Şimdi Ara

Nokia Android Pie güncellemesinde vaatlerini tutmadı !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar;
    Nokia 8 kullanıcısıyım.Android pie güncellemesini yeni aldım lakin,nokia bazı vaatlerini yerine getirmedi mesela yüz tanıma ekran kilidi özelliği gelecekti malesef gelmedi 1,5 gb kadar güncelleme vardı ama bende tam bir hüsran yarattı benim gibi nokia 8 kullanıpda güncellemeyi alan kaç kişi var acaba forumda.İnşallah bu eksikleri ilerleyen güncellemeler'de nokia telafi eder yoksa çok müşteri kaybederler.



  • Ayarlar, güvenlik, smartlock, yüz tanıma var. Ekran kilidini de yok yaparsan bakınca açılır. Pie yüklendikten sonra cihazı sıfırla ki daha verimli hale gelsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smartlock içinde varmış teşekkürler,lakin olmasada olurmuş nedense yaptım olduya getirmişler,20 kere yüz tanımladım birince açsaydı bari,smart lock içindeki diğer güvenlik uygulamarıda aynı sadece varlar pek bir işlevleri yok,bir parmak izi sorunsuz çalışyor,smartlock'takilerde keşke en azından ara sıra olsada çalışsaydı.Donanımda nokia hala iyi ama malesef yazılımda o eski nokia yok malesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HiRoHaMaDa

    Smartlock içinde varmış teşekkürler,lakin olmasada olurmuş nedense yaptım olduya getirmişler,20 kere yüz tanımladım birince açsaydı bari,smart lock içindeki diğer güvenlik uygulamarıda aynı sadece varlar pek bir işlevleri yok,bir parmak izi sorunsuz çalışyor,smartlock'takilerde keşke en azından ara sıra olsada çalışsaydı.Donanımda nokia hala iyi ama malesef yazılımda o eski nokia yok malesef.
    Dostum galaxy ace al icine android 4 at onda da yuz tanima oluyor

    Bu kadar takilmani gerektirecek bir sey degil ama yuz tanima teknolojisini apple ışınlarla yaparken android cihazlar kamerayla yapmaya çalışıyor bu da olmuyor duzgun çalışmiyor

    Telefonunda iphone xten yasli yani nokia o sirada bunu kesfetmemisti taaa s2 zamaninda ortaya cikan ve kimsenin sallamadigi yuz tanima applein tuketim cilginligi yuzunden hayat buldu

    Yeni cihazlarda belki donanim vardır ama senin cihazda yok malesef yazilimla da güzel olmuyor

    Ama zaten berbat ve kullanissiz bir özellik dedigim gibi sadece apple parlatmasi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.