Şimdi Ara

Nokia'dan Samsung'a ilginç gönderme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
3.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: antonidas

    kablosuz şarj çok saçma bir teknoloji. Kablolu uzaktan kumandadan bile daha kullanışsız.
    Telefonu kablolu şarj etmekle, bir aleti kabloya takıp üzerine telefon koymanın arasında ne fark var?
    Telefon üreticileri adam gibi batarya yapmayı öğrensiz. Cep telefonlarının ilk çıktığı günlere döndük, şarjı bir gün giden telefon mu olur?

    Kablosuz şarj olayına bakış noktanız da haklısınız ama bir diğer nokta önemli. Kablosuz şarj üniteleri hava alanlarına,Starbucks , Mc Donalds gibi popüler mekanlara geldiğinde siz yemeğinizi yerken masanın üstündeki kablosuz şarj ünitesinin üstüne telefonunuzu koyup şarj edebileceksiniz bu bakımdan faydalı olabilir. Yoksa kendi evimde kablo ile uğraşmışım yada uğraşmamışım çok bir farkı yok orada haklısınız




  • HALA KABLOSUZ ŞARJ DİYORLAR!!!

  • nokia samsung'u çekemiyo bukadar basit. Samsung tahtını elinden aldı. geçende apple'ın avukatlığını yapıyodu

  • Aple Endişeli
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72836196&p=1

    HTC geriden gekmenin acı tablosu
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72831045&p=1

    LG ise New York'a S4'ün lansmsn afişleri nin üzerine koca koca LG panoları asmasi

    Ayrıca S4'ün tanıtımı bittiği an twitter dan sony'nin paylaştığı Z fotoları.

    Ve son olarak yılların deneyimi'ne sahip olup düne kadar cihazlarına 264MB RAM koyan ve 5MP kamera takıntısını ayıp olmasın diye aşan sonrada kabak çiçeği gibi açan Nokia da endişe kervanına eklendi.

    Eeeee tutuştu tabii.
    Ne demişler meyve veren ağaç taşların.
    Saygılar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Samsung her konuda eleştiriliyor eleştirilmesine ama piyasayı domine ediyor bir taraftan. Donanım konusunda gayet iyi, sırtını da Google'a yasladı... Mutlu bir S2 kullanıcısı olarak şu an yeni bir telefon alacak olsam ne Samsung ne de Nokia; Xperia Z tercih ederdim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tahayasin1

    Aple Endişelihttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72836196&p=1 HTC geriden gekmenin acı tablosuhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72831045&p=1 LG ise New Yorka S4ün lansmsn afişleri nin üzerine koca koca LG panoları asmasi Ayrıca S4ün tanıtımı bittiği an twitter dan sonynin paylaştığı Z fotoları. Ve son olarak yılların deneyimine sahip olup düne kadar cihazlarına 264MB RAM koyan ve 5MP kamera takıntısını ayıp olmasın diye aşan sonrada kabak çiçeği gibi açan Nokia da endişe kervanına eklendi. Eeeee tutuştu tabii. Ne demişler meyve veren ağaç taşların. Saygılar...


    Gayet yerinde. +1





  • Bu donanimhaber ekibinin samsung ve goggle ile nasıl bir iş birligi varsa adamlar samsung u android platformunu yere yere göhe sıgdıramıyorlar baslarında da mesut cevik ozellıkle adamlar ucuz malzeme ve kotu dizayn bes para etmez kamera sıfır yazılım destegı olan samsung a ve yakında 8 cekırdek 4 GB ram e ıhtıyac duyucak olan ve stabıllık den,guvenlık den, o karamsar işletim sisteminden olusan Android e tapıyorlar anlamak elde degıl.. anladık hersey duygusal ama bari bukadar belli edip gözümüze gözümğze sokmayın..bugun samsung s4 ön incelemesini ızlıyorum samsung un artık yazılıma destek verdıgını vb anlatıyor..hıc bırı 5 para atmez gereksız yazılımlar ama adam ole anlatıyorkı işi bilmiyen gidip alası gelir malzeme kaltesı artmıs vb vb ..yapmayın abı adamlar nasıl olsa 50 100 mılyon satıyoruz dıye dayıyorlar işlemciyi ram i koyuyorlar 1500 2000 TL etiketi.. teknolojı ozurlu ınsanımızda sankı yenı bır laptap yada pc alıyormus gibi aa bunun 2 GB ram ı var 4 cekırdeklı ıslemcısı var deyıp bayılıyor paraları..bugun ben nokia 920 kullanıyor ve inanılmaz memlunum ozellıkle WP8 den harıka stabıl calısıyor ve nokia 920 ıle cok ıyı bır ıs cıkarmıs ıllakı eksıklerı var ama bir gün android kullanıcak olsam ya sony yada htc alırım..





