Arkadaşlar ben bodrumda oturduğumdan radyo çekmiyor.Bende Nokia internet radyoyu buldum telefonda zaten yüklüymüş.(telefonum 5800). Her neyse radyo çalıştı ama çoğu radyo yok.İstasyona git diye bişey buldum.Oraya radyonun web sitesini yazıyorum ama hata veriyo çalışmıyor.Virtual radyo diye bişey buldum.Buda açılıyo ondan sonra bişey yüklemeye çalışıyo ve hata veriyor.Kısacası internet radyo dinlememi sağlıcak bir program öneriniz var mı ya da vradioyu ya da nokia internet radioyu sorunuz kullanan var mı ? Şimdiden teşekkürler...
hocam sen telefonun güncelleme bölümündeki internet radyoyu indir o çalışıyor ama o da bazı istasyonlarda hata veriyor.
arkadaşım bende de 5800 var internet radyo programını bende kullanıyorum programı biraz kurcala orada dillere yada bölgelere göre diye bi seçenek olması lazım oradan türkiye yada türkçeyi bul bende yaklaşık 400 ün üzerinde radyo buluyor elbette hepsi bazen çalışmıyor ama yüzde 95 i çalışıyor üstelik aklına gelebilecek bütün radyolarda mevcut.... üstelik dinlemek istediğin radyonun pls dosyasını telefonun içine at yada telefonun internetinden indirebilirsen indir açtığında direk internet radyo ile açıyor zaten dinlemeye başlıyorsun....
öncelikle iliginiz içi teşekkürler.Castraelectro en güncel sürümü kullanıyorum eminim 2.4 filandi sanırım.bayj kartal haklısın 400 tane rahat var ama ben yabancı müzik diniliyorum. virgin radio - var ama hata veriyo power fm - power urban power xl olmasına rağmen power fm yok. fenomen - yok number one fm - yok
Bende anlamadım neden olmadığını ama şu pls olayı neymiş bi bakıyım halletmeye çalışıyım.Eğer işe yararsa bildiririm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme