Şimdi Ara

Nokia Asha 302 Kullananlar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
228
Cevap
2
Favori
48.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni aldım telefonu 300tl'ye, gayet güzel telefon bu fiyata, whatsappta mesaj hemen gidiyor, şarjıda iyi gidiyor ilk şarjla 3 günü bitirdim

    birşey sorucam, müzik olarak mp3 dışında aac gibi farklı format çalıyor mu?
  • bende dun aldım jarj suresı uzun ama nokiayı tebrik ediyorum çok güzel bir telefon sunmuş içinde herşey var
  • Bende uzun xpera sp araşmtırmalarımdan sonra hem maddi durumlar açısından hemde honami miniyi beklemek için şimdilik bu telefonu almaya karar verdim.Bugün gidip alıcam büyük ihtimalle.Fakat son durum nedir wifi'ında problem olduğunu okumuştum böyle bir sorun var mı ? zaten genel kullanımda whatsapp oduğu için beni şimdilik idare edicektir.Yinede bi son durumunu öğrenmek istedim.Memnun musunuz telefondan ?
  • fazla şey isteme idare edecektir..bende 4 aydır var
  • İyi günler arkadaşlar bir kaç sorum olacak yardım ederseniz çok ikram olur. 4 gün önce felan bende bir 302 aldım (teknosa 299) ilk başlar internet ayarını vodafone live seçmişim giremiyordum nete sonradan vodafone mms olarak seçtim internete girerken vodafone mms olarak seçip giriyorm fakat benim internetim o kadar da anlatıldıgı kadar hızlı deil ve benim yaptıgım tek işlem sıfır telefona hattı seçip vodafone mms i seçmek oldu internet hızımı nasıl arttırabilirim bide bendeki uygulamarın tarihi 2011 den kalma görüküyor sanırım 14.26 sürüm olmasından dolayı telefonu nasıl güncelleyebilirim acaba bu konda hiç bir fikrim yok güncellesem telefon garanti dışı kalır mı bu konda yardımcı olursanız cok mutlu olurum su an en büyük sıkıntım internet hızım ve sürümlerin eski olması.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EMGE

    İyi günler arkadaşlar bir kaç sorum olacak yardım ederseniz çok ikram olur. 4 gün önce felan bende bir 302 aldım (teknosa 299) ilk başlar internet ayarını vodafone live seçmişim giremiyordum nete sonradan vodafone mms olarak seçtim internete girerken vodafone mms olarak seçip giriyorm fakat benim internetim o kadar da anlatıldıgı kadar hızlı deil ve benim yaptıgım tek işlem sıfır telefona hattı seçip vodafone mms i seçmek oldu internet hızımı nasıl arttırabilirim bide bendeki uygulamarın tarihi 2011 den kalma görüküyor sanırım 14.26 sürüm olmasından dolayı telefonu nasıl güncelleyebilirim acaba bu konda hiç bir fikrim yok güncellesem telefon garanti dışı kalır mı bu konda yardımcı olursanız cok mutlu olurum su an en büyük sıkıntım internet hızım ve sürümlerin eski olması.

    Eski nokia telefonumdan bildiğim kadarıyla size yardımcı olmaya çalışayım.Öncelikle interneti sanırım vodefone mms değilde" vodefone wap gprs" tarzı bi seçeneği ayarlamanız gerek.Telefon güncelleme kısmında ise olayı pc suite yardımı ile yapıyorsunuz.Garanti dışı kalması söz konusu bile değil.http://www.nokia.com/tr-tr/destek/urun/nokia-suite/ PC suitini buradan indirip kurun.Zaten türkçe olduğunu için yönergelerden halledebilirsiniz büyük ihtimalle.Bende teknosadan aldım 299 liraya dün siipariş vermiştim bi kaç güne gelir sanırım.