  • ee su geldi teyemmüm bozuldu :)

  • Herhangi bir markanın fanı değilim, ve diyebilirim ki samsung'un yıl içinde bu model ile elde edeceği satışlar rakiplerini malesef kıskandırıyor.
    Lg'den nokia'ya herkes yeni çıkan cihazı kötülemeye başladı. Bükemediğin ele pis demek yerine neden siz bu beğenmediğiniz cihaz kadar satamıyorsunuz bir oturup düşünseniz ?
  • akıllı telefon satış rakamlarına baksın nokia.
    akılsız telefonlarda birinci olabilirler normaldir.
    çok sağlam denilen nokia 3330 telefonum 2 kez sıfırıyla değişti 3.cü telefonum 3 kere servise gitti ve 4.cüyü alınca satıp kurtuldum. en son uygun diye aldığım 5800 bastırmatik telefondu iphone 4s ile anladım nokianın ne kadar dandik olduğunu.

  • Samsung un son zamanlardaki smart phone sektöründe yakaladığı başarıyı çekemeyen rakiplerinin çamur atması olarak görüyorum ben bu tarz şeyleri.

  • alüminyum kasalı + 41MP kameralı WP8 çıkınca burada nokia'ya laf atanlara çok güleceğim. Aylar önce nokia'ya saldıranlar Lumia serisindeki stabiliteyi görünce kurudu kaldı. Ki şunu da unutmayın, Nokia akıllı telefon pazarında iyi olmayabilir ama dünyanın çok büyük bir kısmı sizin yüzüne bakmadığınız 300 lira altı telefonları kullanıyor ve bu pazarda Nokia çok büyük oranlarla pazarı domine ediyor. Dünyayı Amerika+Avrupa zannedenler var ona yanıyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Biggqmerx

    Bu donanimhaber ekibinin samsung ve goggle ile nasıl bir iş birligi varsa adamlar samsung u android platformunu yere yere göhe sıgdıramıyorlar baslarında da mesut cevik ozellıkle adamlar ucuz malzeme ve kotu dizayn bes para etmez kamera sıfır yazılım destegı olan samsung a ve yakında 8 cekırdek 4 GB ram e ıhtıyac duyucak olan ve stabıllık den,guvenlık den, o karamsar işletim sisteminden olusan Android e tapıyorlar anlamak elde degıl.. anladık hersey duygusal ama bari bukadar belli edip gözümüze gözümğze sokmayın..bugun samsung s4 ön incelemesini ızlıyorum samsung un artık yazılıma destek verdıgını vb anlatıyor..hıc bırı 5 para atmez gereksız yazılımlar ama adam ole anlatıyorkı işi bilmiyen gidip alası gelir malzeme kaltesı artmıs vb vb ..yapmayın abı adamlar nasıl olsa 50 100 mılyon satıyoruz dıye dayıyorlar işlemciyi ram i koyuyorlar 1500 2000 TL etiketi.. teknolojı ozurlu ınsanımızda sankı yenı bır laptap yada pc alıyormus gibi aa bunun 2 GB ram ı var 4 cekırdeklı ıslemcısı var deyıp bayılıyor paraları..bugun ben nokia 920 kullanıyor ve inanılmaz memlunum ozellıkle WP8 den harıka stabıl calısıyor ve nokia 920 ıle cok ıyı bır ıs cıkarmıs ıllakı eksıklerı var ama bir gün android kullanıcak olsam ya sony yada htc alırım..


    Bunun Fanboyluk Yada Yere Göğe Sığdıramamak Gibi Kavramlarla Alakası Yok Kimse Samsung' U Veya Başka Bir Firmayı Övmek Niyetinde Değil Ayrıca Adam Editör Yani Bu Şu Demek Oluyor Bir İşi Yapmak İçin Sevmelisin Ki;Heyacanını Kaybetmeden Her Yenilikte Her Şeyi İlk Kez Yaşabilesin Benim Gözlemlediğim Sunum Diğer Firmalar İçin Yapılanlardan Farklı Değildi.

