanıt
    O yazıyı az önce Here Maps'i bilgisayardan açınca gördüm. Windows 10 da Haziran'dan sonra Here Maps yok, 8 de devam edecek ancak harita güncellemesi alamayacakmış.
  • Burak** kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışsın herkes yapmaz bunu rezillik gerçekten
  • Arkadaşlar, şu andan itibaren elimizdeki cihazlar eski symbian işletim sistemli telefonlara dönüşmüş durumda. Bu saatten sonra bize bu haksızlığı yapan, bizi ortada bırakan microsoftun telefonlarını almayın ve bu platformu terk edin, verilecek en güzel cevap budur.
  • Çoğunluk bu şekilde davranacak bence.
  • 808i çekmeceden çıkarayım bari bence daha iyi kamerası zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam android bazında kamerası iyi, ses kalitesi iyi, ahize sesi kaliteli hangi telefon sizce makbul, aşırı pahalı olmayan ve fiyat maksimum 1200 falan olsa.
  • Ben daha önce 830 kullanıyordum onu kardeşim istedi şu anda telefonsuzum. Lumialar bana cazip geliyor çünkü, nvigasyon, akıcı sistem, ofis word vs. Bunlar için bırakamıyorum. Androidde bunların karşılığı var mı? ve bir de kamera
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyozgurluk

    Hocam android bazında kamerası iyi, ses kalitesi iyi, ahize sesi kaliteli hangi telefon sizce makbul, aşırı pahalı olmayan ve fiyat maksimum 1200 falan olsa.

    O fiyat aralığında G4 tartışması en iyi model şuan az birşey daha yüksek ama fiyatı.
  • Navigasyon, ofis, kamera benim hep aklımda, bunlar bırakılır mı sizce
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Kamera olarak amatör şekilde ilgilenmiyorsan yeterli gelecektir, Diğer konularda birşey diyemem daha önce android kullanmadım hiç alabileceğin cihazların anakonuların'da kullanıcılarına danışabilirsin en kolay ve doğru yol bu olur.
  • Bırakmanıza gerek yok, çok daha iyileri android işletim sisteminde fazlasıyla var. Navigasyon uygulaması istemediğiniz kadar mevcut, here maps dahil. Office olarak wps office kullanıyorum hiçbir eksiği yok, mükemmel bir uygulama. Kamera konusunda LG G4 imkan varsa G5 veya sony xperia z serisi tatmin edecektir. Android işletim sistemine sahip bir cihaz üzerinde mutlaka marketi dolaşın uygulamaları kurun ve deneyin fazlasıyla memnun kalacağınızdan eminim, hatta bağımlılık bile yapabilir, en azından bende yaptı. Markette yok yok diyebilirim. Veya tarayıcı üzerinden de marketi dolaşabilirsiniz. Bunları sırf wm 10 verilmedi diye söylemiyorum, ben zaten aylardır ikinci bir işletim sistemi olarak android kullanıyorum. Bankacılık, fotoğraf video düzenleme programları ve daha bir çok eksikliğini hissettiğim uygulamaların en iyilerini android markette buldum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyozgurluk

    Hocam android bazında kamerası iyi, ses kalitesi iyi, ahize sesi kaliteli hangi telefon sizce makbul, aşırı pahalı olmayan ve fiyat maksimum 1200 falan olsa.

    z5 compact ikinc el 1200e
    930 vardı tam w10 çıkacağı gün sattım
    z5 compact alayım diye düşünüyordum
    kendime en yakın gördüğüm telefon
    ama yine 1020ye döndüm 5. 1020 telefonum...! =)
    1020 w10da kamerayı mahvettiler zaten
    dahada fazla bozmazsalar bana 1020 bu şekliyle bile yetiyor 950ler 950liralara düşene kadar...! =)
  • 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.