  • tERCİH EDİLEN ERİŞİM NOKTALARI DİYOR ; VODAFONE LİVE VAR VODAFONE INTERNET VAR VODAFONE MMS var MMS i seçince girebiliyorum sadece internete ama ben 50 liralık nete giren telefonumda daha tubidy den çok hızlı müzik indirebiliyordm bu telefonda 5 dk da anca iniyor bu şarkı bence bu hiç iyi deil bence başka nasıl bi ayar yapabilirim nete vodafone internet ayarı yapsam faydası olur mu ki mesaj gönderiyorduk internet ayarı felan geliyordu kafam karma karışık oldu bu konuda kim aydınlatabilir
  • beyler bu telefon için ses değiştirme programı arıyorum
  • Bugün telefon elime ulaştı.Açıkcası kasa kalitesinden pek memnun kalmasamda genel kullanım açısından durumu iyi.Sormak istediğim bi konu var.Telefonun şuan en güncel sürümü nedir ? Bende 14.78 yüklü ve yeni güncelleştirme gözükmüyor.Bu en son sürüm mü ? Bide sağ üst köşede 3.5g yazısı sürekli aktif.Bi kaç hata yapıp tldende yedim.Ben telefonun herşeyi sadece wifi'dan kullanmasını nasıl ayarlıycam
  • Telefonu ilk açtığımda kilit ekranında ekrana saat geliyodu.Ama şimdi gelmiyo.Acaba ben mi kapattıp diycem öyle bi ayarı yok
  • Sinirlenip şuan hard reset bile attım.Sanırım bi kere göstermelikti o saat.Sürümde hala 14.78

    Edit:Kusur bakmayın biraz floodda olmuş.Ama çok sinir bozucu bir durum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 30 Ağustos 2013; 13:59:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blooods

    Bugün telefon elime ulaştı.Açıkcası kasa kalitesinden pek memnun kalmasamda genel kullanım açısından durumu iyi.Sormak istediğim bi konu var.Telefonun şuan en güncel sürümü nedir ? Bende 14.78 yüklü ve yeni güncelleştirme gözükmüyor.Bu en son sürüm mü ? Bide sağ üst köşede 3.5g yazısı sürekli aktif.Bi kaç hata yapıp tldende yedim.Ben telefonun herşeyi sadece wifi'dan kullanmasını nasıl ayarlıycam

    teli usb kablosuyla takarak nokia suit yazılımı ile kolaylıkla güncelleyebilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hem ordan hem telefondan baktım.Son sürüm 14.78 gözüküyor.En son sürüm şuan nedir ?

    Bu arada biride çıkıp demedi ki kilit ekranın telefonu kapatma tuşuna basarsan saat gelir ekrana diye Buarada telefonun bildirim ışııda varmış çok hoş duruyor.Fakat whatsappta çalışmıyor sanırım.Keşke ordada çalışsaydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 1 Eylül 2013; 11:24:22 >
  • nokia'nın web sitesinde destek diye bir bölüm var. Oralara bakarsanız son surumü öğrenebilirsiniz. Şuan telefon yanımda yok bakamıyorum.
    Whatsapp uygulamasını ben sıklıkla bu telefonda kullanda gayet sorunsuz çalışıyordu. İnternet bağlantı ayaralarınızda sorun var ise whatsapp çalışmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bildiğim kadar ile whatsapp 2g, 3g ve lte dışında bir bağlantı ile çalışmıyor. Wifide de çalışmaz diye biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MURATSPLAT

    bildiğim kadar ile whatsapp 2g, 3g ve lte dışında bir bağlantı ile çalışmıyor. Wifide de çalışmaz diye biliyorum.

    Hocam bahsettiğim konu bildirim ışığı.Yoksa whatsapp'ı wifi'dan kullanıyorum şuan.Fakat bildirim ışığı whatsappta çalışmıyor keşke çalışsaydı.Buarada son sürüm 15.09myş fakat bende 14.78 gözüküyor.Nedendir anlamadım.
  • güncelleyememişsindir. Bir hafta sonra telefonu tekrar bana yollanacak. O zaman whatsapp'daki bildirim ışığı mevzusuna bir bakarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURATSPLAT -- 2 Eylül 2013; 20:17:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MURATSPLAT

    güncelleyememişsindir. Bir hafta sonra telefonu tekrar bana yollayacak. O zaman whatsapp'daki bildirim ışığı mevzusuna bir bakarım.

    Olay güncelleyememe değil güncellemeyi görmüyor telefon.Daha öncede nokia 79 kullandım.Nokia suit'e onun kablosuyla bağlıyorum fakat güncelleme yok diyor.Telefonun kendisinden baktığımda da aynı.
  • Bu telefonda bildirim ısıgı yok diye biliyorum ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LittleMonster

    Bu telefonda bildirim ısıgı yok diye biliyorum ??

    Mesaj gelince ortadaki yöne tuşunun etrafındaki çizgi şeklindeki led ışık yanıp sönüyor.Tam anlatamadım fakat görüntüsü gerçekten çok hoş olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.