Şimdi Ara

Nokia cep telefonu Android 8.1 ve Google Asistan ile görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Steemit adlı blockchain merkezli bir sosyal medya sitesinde yayınlanan videoda Nokia’nın bir cep telefonu görüntülendi. Android sürüm 8.1, yani Oreo çalıştıran telefon, dokunmatik bir ekrana sahip değil fakat bildiğimiz geri kalan tüm özelliklere sahip.


    Videoda Google Haritalar’ı, muhtemelen uygulamanın Go sürümünü, açan telefon, bildirim paneline göre 4G LTE ağ bağlantısına da sahip.


    İlk olarak Temmuz ayında sızdırılan Android işletim sistemli cep telefonuyla aynı görünen bu cihaz, kaynaktaki yazarın aktardığına göre 15 Ekim’de daha fazla detayla ortaya çıkacak. Bildiğiniz üzere son yılların muhtemelen en çok sızdırılan telefonu Google Pixel 4 de bu tarihte tanıtılacak. Yazıya göre aynı etkinlikte Google’ın cep telefonlarına yönelik bir çalışması da ortaya çıkarılabilir.


    Akıllı telefon fiyatlarının görece çok yüksek olduğu ve teknolojik ürünlere erişemeyen bölgelerde kullanılan bu tür telefonlar, Android ya da iOS gibi gelişmiş işletim sistemlerindeki fonksiyonları bu bölgelerde ve düşük hayat standartlarında yaşayanların hayatlarını geliştirmek için sunuyor. Yakın zamanda popülerleşen cep telefonu işletim sistemi KaiOS de benzer bir mottoyla yola çıkarak Google hizmetlerini (Google’ın da desteğiyle) akılsız telefonlarda kullanıcılara sunmaya başlamıştı.
     








  • Türkiye için kesinlikle çöp sayılabilecek bir telefon olur. Çünkü ülkemizdeki anormal ve fahiş derecede yüksek vergilerden dolayı şu an ülkemizde herhangi bir feature Phone almak, giriş seviyesi olan bir Android telefon almaktan daha pahalı.

  • Keşke gelse de ülkemizin yeni gözdesi olsa.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Farklı bir şey çıkarıyorsun bari 9.0 ile çıkarsaydın ya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vimeo virali

  • Kaios olmasın? Hani onda da Google Asistan var, Haritalar var, sosyal medya uygulamaları ve YouTube var da... Yani DH editörlerinin şu anda dünyadaki en büyük 3. mobil işletim sistemini bilmiyor olmasındansa, onun yerine umarım ben yanılıyorumdur.

  • grupima kullanıcısına yanıt
    Evet hocam %100 KAİOS sürüm numarasıda v2 veya daha üzeri

    Böyle saçma haberleri yayınlamaları gelecek adına Türk teknoloji basınının iyice gerileyeceğini gösteriyor.

  • Cihaz kaios haber YALAN. IFA da tanıtılan modellere bakarsanız KaiOs u görürsünüz. En son sürümü Mayıs ayında çıkan v2.6.1

  • 2.el Nokia 6230 100 tl, 6300 150 tl den satılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • andires42 A kullanıcısına yanıt
    işte bunun sebebi yüksek vergiler. ben de 6300'ı çöpe atmıştım en son, boşuna atmışım.
  • Bit pazarına bakmadım fiyatlar için brnim yaşadığım şehirde büyük bir pazar yok.Nokia Türkiye yada Hmd global in sadece bizim ülkeye özel saha arastırması yapacak deneyimli pazarlamacı ve satış temsilcileri çalıştırması gerek vergiler böyle olduktan sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.