    Tamam Android Sisteme Fazla Yükleniyor Olabilir, Ram İhtiyacı Belki Daha Çok Diğer İşletim Sistemlerine Göre Ama Her İnsan Bir Beyne Sahip ve Hoşlandığı Kriterleri Belirleyebiliyor Başkasının Aklına İhtiyaç Duymadan... Ayrıca I Phone 4S, Samsung Galaxy S2, S3, Htc One X ve Lumia 920 Kullanmış Biri Olarak Söyleyebilirim Ki Senin O Beş Para Etmez Dediğin Android ve Yazılım Desteğini Google' Nin Nexus Modelleri Dışında En İyi ve Genel Kapsamlı Olarak Dağıtan Firma Samsung İOS ve WP Sisteme Fazla Yüklenmiyor Stabil Eyvallah Ama Gerisi Elindeki Cihaz En Fazla Bir Sene Daha Güncelleme Alır Sonrası Malum Hala Aynı Standart Ta Kalmaya Devam Edeceksin. Ayrıca Biraz Araştırma İç Güdüsüne Sahip Bir Kişi Olsaydın 4.0' Dan Sonraki Android Sistemlerin Nasıl Çalıştığını Bilirdin Ama Yok Ayrıca Samsung Dışında İyi Bir Performans Veren Cihaz Yok Piyasa Da Diyosun Ki Samsung Hep Aynı Biraz Mantıklı Ol! Apple Neden Aynı Çünkü Seri Çok Satıyor. One X' İmde Bir Dünya Problem Vardı, I Phone Desen Ayrı Bir Dert Stabilliğini Yemişim Ben Her Jailbreak Yapmak İstediğimde Güncellenmiş Sürüme Gelmesini Mi Bekleyeceğim? Wp Nokia 920 Kamerası Dışın Da Cihaz Da Hiç Bir Şey Yok Ama Harbiden Yok Microsoft Kural Getirmiş Snap Dragon Çift Çekirdek Olacak Diye Madem O Kadar Stabil Yazılım Yapsın Tek Çekirdek Bizde Görelim Fanboy Falan Değilim Ama Mantığın Yanlış Arkadaşım Kimse, Kimseye Zorla Mal Satmıyor Hani Herkesin Bildiği Bir Laf Vardır Renkler ve Zevkler Tartışılmaz Androidi Neden Kullanmaz Bir Kişi Biliyormusun Sistem Kastığı İçin Değil Kaz Kafası Sisteme Basmadığı İçin Beceremez.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Biggqmerx

    Bu donanimhaber ekibinin samsung ve goggle ile nasıl bir iş birligi varsa adamlar samsung u android platformunu yere yere göhe sıgdıramıyorlar baslarında da mesut cevik ozellıkle adamlar ucuz malzeme ve kotu dizayn bes para etmez kamera sıfır yazılım destegı olan samsung a ve yakında 8 cekırdek 4 GB ram e ıhtıyac duyucak olan ve stabıllık den,guvenlık den, o karamsar işletim sisteminden olusan Android e tapıyorlar anlamak elde degıl.. anladık hersey duygusal ama bari bukadar belli edip gözümüze gözümğze sokmayın..bugun samsung s4 ön incelemesini ızlıyorum samsung un artık yazılıma destek verdıgını vb anlatıyor..hıc bırı 5 para atmez gereksız yazılımlar ama adam ole anlatıyorkı işi bilmiyen gidip alası gelir malzeme kaltesı artmıs vb vb ..yapmayın abı adamlar nasıl olsa 50 100 mılyon satıyoruz dıye dayıyorlar işlemciyi ram i koyuyorlar 1500 2000 TL etiketi.. teknolojı ozurlu ınsanımızda sankı yenı bır laptap yada pc alıyormus gibi aa bunun 2 GB ram ı var 4 cekırdeklı ıslemcısı var deyıp bayılıyor paraları..bugun ben nokia 920 kullanıyor ve inanılmaz memlunum ozellıkle WP8 den harıka stabıl calısıyor ve nokia 920 ıle cok ıyı bır ıs cıkarmıs ıllakı eksıklerı var ama bir gün android kullanıcak olsam ya sony yada htc alırım..


    Hepsini anlarım da Samsung'un nasıl yazılım desteği beş para etmez? Samsung yazılımları, S Voice, Smart Stay, Smart Scroll, Smart Pause, Smart Rotation, Pop Up Play, Floating Touch, Dual Camera, Multi Window bu kadar çok yazılım başka hangi üreticide var? Tamam bazıları kusursuz çalışmayabilir, bazıları işinizi görmeyebilir ama bu tür yazılımlar asıl bu cihazları anlamlı kılan şeylerdir. Bu yazılımlar gerçekten insanlara kolaylık sağlayabiliyor. Üstelik Samsung bunlar arasından S4 ile duyurduklarını S3'e de çıkaracak. Apple gibi 4S'teki Siri'yi 4'e çıkarmamazlık etmiyor yani.

