Şimdi Ara

Nokia için mikrofonlu kulaklık - merak konusu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merak ediyorumda neden bu nokia denen şahane marka kulaklıkta başarılı değil. Pek çok markanın uyumlu kulaklığı varken neden nokia da pek yok. Varda biz mi bilmiyoruz. Alan kullanan varsa yazsın. Uyumluluk listesi yapalım. Ben şahsen iphone kulaklığının tasarımını, mikrofonun durduğu yeri, boyun arkası olmamasını beyeniyorum. Nokia neden böyle bir kulaklık tipi sunmuyor anlamıyorum.



  • Benim bildiğim Nokia tüm telefon üreticileri arasında en uyumlu aksesuar üreten şirket.Niyemi dersen babamın 3 yıl önce aldığı 6610İ ile gelen kulaklığı N70-N73 ile kullanabiliyorsun.
  • Dostum ben diyer üreticileri diyorum. Mesela sennheiser gibi. Mesela iphone kulaklığı deneyen varmı çalıştımı gibi. Kendi içinde uyumlu evet ama kaliteli değil malesef
  • Tüm telefonlarda çalışabilecek mikrofonlu bir kulaklık üretmek çok kolay, ancak o kulaklık üzerinden çağrı cevaplama fonksiyonu devreye girdiğinde her üretici kendi yolunu izliyor bu nedenle sadece Nokia değil diğer bir çok üreticinin bu tip fonksiyon sunan aksesuarları uyumsuz. Eğer mikrofonlu olması şart değilse, şu an kullandığım telefona takılan kulaklık üretmeyen bir kulaklık firması tanımıyorum, uyumluluktan anladığımız bu olsa gerek..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.