Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akg58

Otofokus gelecek
    http://shiftdelete.net/symbian-4ten-yeni-bilgiler-17493.html
    quote:

Orijinalden alıntı: hie

Gelecek olan güncellemede neler var merak ettim doğrusu

AF donanımsal bir özelliktir. Yazılımla kazandırılamaz.

• Şakaydı, linkte symbian 4 ile ilgili bilgiler var ama 4 den önce bir güncelleme yapılacak. Güncellemede ev ekranı 4 adet olacak, browser da düzeltmeler yapılacakmış birde ne kadar doğru bilimiyorum ama işlemci hızı artacakmış.
    quote:

quote:

Otofokus gelecek
    quote:

Nerede yazıyor, ben baktım ama göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akg58 -- 30 Aralık 2010; 18:48:24 >

• Şaka şaka
    quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Otofokus gelecek
    quote:

kameranın donanımında AF yok ,nereye geliyor haydarpaşa tren istasyona mı . ayrıca nerede yazıyor ???

• Verdiğin bu değerli bilgiler için çok teşekkür ederim.
    quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Otofokus gelecek
    quote:

AF donanımsal bir özelliktir. Yazılımla kazandırılamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: morqos

Hepsiburada 'da satışa çıkmış. Fiyatı pek bi ucuz
    http://www.hepsiburada.com/Liste/nokia-c6-01-sinirsiz-ovi-maps-/ProductDetails.aspx?productId=telcepnokc601&categoryId=371946

Bu ne arkadaş yahu! n8 999 lirayken Allah'ın takozu n97'i 1.400 liraya satmak
    Ve c6-01 680 liraya satılırken 750 lira fiyat biçmiş. c6-00 ise 800 lira
    Nasıl bi' satış stratejisidir anlamadım.

• C6-01 sahip olduğu özelliklerle daha ucuza satıldığı halde C6 alanın aklına şaşarım. Tabi QWERTY klavye şart olmadıkça.
  • arkadaşlar cihaz 680 liraya nerden alınabiliyor? turkcell tim de mi?
    bu arada daha fazla resim yüklerseniz takip edenler ve edecekler sevinir
    cihazın kendisi,menu resimleri gibi,teşekkürler
  • Hızlıal da bonusa %6 indirim taksit ertelemeli 690 a aldım, bimeksde de 690-710 civarı karta göre değişiyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: lamii

arkadaşlar cihaz 680 liraya nerden alınabiliyor? turkcell tim de mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lamii

arkadaşlar cihaz 680 liraya nerden alınabiliyor? turkcell tim de mi?

Nokia shop 'lardan alabilirsin, ben 689 TL'ye 6 taksit olarak aldım.
  • Arkadaşlar bende bu akşam c6-01 aldım. 680 liraya 8 taksit ile. Telefon şuan beni kendisine hayran bıraktı. Yalnız bilmediğim çok şey var. Şuan benim için en önemlisi ise telefonda sanırım tarayıcı yüklü değil. Çok kötü bi tarayıcı var. Nasıl explorer yada yüklenebiliyorsak firefox yükleyebilirim
  • Opera Mini ya da Opera Mobile yükleyin.
  • Birde benim gprs kapalı fakat bu ovi ye sanırım wireless dan değilde başka bi kaynaktan giriyor ama nasıl giriyor anlamadım. Yada wireless kullanıyor da ben mi farkedemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerbatZ

Arkadaşlar bende bu akşam c6-01 aldım. 680 liraya 8 taksit ile. Telefon şuan beni kendisine hayran bıraktı. Yalnız bilmediğim çok şey var. Şuan benim için en önemlisi ise telefonda sanırım tarayıcı yüklü değil. Çok kötü bi tarayıcı var. Nasıl explorer yada yüklenebiliyorsak firefox yükleyebilirim

Merhaba telefonu nereden aldiniz acaba? Fiyati uygunmus.
  • slm.arkadaşlar telefonu dün biraz inceleme fırsatım oldu.telefon gerçekten çok şık.c7 gibi büyük değil ele tam olarak oturuyor.Menü geçişleri baya hızlı.Ama ekran parlaklık ayarları sonda olmasına rağmen ekranı bana biraz donuk ve mat geldi.Hele hemen yanıda bulunan samsung 8500 wavenin yanında.Samsungun ekranı iphone aratmıyacak netlikte ve canlılıkta idi ama yinede alacağım sanırım bu elefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cndnfrkn

quote:

Arkadaşlar bende bu akşam c6-01 aldım. 680 liraya 8 taksit ile. Telefon şuan beni kendisine hayran bıraktı. Yalnız bilmediğim çok şey var. Şuan benim için en önemlisi ise telefonda sanırım tarayıcı yüklü değil. Çok kötü bi tarayıcı var. Nasıl explorer yada yüklenebiliyorsak firefox yükleyebilirim

Nokia Shop 'lardan alabilirsiniz 680-690 TL arasında satılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cndnfrkn

quote:

Ben Elazığdayım, Çarşıdan bir turkcell bayisinden aldım. TİM değildi ama normal bi bayii idi. Önce 690 dediler, biraz pazarlıktan sonra taksitli 680 yaptılar. Açıkçası bende şaşırdım fiyatını uygun söyledikleri zaman

Bu arada dün akşam telefon tuş kilidindeyken saati bi süre sonra kapanıyordu. Fakat geceden beri artık hiç kapanmıyor sürekli açık. Bu saatin bi süre sonra kapanma ayarı varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerbatZ -- 1 Ocak 2011; 10:32:32 >

• Yanlış hatırlamıyorsam, tema ayarlarına bir bak. Orada güç tasarrufu olmalı, "yok" seçeneği ile kapatabilirsin...

quote:

Bu arada dün akşam telefon tuş kilidindeyken saati bi süre sonra kapanıyordu. Fakat geceden beri artık hiç kapanmıyor sürekli açık. Bu saatin bi süre sonra kapanma ayarı varmı
  • En ucuz ve distribütör garantili aşağıdaki sitede

Taksitli 659 TL
    Havale ile 633 Tl

Link aşağıda beyler...

http://www.mukemmelfiyat.com/store/ProductDetails.aspx?productid=152136&ref=akakce&v=1.57.6
  • dün inceleme fırsatım oldu. gerçekten çok hoş bir telefon. c5-03 den daha sağlam kaliteli duruyor. n8 ve c7 bile basit kalmış.bu telefon kesinlikle ikinci 5800.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.