    Stabilite diyorsunuz da Android görselliğini sunan ve daha az donanımla stabil olan bir sistem var mı? iOS ve WP8'in görsel olarak ve işlev olarak ne kadar basit olduğunu biliyoruz.

    Güvenlik diyorsunuz ama Android kadar özgür bir işletim sistemi var mı? iOS'a direkt MP3 bile atamıyorsunuz. WP8'de geliştiriciler Microsoft'a sağlam para bayılmadan yazılım bile çıkaramıyor.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: tahayasin1

    Aple Endişeli
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72836196&p=1

    HTC geriden gekmenin acı tablosu
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72831045&p=1

    LG ise New York'a S4'ün lansmsn afişleri nin üzerine koca koca LG panoları asmasi

    Ayrıca S4'ün tanıtımı bittiği an twitter dan sony'nin paylaştığı Z fotoları.

    Ve son olarak yılların deneyimi'ne sahip olup düne kadar cihazlarına 264MB RAM koyan ve 5MP kamera takıntısını ayıp olmasın diye aşan sonrada kabak çiçeği gibi açan Nokia da endişe kervanına eklendi.

    Eeeee tutuştu tabii.
    Ne demişler meyve veren ağaç taşların.
    Saygılar...



    Arkadasimiza sonuna kadar katiliyorum sen 256 mb lik ram e sahip internet deneyimi olmayan nokua c7 ye bugun 850 tl istersen eski kafayla gitmeye devam edersen kusura bakma nokia millete kazik atamassin artik cunku pazar eski pazar degil cok acemice hamleler yapiyosun surekli magdursun milletle ugrascana su bitip tukenmek bilmeyen yazilim sorununa care bul samsung galaxy s 2 ile pazara bundan 2 yil once cift cekirdek islemcili cihazini sokmus sen nokia lumia na cift cekirdek islemciyi yeni getiriyosun bumu senin pazar politikan kim ne yapsin senin tutmayan reabet gormeyen teknolojini bitiksin sen benden sana tavsiye eski kafayla gitme bak 2 sene sonra ismin unutulursa sasirmam..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_SeDo -- 17 Mart 2013; 3:49:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kopya konusunu bilemem ama şu wp8 in uygulama marketi gelişsin başta samsung olmak üzere hiç birisine para vermem . lumia serisi ve wp8 çok hoşuma gidiyor ama uygulama marketi bu hızla gelişecekse s4 tercihim olur.

  • Tüketicinin hayatını kolaylaştırmak için bir dünya yazılım geliştiren Samsung değil de, tüketiciye koyun muamelesi yapan ve bir dolu keyfi kısıtlama getiren wp8'li nokia mı tüketici odaklıymış???

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tahayasin1

    Aple Endişeli
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72836196&p=1

    HTC geriden gekmenin acı tablosu
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72831045&p=1

    LG ise New York'a S4'ün lansmsn afişleri nin üzerine koca koca LG panoları asmasi

    Ayrıca S4'ün tanıtımı bittiği an twitter dan sony'nin paylaştığı Z fotoları.

    Ve son olarak yılların deneyimi'ne sahip olup düne kadar cihazlarına 264MB RAM koyan ve 5MP kamera takıntısını ayıp olmasın diye aşan sonrada kabak çiçeği gibi açan Nokia da endişe kervanına eklendi.

    Eeeee tutuştu tabii.
    Ne demişler meyve veren ağaç taşların.
    Saygılar...



    bu konuda sana katılmıyorum neden dersen artık

    telefonlarına 256 mb ram 5 mp kamera koyan Nokia yok

    geriden geliyor diye eleştirilen sony eskisi gibi değil ve xperia z gibi iddialı bir telefonla geldiler

    LG eskisi gibi yazılım ve güncelleme özürlü değil

    HTC eskiden yaptığı hatalardan ders çıkardı ve bana göre çok iyi bir cep çıkardı

    apple zaten başarılı
    neyse sen düşün şimdi sence tutusması gereken kim bence galaxy s4 lansmanını mayıs dan 14 marta çeken Samsung artık eskisi gibi karşısında apple ve HTC yok sadece

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tufancan82

    ee su geldi teyemmüm bozuldu :)

    Hiç gülceğim yoktu sabah sabah,tek cümle ile özetlemişsiniz
  • Tüketici taleplerini (android) görmezden gelen "senin kafan basmaz ben senin için olanı senden daha iyi bilirim" düsturuyla hareket eden bir firmanın geçmişi ne kadar parlak olursa olsun saygıyı hak edecek bir tarafı yoktur! Bir gün bunu samsung yaparsa lafım aynen onun içinde geçerli olur!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.